Community Status Updates
robostav
→
roriconfan
cheers για την προταση να δω το akira,αν και μου φανηκε καπως το γεγονος οτι ειναι 20ετιας (!) ηταν και γαμω τις ταινιες.Το soundtrack με χαλασε λιγο αλλα γενικα το σημειωνω για προβολες με παρεα. Thanks again :-)
Mar 12 2009 23:17
Kurosaki_Angellust → Ioanna-chan
Hey ioanna-chan τι κανεις? σε εχουμε χασει εδω και καιρο
αμα θες κανε με add στο msn
[email]fugitsu17@hotmail.com[/email] να τα πουμε που και που :)
Mar 12 2009 23:05
AngelPoTaGaTo → AristidisK
το μόνο που έχω καταφέρει να βρω είναι κάτι ωραίες εικονίτσες που τις εκτύπωσα και ότι το ending του λέγεται lie 「嘘」και ότι το τραγουδάνε οι sid シド (shido):dazed: έχεις μείνει εεε? εγώ να δεις:frozen: καμιά παραπάνω πληροφορία δεν μπορουν να δώσουν?!?!?!? σε λιγότερο από ένα μήνα αρχίζει και δεν ξέρουμε βασικά πράγματα όπως η πλοκη της season. πάω να ψάξω μπας και βρω τίποτα.
Mar 12 2009 22:50
DevilMayCry → Asaph
Κλα ειμαι αλλα λιγο απρόσεχτος ημουν...
Γλιστρούσε η ασφαλτος απο την βροχη και επεσα ,καλα που δεν τρεχω πολυ ....
Mar 12 2009 22:42
Shikamaru → Giannis89
οντως ο τυπος φετος δεν παιζεται αλλα να λεμε καλα που ακολουθουν και οι υπολοιποι γιατι αλλιως και φετος παλι την τρελα μου μεσα 2 θα καταληγαμε:( 1 ομως δεν χωραει στο κεφαλι μου αυτο το στραβαδι ο Valdes ποτε θα ξεκουμπιστει απο κει!?!?!?
Mar 12 2009 22:38
AngelPoTaGaTo → AristidisK
ναι συμφωνώ :chigau:είναι αρκετά διαφορετικός ο τρόπος που σχεδιάζουν τους χαρακτήρες για αυτή τη season. εγώ όμως τώρα περιμένω την ιστορία. δεν έχω διαβάσει το manga οπότε δεν ξέρω τι γίνεται.:emptyonexg1:
Mar 12 2009 22:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed