Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Hahaha ok!!!
I will (το ξερεις οτι μετα το Ουραν σε εμπιστευομαι απολυτα xD)
BTW ψησου να κανονισουμε μεσα στο πσκ και με τα αλλα τα ρεμαλια με λειψατε
May 21 2009 00:44
zade → Whitelighter
Όταν έδινα εγώ , έβγαλα 18.000 κάτι μόρια , ακριβώς δεν θυμάμαι... Βασικά ότι σχολή ήθελα περνουσα , αλλά πέρασα μαθηματικό λόγω "τρέλας". Οταν είχα μπει εγώ η σχολή είχε 15.200 αν δεν κάνω λάθος...
May 21 2009 00:43
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου πιου chan......... Απλά διάβασε το After School Nightmare (ένα από τα manga που μου δώσατε). Ολοκληρώθηκε χτες. Ήταν απλά ΤΕΕΕΕΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ>>>>>>>> και πάλι ευχαριστώ. Το τέλειωσα σήμερα και είχα μείνει. Τ^Τ
May 21 2009 00:38
°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration
signature+avatar --->hitachiin brothers Hikaru and Kaoru from Ouran High School Host Club
An anime you HAVE to see, full of bishounens.... Ενα θα σου πω. μου το προτεινε η ο σειριος και η Ιριστελλα... u wont regret it...
[URL="http://fenopy.com/search/%2BLunar%2BOuran%2BHigh%2BSchool%2BHost%2BClub%2B1%2B26%2Bcomplete.html"]download linku...
[/URL]
May 21 2009 00:26
psofia → bijomarou
Thankies! Δεν πειράζει στο επόμενο party θα είμαι και εγώ και θα το κάψουμε, ακόμα και αν είμαστε μόνο εμείς οι 2!
May 20 2009 23:24
Black Kaiser → iristella
[QUOTE]Οχι spam όχι flame σε θάλασσες και ακτές threads και subforum ppl[/QUOTE]
Γιατί πάντα μας χαλάς την φάση ? :p
May 20 2009 23:10
Azathoth
→
bijomarou
oh well:P εγώ το είχα οργανώσει αλλα δεν πήγα τελικά :P pity not to have met you then :O
May 20 2009 18:02
bijomarou → psofia
Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Το party ναι... ok... χάλια πήγε μη μου το θυμίζεις. Το μαγαζί ήταν τέλειο το ίδιο και η μουσική και τα βιντεακια και τισ τιμές ποτού και όλα τα είχαμε κανονήσει. Μόνο που επειδή ήταν Τετάρτη όπως μου είπαν όλοι, ήμασταν 3+ο κούκος! Τί να κάνουμε..δε μας έδινε Σάββατο.
May 20 2009 17:11
bijomarou
→
Azathoth
Πότε ηταν...πριν καναδυο εβδομαδες. Δε θυμαμαι και τα ονοματα απο όλα τα παιδια. Είμαι και καινούρια ξέρεις...
May 20 2009 17:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed