Community Status Updates
Camus → Labrokratis
Τσου!!!
Σε είδα φευγαλέα κάποια στιγμή που έτρεχα ανάμεσα από τους καλεσμένους!!!!!!
THANX και ελπίζω να έρθεις στο επόμενο!!!! :P
Τώρα βέβαια θα τα πούμε το Σάββατο Ν. Σμύρνη no?????????
May 05 2009 09:04
valadorn → Dark_Venus
Sorry για την αποτομη μου κινηση but Kira rules... Δεν αντeχα να μην το πω βλεποντας αυτο το τεραστιο L για profile image...Τεσπα death note FTW!! :)
May 05 2009 07:58
kazmir → Leon
κομικσόφιλος ο κύριος ε? Σου αρέσει το "Keepers of the Maser"? Very nice :)
May 05 2009 07:11
Adventurer → Scorpion
Γεια σου Scorpion. Θα ηθελα να σου θυμησω οτι συμφωνα με τους Κανονες του φορουμ μας οι υπογραφες δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 250 pixels σε συνολικο υψος, ενω η δικη σου βρισκεται στα 381 pixels. Σε παρακαλω μικρυνε την.
May 05 2009 03:11
SasukeUchiha → mihalakis21
xD..εγω εστειλα γρηγορα ασπουμε..xd...Τεσπα...τι κανεις?
May 05 2009 01:50
Cassiel → Christie Valentine
Εχε, οκ, εγώ είπα να προσπαθήσω:hahaha:. Μου φαίνεται κανείς δεν θα κάνει ποτέ την Yoko σε αυτή την χώρα τόσο "προκλητική" που είναι:Blissfull:. Α δηλαδή δεν θα έχει συννεφάκια και πολύ fanservice το sexy no jutsu σας:terror2:;;;;Joking:hahaha:.Δώστε τα όλα:blingeye2:. Το επόμενο πάρτι θα ναι epic:kawaii:.Btw τώρα είδα ότι έχεις και το MSN σου στο προφίλ. Σε κάνω add:wis:.
EDIT: O....M....G....σκοτώστε μας....:terror2:
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7119[/url]
May 05 2009 01:04
Namida → Loke
Έχω δει και άλλα σετάκια, αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν το ίδιο άνιμε, επειδή το δικό σου είναι ιδιαιτέρως "αποκαλυπτικό"
Θα του ρίξω μια ματιά
May 04 2009 22:44
Adventurer → kvaggelis
Γεια σου kvaggelis και καλως ηρθες στο φορουμ μας. Ελπιζουμε να περασεις καλα μαζι μας. Επ'ευκαιριας γραφε τα μηνυματα σου στα ελληνικα αφου τα greeklish απαγορευονται απο τους [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules"]Κανονες Λειτουργιας του Φορουμ[/URL]. Και παλι καλη διαμονη :)
May 04 2009 22:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed