Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui

Ξαναπατάω στα πόδια μου, η γη γύρω μου σπάει.
Mar 01 2014 10:12
  • Kamui's Photo
    Kamui
    Χορεύω και οι μύκητες του πεζοδρομίου κουνιούνται στους ρυθμούς μου.
    Mar 09 2014 17:01
  • 1451's Photo
    1451
    Να μή κοιτά του Μίκη τα μήκη τα του μύκητα
    Mar 09 2014 21:03
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Αντε! Με το καλό και πλήρη αναρρωση ευχομαι!

Mar 14 2014 13:34
Photo

OdyMonaxos → vectrapearl

Ναι, στον Παναγιώτη πάω. Πραγματικά φοβερός γιατρός, έχει φτιάξει όλα τα δόντια της οικογένειας (μιλάμε για άσχημες περιπτώσεις) και να φανταστείς πως μένουμε μαρούσι, κάνουμε ταξίδι κάθε φορά για να πάμε. Τον έχω και από μικρό παιδί και πάντα του άρεσε να με τρομοκρατεί ή να με ψιλοβρίζει. Τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο (και τη σάπια φωνή του). Δυστυχώς έχω βγει πολύ κακός πελάτης, είχα σχεδόν 4 χρόνια να πάω και ήμουν μια χαρά :P
Mar 01 2014 01:37
  • vectrapearl's Photo
    vectrapearl
    κακος πελατης και εγω.εβγαλα φρονιμητη εκει πριν 2 χρονια...πουπουλο ο παναγιωτης και φανταστικο ιατρειο...ασε που εκανα 2 ωρες με τον φρονιμητη χειρουργειο και ακουγα στα ηχεια chill out με κλαρινο....οαση!!!!
    δεν ξερω για τωρα γιατι εχω κανα χρονο και κατι ψιλα να παω αλλα ειχε και μια βοηθο.....καθομουνα να μου τα βγαλει ολα....τα δοντια... :P
    Mar 01 2014 09:30
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    Μπορεί να μην είναι η ίδια που είδα χτες, αλλά συμφωνώ για τη βοηθό :P
    Mar 01 2014 13:06
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    (προλαβαίνω να κλείσω για κούρεμα αύριο κατά τις 5 με 5 30;
    Mar 03 2014 19:08
Photo

Dark_Angel

So peacefully
Feb 27 2014 09:14
Photo

Kalamaris → TheGunsmasha

"Peeves? Το φάντασμα που μου έκοβε ζωή στο παιχνίδι?xD"
Feb 26 2014 14:19
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Ααααχ αναμνήσεις.Weren't those game awesome?:D
    Feb 26 2014 14:19
Photo

Dark_Angel

New sigs are done!
Feb 25 2014 02:55
Photo

BoredForLife → Kalamaris

Πάει το A memory of light :3 Δεν ηταν οτι καλυτερο περιμενα , αλλα ήταν ενα καλο τελος για τη σειρα
Feb 24 2014 06:15
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    Από όοολους τους forsaken τελικά ο πιο badass αποδείχτηκε ο demandred που σ'ολη τη σειρα μεχρι τωρα δεν εκανε τιποτα.Impressive XD.Ναι η αληθεια ειναι πως 800 σελιδες πολεμος γινοταν λιγο κουραστικο αλλα γενικα αυτο το apocalyptic final battle feeling το επιασε και εκλεισε με πολυ fitting τροπο την ιστορια.But i expect even better from got *__*
    Feb 24 2014 16:12
  • BoredForLife's Photo
    BoredForLife
    Να σου πω την αληθεια ηθελα να πεθανει ο Rand. Αν και βρηκε την ηρεμια του , τόσο καιρο το έψηνε , κριμα ο καημενος ο Lews να μην παρει αυτο που ηθελε :/
    Επίσης θα μ'αρεσε αν η Egwene εβγαινε μαζι με τους ηρωες απο το Horn of valere. Would be so badass...
    Feb 24 2014 17:10
Photo

Dark_Angel

New renders on the way...
Feb 24 2014 01:47
Photo

Draculino → Warchief

Σε έχω σε αφίσα στο δωμάτιο μου ,ανάμεσα σε Master Rori και Μπογδάνο .
Feb 23 2014 12:49
  • Warchief's Photo
    Warchief
    ok
    Feb 23 2014 12:55
  • Draculino's Photo
    Draculino
    Δεν έγινα αρκετά άβολα ενοχλητικός ώστε να σε εκνευρίσω ;
    Feb 23 2014 23:00
Photo

Draculino

Πάει και το τελευταίο θωρηκτό της Ευρώπης ,έχασε και η ΑΕΚ
Feb 23 2014 04:49
  • TheGunsmasha's Photo
    TheGunsmasha
    Ερχόμαστε! Τώρα με τις μεταγγραφές δεν πιανόμαστε λέμε, εύκολο το κύπελο...
    Jun 09 2014 19:06
Photo

Anelismono

Εντάξει, γέλασα δυνατά.
Feb 22 2014 15:13
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Σ' έχω θαμπώσει με την ακτινοβολούσα ευφυία μου και την απαστράπτουσα κόμμωσή μου.
    Feb 22 2014 15:58
  • mono's Photo
    mono
    Αυτό!

