Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sponis → Anyparktos

Πολύχρωμος και εντοιχισμένος τσόγλανε του Βορρά...
Jun 26 2009 11:16
Photo

Anyparktos → Adventurer

Thanx man!Να σαι καλα!
Jun 26 2009 10:44
Photo

Adventurer → Anyparktos

Χρονια πολλα dude! H Μιστρα να σε προστατευει!
Jun 26 2009 02:03
Photo

kelborn3 → Dark_Venus

Επειδη μου στελνεις ομορφες εικονες οριστε και μια απο μενα για σενα [IMG]http://www.wondercliparts.com/thanks/graphics/thanks_graphics_04a.gif[/IMG]
Jun 25 2009 23:37
Photo

Zouhan → gypas

Dude, μόλις είδα κάτι βιντεάκια από το live. Δεν είχα ιδέα ότι είχαμε μπάντα που έπαιζε κομμάτια από άνιμε στην Πάτρα. Γαμάτο το opening του Hellsing. Εσύ ποιός από όλους είσαι;
Jun 25 2009 23:30
Photo

Dark_Venus → Zoro

Μας ξέχασε ο Ζορο πάει................
Jun 25 2009 23:27
Photo

Dark_Venus → kelborn3

[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/4296/napoleono.gif[/IMG]
Jun 25 2009 23:14
Photo

Atridis → MisaYoshiko

Μπααα καθολου hip hop:P,παντος αν ειναι πες και σε αλους αν θελουν να ερθουν:),,,,cyaaaa
Jun 25 2009 22:37
Photo

Zoro → Tsunade-sama

[SIZE=1]Breast-sa[/SIZE]...εεε Tsunade-samaaaa, όντως χαθήκαμε αυτή την περίοδο!! :nanana: (την ατάκα εισαγωγής μου την έμαθε ο κοινός φίλος μας, πετυχημένη, δεν μπορείς να πεις! :wis:) Εγώ άστα, πήζω στην εξεταστική, προσπαθώ να την βγάλω καθαρή με το διάβασμα... και holy spirit!! Έδωσα ήδη το πρώτο μάθημα και όλα καλά, σύντομα έρχεται το 2ο μέρος αυτής της χόρρορ τριλογίας! :terror2: Δυστυχώς θα έχω εξεταστική για ακόμη 2 βδομάδες τουλ, έχω και μητέρα εδώ οπότε (για να δείξω καλή διαγωγή :whistling:) περιόρισα την χρήση του pc όσο είναι εδώ... ωστόσο μου είναι αδύνατο να μην κάνω κάνα διάλειμμα κάθε δυό και τόσο για να ελέγχο τι τρέχει στα διαδυκτιακά στέκια μου, οπότε... iphone ftw! Το απαραίτητο εργαλείο του net otaku (από αυτό γράφω τώρα, γι' αυτό και αργώ)! :drink:<--- [SIZE=1]καμένος! XD[/SIZE] Πέραν αυτών όλα καλά, σύντομα επιστροφή στην πατρίδα! Εσύ τι λέει ενώ, σε ποια από τις 3 πατρίδες σου θα περάσεις τις διακοπές σου φέτος;; ΥΓ: Όσο ευθύνεται ο Max για το γούρι σου, άλλο τόσο έβαλα και 'γω το χεράκι μου που δεν σου ευχήθηκα, ξέρεις πως πάει το θέμα με μένα! [SIZE=1]ανάποδα[/SIZE] :ureshii:
Jun 25 2009 22:19
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Zoro - chin που χάθηκες καλό μου? Ακόμα εξεταστική?Εγώ ευτυχώς τελείωσα τα βάσανα μου σε μια μέρα κ χάρις τον φίλο του Spoilermaki έπιασα 3/3!Γούρι να σου πετύχει...:hahaha:
Jun 25 2009 21:23
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Δεν τα θέλεις??? Οκ mister pantsu hunter, θα το θυμάμαι αυτό πολύ καλά!
Jun 25 2009 20:56
Photo

kagemaru igano → aboumonkey

οι υποτιτλοι ειναι πανω κατω τα ιδια δεν αλλαζουν...δεν κανουν καλες μεταφρασεις..θα τα καταλαβαινεις και μονο σου μερικα αμα βλεπεις αρκετα ανιμε...βασικα και το τελος μου την εσπασε στο ανιμε αλλα τσπ...οταν το δεις πες μου την γνωμη σου και εσυ.
Jun 25 2009 19:41
Photo

Radagast → ayame

Ναι είναι αρκετά παρόμοιο επίπεδο. Οι πρώτες δυο ιστορίες βέβαια έχουν εντελώς διαφορετικό σχέδιο και ύφος, και η δεύτερη είναι μάλλον κατά την άποψή μου τουλάχιστον, πιο αδύναμη τόσο σε ενδιαφέρον όσο και σε μυστήριο/τρόμο. Η πρώτη και η τελευταία όμως (η τελευταία είναι με τον medicine seller) ίσως να σε επηρεάσουν και λίγο ψυχολογικά οπότε τι να σου πω. Your choice. :) PS: Το requiem from darkness ή αλλιώς 100 stories btw το θεωρώ καλύτερο σε ατμόσφαιρα/τρόμο/μυστήριο αλλά και σκηνοθετικά από το Ayakashi. Βέβαια ίσως σου πέσει λίγο βαρύ, αν και έχει πολύ πιο αυτοτελές ύφος το κάθε επεισόδιο εκεί.
Jun 25 2009 17:44
Photo

SouLSLayeR → sledgedrumer

:O χαίρομαι να βλέπω γείτονες :P αν και εγώ είμαι στα άνω :)
Jun 25 2009 17:05
Photo

MisaYoshiko → Kenshiro

χρονια πολλα^^
Jun 25 2009 16:14