Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → mysticismlover

Ωραία! Το Gintama μπορείς να το βλέπεις και πιο χαλαρά, οπότε θα σε βολέψει. Γιατί αν και υπάρχει ιστορία (στο πολύ βάθος), είναι αυτοτελείς οι ιστορίες. Αν δεις, περιμένω εντυπώσεις.;)
May 11 2009 00:48
Photo

mysticismlover → kleidokrator

aniki αύριο θα σαι στο dasein? η ταινία είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή !
May 11 2009 00:40
Photo

mysticismlover → Nighteyes

[QUOTE]Δεν έχεις δει ούτε Monster. ;) Και κει ο πρωταγωνιστής είναι μεγάλος. Όπως επίσης και του Speed grapher και Tenpo Ibun Ayakashi Ayashi. [/QUOTE] O_O δεν έχω δει κανένα από αυτά!πω το καλοκαίρι θα λιώσω στα anime xD [όχι ότι τώρα δε λιώνω απλά ο μάιος θα είναι λίγο δύσκολος] για το gintama μου λέει συνέχεια ο [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=4323"]G.T.P._1982 [/URL]=Ρ το έχω βάλει ήδη να κατεβαίνει ^^
May 11 2009 00:38
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Στο anime trivia ήταν. Από yaoi ήταν. Πήγαμε να επαναστατήσουμε ενάντια στα ecchi, αλλά μας κράξανε.:congrats: Καλά είμαι, εσύ; Ξεκίνησα το maou. Αν θες διάβασε το ποστ που έκανα στα currently watching για εντυπώσεις.
May 11 2009 00:35
Photo

[quote]όσο για τη Βalsa μου αρέσει ότι είναι δυναμική,επαγγελματίας,ευαίσθητη,όμορφη,έξυπνη και 30 ετών.[/quote]και γυναίκα. Γιατί τον συνδυασμό αυτόν σε άντρα μπορεί και να τον πετύχεις σε anime, σε γυναίκα χλωμό. [quote]δόξα το θεό υπάρχουν και anime που οι κεντρικοί ήρωες έχουν τελειώσει το σχολείο xD[/quote]XD...Όντως! Μη μου πείς...Δεν έχεις δει ούτε Monster. ;) Και κει ο πρωταγωνιστής είναι μεγάλος. Όπως επίσης και του Speed grapher και Tenpo Ibun Ayakashi Ayashi. Τον τελευταίο τον πaντρεύτηκα κιόλας στο ανάλογο thread. (Είχε και ένα κοινό με τον Ranmaru...)lol Κι αφού είσαι στο "club" μας(lol), να δεις και Gintama. Έχει ωραίο κόσμο. Είναι σάτιρα κυρίως, αλλά όλοι οι χαρακτήρες (γυναικες- άντρες) είναι ένας κι ένας. Αν δεν σου αρέσει αρχικά συνέχισε το, όσο προχωράει γίνεται καλύτερο και κάθε ιστορία ξεχωριστή.
May 11 2009 00:28
Photo

Erisadesu → Nighteyes

είχε να κάνει με αυτό που έγραφε στο movie picture trivia, ή στο anime trivia δεν θυμάμαι. είσαι καλά;
May 11 2009 00:26
Photo

iristellaTea-chan

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κοπέλα μου! Γιορτούλα είχα πριν κάτι μέρες. (μην με λες γιαγιά onegaishimashu i am not that old T___T)
May 11 2009 00:14
Photo

mysticismlover → Nighteyes

[QUOTE]Δεν είχες δει ούτε το Ikoku Irokoi Romantan;:oo:[/QUOTE] ομολογώ δεν το είχα δει :$ αλλά αχ και βαχχχχχχχχχχχχχ <333333333333 όσο για τη Βalsa μου αρέσει ότι είναι δυναμική,επαγγελματίας,ευαίσθητη,όμορφη,έξυπνη και 30 ετών. δόξα το θεό υπάρχουν και anime που οι κεντρικοί ήρωες έχουν τελειώσει το σχολείο xD
May 11 2009 00:10
Photo

Δεν είχες δει ούτε το Ikoku Irokoi Romantan;:oo:Από τα αγαπημένα μου. Μιλάμε ο Ranmaru με την "ρόμπα" έχει μείνει στην ιστορία.:nbleed:Έχουμε να το λέμε. Από manga αν δεν το έχεις κάνει ήδη να διαβάσεις το Haru wo Daite Ita. Αγαπημένο μου yaoi manga. Πολύ καλύτερο από το anime. Διάβασε το αφού το δεις. Another:nbleed:. ps. Άλλον γυναικείο χαρακτήρα σαν την Balsa δεν ξέρω αν θα συναντήσουμε ποτέ σε anime.:uhh:
May 10 2009 23:54
Photo

Zerro → alex90

εγω κατι απο soul eater αν με αξιωσει ο θεος κ το ετοιμασω ποτε ^^ αλλα ok εχουμε 1 μηνα ακομα... θα μ ερ8ει η ορεξη καποτε
May 10 2009 23:17
Photo

Hitorinai Kokoro → videl

γμτ, ξεχάστηκα μέσα στο convo και το έγραψα εκεί για το κόσπλει...Και μόλις συνειδητοποίησα ότι έτσι όπως το έγραψα ήταν σαν να ρωτούσα αν θα κ'ανεις κόσπλει στα γενέθλιά σου~ όμως εννοούσα τί/αν θα ντυθείς στο κόσπλει. χ3 Οκέι, μέσα, όπως και να 'χει~
May 10 2009 22:49
Photo

ZeLiGa → MogDevil

Βρε βρε ποιον βρήκα! :D
May 10 2009 22:44
Photo

ZeLiGa → Lelouch

Γεια!
May 10 2009 22:43
Photo

Xristos-san → valadorn

Δεν κανει τιποτα.Απο οτι καταλαβα εισαι fan του Bleach και One Piece(οπως και εγω):wooi2:.Αν θες να κανουμε καμια συζητηση για anime βαλε μια καμια φωνη.Και χαρηκα για την γνωριμια.:drink:
May 10 2009 21:13
Photo

iristella → Emmanouela

Δυστυχώς μέχρι στιγμής this is all we can get from ouran high. Παρόλαυτά υπάρχει και το manga το οποίο συνεχίζει και μετά από εκεί που έμεινε το anime αλλά παρουσιάζει και πολύ αναλυτικότερα κάποια γεγονότα. Καλά όλοι ήταν αξιολάτρευτοι αν και δικές μου αδυναμίες ήταν τα δίδυμα. Ιδιαίτερα ο Hikaru.
May 10 2009 19:41