Μου αρέσει η ταυτόχρονη συμπαράσταση στη γιαγιά Dragon ~χαχαχαχα~
    Feb 22 2014 16:00
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Το δράμα της νοικοκυράς.
    Feb 22 2014 16:09
Photo
Photo

Kamui

Μολύνθηκε το στόμα μου, κακές κουβέντες να μη λέω, να σώσω την ψυχή μου.
Feb 22 2014 04:06
  • 1451's Photo
    1451
    Σε ανήλιαγες σήραγγες, πάνω απ' τα σύννεφα(!), τραβώντας με οδήγησαν στον μέγα ψεκαστή!
    Feb 22 2014 11:04
  • demonicMC's Photo
    demonicMC
    Αν δαγκώνεις τα νύχια σου, είναι το σίγουρο επόμενο. Εγώ εδώ πέρα πίνω νερό και έχει γεύση αλάτων, ζεσταίνω νερό και στο πάτο δημιουργούνται δύο στιβάδες άλατα, έχω βαρεθεί, θα πάω να κάνω μπάνιο με αυτό το πράμα.
    Feb 22 2014 23:27
  • Kamui's Photo
    Kamui
    Φοβούνται τα δόντια να δαγκώσουν το ακόλαστο πνεύμα μου, οπότε αρκούνται στα νύχια.
    Feb 23 2014 06:16
Photo

Véronique

Shingeki no Kyojin....<3
Feb 21 2014 17:00
Photo

Anelis → plotolp

Duuuuude σκάλωσα με Ogawa, thanks που μου τη θύμισες!
Feb 20 2014 11:04
  • plotolp's Photo
    plotolp
    Χαχαχα no problem, χαίρομαι που βοήθησα :) Μόλις τελειώσεις όσα δικά της έχεις αν θέλεις πες μου και μερικές εντυπώσεις. Σκοπεύω να διαβάσω και εγώ βιβλία της στο προσεχές μέλλον, οπότε να έχω μια ιδέα με τι να ξεκινήσω κ.τ.λ!
    Feb 20 2014 17:03
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Μόνο το Hotel Iris μου έμεινε από αυτά που έχω και μάλλον θα το ξεκινήσω μετά την εξεταστική γιατί τώρα έπιασα άλλη. Αν θες creepy ξεκίνα με το Revenge, αν όχι με τον προφέσορα.
    Feb 20 2014 17:55
Photo

Lord Leon → vectrapearl

Σου χω και συνεχεια στη μαλακια. ξυπνησε η Κωννα, και μολις ειχα ξεκινησει να ξυριζομαι με τη μηχανη. Κα προφανως καποιος την ειχε κουνησει και δεν εκανε καλη επαφη οποτε αυτη τη στιγμη ειμαι μισοξυρισμενος και περιμενω να φορτισει! Ετοιμος για διαφημιση του ΟΠΑΠ ειμαι..
Feb 20 2014 10:52
  • vectrapearl's Photo
    vectrapearl
    question...who is kona?????
    υπαρχει κατι που λεγετε ελνχος..ελενχουμε και μετα ξεκιναμε.......
    αχαχαχαχαχα..... :P
    Feb 20 2014 13:00
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    α καλα τωρα το δα. Η φιλη που παιζουμε τενις.
    Παντως, επειδη ψηνεσαι να δεις bleach, εμενα και τo Bakkōtō arc μου αρεσε αρκετα αν θεωρησουμε κιολας οτι το πλιτς το βλεπει κανεις για τις μαχες, τοτε ειναι ψιλοmust κατα τη γνωμη μου. Ακομα και τα Zanpakuto arc, και λιγοτερο το Bounto arc, αν και οχι τοσο καλα θεωρω οτι βλεπονται ευχαριστα. Αμα φτασεις εκει, τσεκαρε την υποθεση στη wikia και αποφασισε μονος σου. Και να φας λιγο σποιλερ στα φιλλερ δεν τρεχει τιποτα εξαλλου XD

Feb 24 2014 12:53
  • vectrapearl's Photo
    vectrapearl
    καλιο αργα παρα ποτε....πσσσσσ τενις,πολεμικες τεχνες....ποιος εισαι ρε παιδακι μου...
    οσο για το μπλιτς...το αρχισα αλλα το παω αργαααα.....ετσι για να περναει η ωρα...δεν ειχα ιδεα..μονο απο σκορπιες φοτο..καλο ειναι..εχει και γελιο...(που δεν το περιμενα να μου αρεσει το τοσο σαπιο σχεδιο στο πουθενα για τα fun scenes)
    μεχρι στιγμης με κραταει....
    αλλα 300+ επ....θεε μου γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου...? :P
    Mar 01 2014 09:39