Community Status Updates
Cassiel → Camus
Εσύ την έκανες όλη δηλαδή τελικά:oo:;You are a genious indeed:wooi2:!Που ήμουν:OMG3:;;;;Εεεεεεεεεεεεεεεε:hot::hot::hot:..."Έτρεχα και δεν προλάβαινα ούτε να φτύσω":hihi2:!!!
Apr 08 2009 13:17
Camus → Zerro
Έχω... έχω... :kawaii:
Είμαι μέλος των Akai Panda και διοργανόνουμε το 1ο μας Cosplay Party οπότε έχει πολύ τρέξιμο!!! Βέβαια έχουμε βάλει τον Namida να κάνει ΟΛΕΣ τις βρωμοδουλειές!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Btw... θα παίξω και ως Dj παρέα με τα άλλα 2 μέλη... Namida & Glastenen!! :ureshii:
Apr 08 2009 13:17
Cassiel → Ritsuka
Warum hab ich denn nicht auch dich ins MSN nach all dieser Zeit die ich dich kenne:hmmm:.Falls du kein Problem hasst, kannst du meine Kontaktadresse in meinem Profil finden:hi:. Also bis dann:byejg9:.
Apr 08 2009 13:13
Camus → Cassiel
Εννοείται πως θα σου στείλω αφίσα!!!! :congrats:
:tensai:[B][U] I AM A GENIOUS!!!!!! :wooi2:[/U][/B]
[B][/B]
Sorry αλλά όντως τρέχω με τα του party και δεν προλαβαίνω ούτε να φτύσω!!! :Crying2:
Εχθές που ήμουν ΟΛΟ το βράδυ online ου ήσουν, εεεεεεεεεε?????????:mador2:
Apr 08 2009 13:11
Adventurer → Seraphimon-T.K.
Γεια σου Seraphimon, ηθελα να σου κανω μια ερωτηση. Πριν απο πολυ καιρο [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%F7%FC%EB%E9%E1-%D0%F1%EF%F4%DC%F3%E5%E9%F2/2652-digimon-all-seasons-5.html"]ειχες πει οτι θα εκανες μια αλυσιδα με Digimon[/URL] για την οποια πολλα ατομα ειχαν δηλωσει ενδιαφερον (και δηλωνουν ακομα). Πριν τρεις μηνες ο Kenny [URL="http://www.anime.gr/forums/requests/622-digimon.html#post269773"]αφησε να εννοηθει[/URL] οτι ακομα δεν την εχεις παρατησει. Τελικα τι ισχυει, ενδιαφερεσαι ακομα να την κανεις (προς χαρα και τερψη πολλων φορουμιτων) ή δεν μπορεις πλεον;
Apr 08 2009 13:08
Cassiel → lily
"Αγαπητή καμμένη":hahaha:, δεν σε ρώτησα ποτέ.MSN έχεις;Και μπαίνεις καθόλου;
Apr 08 2009 13:00
Adventurer → MogDevil
Κι εσυ κανε κατι με τα greeklish αφου απαγορευονται στο φορουμ (και στα vms).
Apr 08 2009 12:59
Cassiel → kantoros
Ανέβηκαν οι πρώτες φώτο.Πάνε να δεις τι έχασες καημένε....:nanana:.Κοίτα άλλες φορές να ακυρώνεις τις εκδρομές έτσι:congrats:;
Apr 08 2009 12:56
Cassiel → Camus
Είδα την αφίσα.Woaaaaaaaaaaaa:oo:!!!Θέλω sample:congrats:.Αξιώθηκα να μπω MSN και εσύ δεν είσαι εκεί:oo:;Πάλι σε φάγαν οι δουλειές:knock-knock:
Apr 08 2009 12:54
psofia
[B][U][COLOR=red]LADIES AND GENTLEMEN PLACE YOUR BETS HERE[/COLOR][/U][/B]
Στοιχηματίζω 1000 προς 1 ότι η Psofia θα γυρίσει στο anime.gr, όταν ο Melkor βγάλει δεύτερο κ*λο και μας κλάσει όλους.
Apr 08 2009 11:05
Zerro → Camus
α για το παρτυ στην αθηνα?? εχεις σχεση με την διοργανωση του?
dj camus κ ετσι?? xD
Apr 08 2009 10:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed