Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Βρε όργιο, αυτόν τι μου τον έβαλες, για μόστρα? Χάθηκε να βάλεις κανάν Kaname, Byakuya, έστω Ace βρε αδερφέ (δεν λέω το όνομα του Frau γιατί πάλι θα με αρχίζεις να με κράζεις :hahaha:). Ακόμα κ ο Juohmaru περισσότερο άγριος φαίνεται από τον τζιτζιφιόγκο σου! Next time gief moar nosebleed dammit :P P.s. Είμαι η Γιώτα κ μόλις έκανα hat trick ... κοινώς πέρασα κ τα τρία σήμερα!!!:wooi2:
Jun 23 2009 19:23
Photo

zade → Skiarxon

Δεν προλαβαίνω ρε συ με τίποτα... Τρέχω όσο δεν πάει και τελειώνω στις 29 του Ιουνίου. 1,5 μήνας θα ναι το καλοκαίρι ρο φετινό...
Jun 23 2009 19:21
Photo

zade → MoRmEnGiL

Ela re WorM . Βασικά δεν πάει καλά . Δυστυχώς αυτή κωλοζέστη δεν με αφήνει να διαβάσω όσο θέλω με αποτέλεσμα να έχω δώσει 4 μαθήματα και μάλλον έχω κοπεί σε 3 από αυτά με 4... Είμαι σχεδόν ένα βήμα πριν την κατάθλιψη λέμε... Ε όχι τόσο τραγικά , αλλά καταλαβαίνεις περίπου που το πάω σωστα ; Κάπως έτσι . Την άλλη Δευτέρα τελειώνω επιτέλους και ελπίζω να έχω καλό καλοκαίρι...
Jun 23 2009 19:20
Photo

Skiarxon → zade

Yo dawg. I heard you like maths... Μπες κάνα msn ρε παπάρα.
Jun 23 2009 18:50
Photo

kelborn3 → Zoro

Βασικα εχω βρει καταπληκτικα αβαταρ και υπογραφες στο narutofan αλλα δυστυχως ειναι πολυ μεγαλες για τις προδιαγραφες του φορουμ μας:erk:. Τι αλλα ρε συ πως τα πας με τα μα8ηματα-περασες τπ η 8α σε φερουμε στην ελλαδα κρεμαστο για το καλοκαιρι?:burningbe3:
Jun 23 2009 18:47
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

:tensai:όπως κατάλαβες είναι ένα πάρα πολύ ωραίο anime:kawaii:
Jun 23 2009 18:24
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

νομίζεις ότι δεν έχω δει το D.N.Angel? έχω δει πάνω από 5000 φορές :OMG3:το κάθε επεισόδιο.:chigau::kakaka: το είδα φέτος τα Χριστούγεννα. το Fullmetal Alchemist αρχικά το είχα δει με τους αγγλικά με τους αμερικάνους ηθοποιούς. τον Edward τον έκανε ένας τυπάς που λέγεται Vic Mignogna. ο ίδιος ηθοποιός έκανε και τον Dark στο αμερικάνικο κι έτσι το είδα:wooi2: (αγγλικά κι αυτό. αυτός ο ηθοποιός είναι φοβερός:nbleed:)
Jun 23 2009 18:23
Photo

Kirenahana → sledgedrumer

anthrwpe mou me 2 mm to drummer... psaxnw psaxnw kai de s'ebgaze...
Jun 23 2009 18:20
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[COLOR=black]:tensai:Το κοίταξα στο YOUTUBE αλλά πήγεναι πολύ αργά:oo: και έτσι το σταμάτησα όχι πως το άρχισα γιατί είδα μόνο 5 λεπτά!!!:hahaha::hahaha::hahaha:[/COLOR] [COLOR=#000000]:tensai:Μετά κοίταξα το DN ANGEL:nbleed: και αποδείχθηκε πολύ ωραίο δες το και εσύ!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
Jun 23 2009 16:49
Photo

dOOpLiSSaKoS → GkLoc

Πωωω καλά το tip είναι άλλη ιστορία!! Όπως είπες ή ξένοι ή καμία φορά παππούδες αν δώσουν, κανείς άλλος..Τα έζησα και αυτά...Έκανα μία φορά ποδαράτο delivery σε ένα δικηγόρο και μόνο που δεν με έβρισε επειδή άφησα κάτι σακούλες κάτω, μου ήρθε να τον κάνω μπλε!!
Jun 23 2009 14:55
Photo

Kirenahana → Nighteyes

:P Σιγα το πράγμα :)
Jun 23 2009 14:44
Photo

Nighteyes → Kirenahana

Εγώ πάλι μάλλον τα χω χάσει, οπότε είσαι σε καλύτερη μοίρα.:hahaha: Νόμιζα ότι σου είχα απαντήσει εχθές, αλλά μάλλον δεν το έκανα.:nosey: Τελοσπάντων, ήθελα να πω: "Δεν έγινε και τίποτα".
Jun 23 2009 14:43
Photo

Dark_Venus → kelborn3

Οοοοοοοοοοοοο εισαι τοσο καλουληηηηηηηηηηης....!!! Σε λατρευω λε εισαι ΘΕΟΣ!!! μου εβαλε και φωτο απο τον Kaname kuuuuuuun....best of the best Mike boyyyyy!!!!! [IMG]http://static2.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/Kingdom-Hearts/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Kingdom-Hearts_tAtEkAnE_31452.jpg[/IMG] Aντε και επειδη ξερω οτι και το δικο σου το ματάκι αρέσκεται σε διάφορα.... [SPOILER][IMG]http://www.bleachwallpaper.info/images/wallpapers/bleach-girls-at-the-beach-small-209196.jpeg[/IMG][/SPOILER] [IMG]http://www.dragonpressgraphics.com/galleryn/brook.jpg[/IMG] [IMG]http://www.allfreeportal.com/imghost/thumbs/149518Brook__yohohoho_by_MoonSunfan.jpg[/IMG] μακιαααα bb
Jun 23 2009 14:28
Photo

the goblin → ssj2sanji

μια χαρα εσυ πως τα πας ??????
Jun 23 2009 14:25
Photo

GkLoc → dOOpLiSSaKoS

Αν ετρεμε λεει,κοιτουσε 3 φορες το χαρτι που σημειωνε τι ωρα πηγα εκει για να σιγουρευτει οτι του ελεγα σωστα τις ωρες που ημουν εκει... Ασε και που απο μπουρμπουαρ αμα εβγαζα 2 ευρω χαιρομουνα,οι Σητειακοι ειναι τρελοι τσιγκουνιδες,δεν σου εδιναν μπουρμπουαρ με τιποτα,8 ωρες δουλευα και 2 ευρω εβγαζα μονο μπορμουαρ μεσο ορο,μια φορα ειχαν ερθει κατι αγγλοι και μου εδωσαν 20 ευρω(?) μπουρμουαρ,ενω αυτα που πηρανε κανανε 4 ευρω,αυτοι ειναι πελατες...
Jun 23 2009 14:22