Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → ~*memole*~

psit...aftes oi koukles pou exeis sto flickr...ka8omoun kai tis evlepa..! einai para poly wraies. dikiew sou einai oles aftes?! oi photo travixtikan stin ellada?!
Jun 15 2009 16:36
Photo

Loke → MisaYoshiko

τσου. Το yotsubato το αγοραζω και το διαβαζω :P . Βασικα ετσι κανω με αρκετες σειρες.
Jun 15 2009 16:18
Photo

Azathoth → Adventurer

:P :P thank you ^^ already started my day with a 10% warning :D
Jun 15 2009 16:17
Photo

Azathoth → MisaYoshiko

3-4 july i think
Jun 15 2009 16:16
Photo

Adventurer → Azathoth

Μα δεν ειδες τον κανονα που λεει οτι απαγορευεται τα αγγλικα posts να γραφονται μονο με μικρα γραμματα; Κανε edit τα κεφαλαια γρηγορα πριν το δει η Haruhi και σε κανει smite :nosey: :P j/k man, what's past is past. Καλα να περασεις σημερα!
Jun 15 2009 16:09
Photo

MisaYoshiko → Azathoth

:Ο fuuuuuck....25 εξετασειςςςςς? μα τι σχολειο ειναι αυτο? ιουλη τελειωνετε? :S
Jun 15 2009 16:07
Photo

Azathoth → MisaYoshiko

γαμισετα τελειώνουμε πέμπτη το σχόλιο και 25 αρχίζουμε εξετάσεις
Jun 15 2009 15:59
Photo

Tenshi → Xa0s

yoooO!!! πως ηταν το ταξιδι σας !?! ελπιζω να περασατε καλα στην θεσ/νικη.... =) και αλλη φορα κανονισε να εχεις χαπακια για την ναυτια!! :P eee i am still w8ting for "YATA YATA YATA""!! haha
Jun 15 2009 15:55
Photo

MisaYoshiko → Azathoth

χμμ..καλααα...μαθηματικα στα γενεθλια σου? καλη υπομονη:Ρ δηλαδη σχολειο??
Jun 15 2009 15:55
Photo

Azathoth → MisaYoshiko

oh no dear 1. no money whatsoever 2. Grandparents are to come meet me 3. Math lesson :/
Jun 15 2009 15:46
Photo

MisaYoshiko → Azathoth

θα σε δουμε σημερα να μας κερασεις κιολας?:hahaha: (ΟΛΟΥΣ)
Jun 15 2009 15:44
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχα είδες master θυμάμαι πολλά για σένα... :P Εμ βασικά, λίγο είναι γράφω και περισσότερο :P Έχω αρκετό χρόνο αλλα ακόμα περισσότερη βαρεμάρα... :P Ομως θα κάνω μια προσπάθεια χεχε (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ) γκουχ ναι; τι έλεγα; Εμ μια προσπάθεια θα την κάνω. My beloved master serving you is my priority... :D Ε το θεωρήσαμε δεδομένο ρε συ γι αυτο... [I]I watch how the moon sits in the sky in a dark night,[/I] [I]Shining with the light from the sun,[/I] [I]But the sun doesnt give light to the moon, assuming the moon's going to owe it one[/I] [I]It makes me think of how you act to me.... [/I]Ο Μάκης είναι όλα τα λεφτά έχει απίστευτο γέλιο!ουιιι! :wooi2: Μπα ξέχνα το... Δεν μπορώ master Zero, ζήτα μου οτι θες αλλά αυτό είναι wayyyy too much.:nod2: Θα φτάσει σε λίγο σε επεισόδια τη λάμψη.:hahaha: Θέλω να βάλω την Rima αβαταρ αλλά δεν αλλάζειιιι... Η Ruka είναι θεα ρε σύ. Είναι πανέξυπνη. Αλλα εμένα μ αρέσει ο Kaname......αχ.....:wooi2::kawaii::lovulovu::love:
Jun 15 2009 15:43
Photo

Azathoth → MisaYoshiko

(\ /) (0.o) (> <)
Jun 15 2009 15:41
Photo

MisaYoshiko → Azathoth

μεγαλος στο ματι, μικρος δε ξερω που:hahaha:
Jun 15 2009 15:23
Photo

MisaYoshiko → Loke

χμμ χμμ το εχεις διαβασει ομως σωστα? απλα ψαχνεις να το αγορασεις