Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → マノス

Ριξε λιγο μια ενημερωση [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5304&page=4"]εδω[/URL].
Jun 16 2009 18:28
Photo

Adventurer → lambros

Ριξε μια ενημερωση [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=3689&page=23"]εδω[/URL].
Jun 16 2009 18:26
Photo

Sins

????
Jun 16 2009 17:50
Photo

gogetasjj4 → MisaYoshiko

gia na min kano olokliri apostoli gia ena dvd thes na sou stilo kai tpt alo dvd proxiro pou exo? :P an einai ase mou to msn sou na kanonisoume
Jun 16 2009 14:52
Photo

JiraiyaSannin → Zoro

na...nakama?!?!?:nanana: cu around ρε τρελε :kakashithumbup:
Jun 16 2009 14:39
Photo

Namida → vasilisk

Χρωστάς μια φώτο στο games trivia
Jun 16 2009 13:45
Photo

roriconfan → ZeLiGa

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα...
Jun 16 2009 12:39
Photo

ZeLiGa → roriconfan

Oh noaz! Rorico is back! :hahaha: Άντε, καλή διαμονή! :wis: Μόνο πρόσεχε λιγάκι γιατί το επόμενο μπαν μάλλον θα είναι μόνιμο. :terror2:
Jun 16 2009 12:36
Photo

Dark_Venus → Zoro

Και ο Ζερό μ αρέσει... Δεν έχω πρόβλημα εγώ...όλοι κούκλοι είναι χαχαχαχαχα :P Χαχαχα δε θα σαι καλά :P Συγνώμη για το θάρρος master........να πώ πέντε φορές master Zoro rules? ε;ε; Ναιιιιι LP!!!! Δεν ειμαι Yuki hater, απλά πιστεύω υπήρχαν πολύυυ καλύτερες. Εμένα μ αρεσουν δυναμικότερες παρουσίες... ;)
Jun 16 2009 12:30
Photo

Adventurer → alex90

Τωρα θα σ'επαιρνα τηλεφωνο εσενα :P Θες να περασω απ'το σπιτι σου να μου τις βαλεις σε φλασακι να μην παιδευεσαι; ΥΓ: Επ'ευκαιριας απαντα σε pm καλυτερα, αφου στα vms δεν επιτρεπονται τα greeklish :'D
Jun 16 2009 11:04
Photo

alex90 → Adventurer

giannh mou. tha sou steilo fotografies sto mail sou.prospathisa na anebaso alla sk@t@ ta ekanaXD
Jun 16 2009 10:57
Photo

mysticismlover → red pyramid

πέρισυ ήταν της χρυσής αυγής και τα πέταγαν με δικαιολογία ότι είχε περάσει η πορεία κάτω από τα γραφεία τους και αυτό τους προσέβαλε... φέτος δεν είχαμε κανένα δυσάρεστο απρόοπτο ευτυχώς και η αστυνόμευση ήταν πολύ καλή και διακριτική =]
Jun 16 2009 10:54
Photo

red pyramid → mysticismlover

Χμ, ναι, θυμάμαι στις προ pride εκδηλώσεις πέρσι ότι και τότε έπεφτε το τρέξιμο της αρκούδας για όσους είχαν δηλώσει εθελοντές. Αν το φεστιβάλ είχε κόσμο χαίρομαι όπως και να έχει, μπράβο άλλη μια φορά :) Άκυρο αλλά κανένα απο τα ζώα που πέρσι πέταγαν γιαούρτια σας ήρθε και σας δημιουργησέ προβλήματα?
Jun 16 2009 10:35
Photo

kelborn3 → Zoro

[QUOTE][SIZE=1][SIZE=2]Όσο για τον φίλτατο Max από κάτω, με έχει βοηθήσει αρκετά... με τα spoilers του, δεν αντιλέγω!! :hahaha: (aka προειδοποίηση είναι, beware of his (un)spoiler tags!! Πέραν μερικών τέτοιων όμως ήταν πάντα διαθέσιμος όταν τον χρειάστηκα, δεν μπορώ να πω, σου επιτρέπω να του μιλάς λοιπόν! ;D)[/SIZE][/SIZE][/QUOTE] FAIL:nod:
Jun 16 2009 10:26
Photo

Glastenen → mono

ουυυφ...ανακουφίστηκα! αυτό έχω και γω αλλά βαριόμουν να το διαβάσω την πρώτη φορά που το έδινα οπότε δεν έδωσα καθόλου *σφυρίζει αδιάφορα* θα ήθελα να μαζοχιστώ με τον 2000+ σελίδες γεωργιάδη γιατί ξέρω πως ό,τι γράφει μέσα είναι κατανοητό και χρήσιμο αλλά [B]προφανώς [/B]δεν προλαβαίνω...με βλέπω για πρακτικά μόνο, ελπίζω μη ρωτήσουνε τπτ θεωρίες κουφές. δεν έχουμε προφορικά (ούτε αξιόγραφα φέτος! ^^ν). νομίζω τον ρούσσο τον στείλανε τελείως ρε, δεν κάνει μάθημα πια XD
Jun 16 2009 08:18