Community Status Updates
kelborn3 → Dark_Venus
Επειδη μου στελνεις ομορφες εικονες οριστε και μια απο μενα για σενα
[IMG]http://www.wondercliparts.com/thanks/graphics/thanks_graphics_04a.gif[/IMG]
Jun 25 2009 23:37
Zouhan → gypas
Dude, μόλις είδα κάτι βιντεάκια από το live. Δεν είχα ιδέα ότι είχαμε μπάντα που έπαιζε κομμάτια από άνιμε στην Πάτρα. Γαμάτο το opening του Hellsing. Εσύ ποιός από όλους είσαι;
Jun 25 2009 23:30
Dark_Venus → kelborn3
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/4296/napoleono.gif[/IMG]
Jun 25 2009 23:14
Atridis → MisaYoshiko
Μπααα καθολου hip hop:P,παντος αν ειναι πες και σε αλους αν θελουν να ερθουν:),,,,cyaaaa
Jun 25 2009 22:37
Zoro → Tsunade-sama
[SIZE=1]Breast-sa[/SIZE]...εεε Tsunade-samaaaa, όντως χαθήκαμε αυτή την περίοδο!! :nanana:
(την ατάκα εισαγωγής μου την έμαθε ο κοινός φίλος μας, πετυχημένη, δεν μπορείς να πεις! :wis:)
Εγώ άστα, πήζω στην εξεταστική, προσπαθώ να την βγάλω καθαρή με το διάβασμα... και holy spirit!!
Έδωσα ήδη το πρώτο μάθημα και όλα καλά, σύντομα έρχεται το 2ο μέρος αυτής της χόρρορ τριλογίας! :terror2:
Δυστυχώς θα έχω εξεταστική για ακόμη 2 βδομάδες τουλ, έχω και μητέρα εδώ οπότε (για να δείξω καλή διαγωγή :whistling:) περιόρισα την χρήση του pc όσο είναι εδώ... ωστόσο μου είναι αδύνατο να μην κάνω κάνα διάλειμμα κάθε δυό και τόσο για να ελέγχο τι τρέχει στα διαδυκτιακά στέκια μου, οπότε... iphone ftw! Το απαραίτητο εργαλείο του net otaku (από αυτό γράφω τώρα, γι' αυτό και αργώ)! :drink:<--- [SIZE=1]καμένος! XD[/SIZE]
Πέραν αυτών όλα καλά, σύντομα επιστροφή στην πατρίδα!
Εσύ τι λέει ενώ, σε ποια από τις 3 πατρίδες σου θα περάσεις τις διακοπές σου φέτος;;
ΥΓ: Όσο ευθύνεται ο Max για το γούρι σου, άλλο τόσο έβαλα και 'γω το χεράκι μου που δεν σου ευχήθηκα, ξέρεις πως πάει το θέμα με μένα! [SIZE=1]ανάποδα[/SIZE] :ureshii:
Jun 25 2009 22:19
Tsunade-sama → Zoro
Zoro - chin που χάθηκες καλό μου?
Ακόμα εξεταστική?Εγώ ευτυχώς τελείωσα τα βάσανα μου σε μια μέρα κ χάρις τον φίλο του Spoilermaki έπιασα 3/3!Γούρι να σου πετύχει...:hahaha:
Jun 25 2009 21:23
Tsunade-sama → kelborn3
Δεν τα θέλεις???
Οκ mister pantsu hunter, θα το θυμάμαι αυτό πολύ καλά!
Jun 25 2009 20:56
kagemaru igano → aboumonkey
οι υποτιτλοι ειναι πανω κατω τα ιδια δεν αλλαζουν...δεν κανουν καλες μεταφρασεις..θα τα καταλαβαινεις και μονο σου μερικα αμα βλεπεις αρκετα ανιμε...βασικα και το τελος μου την εσπασε στο ανιμε αλλα τσπ...οταν το δεις πες μου την γνωμη σου και εσυ.
Jun 25 2009 19:41
Radagast → ayame
Ναι είναι αρκετά παρόμοιο επίπεδο. Οι πρώτες δυο ιστορίες βέβαια έχουν εντελώς διαφορετικό σχέδιο και ύφος, και η δεύτερη είναι μάλλον κατά την άποψή μου τουλάχιστον, πιο αδύναμη τόσο σε ενδιαφέρον όσο και σε μυστήριο/τρόμο. Η πρώτη και η τελευταία όμως (η τελευταία είναι με τον medicine seller) ίσως να σε επηρεάσουν και λίγο ψυχολογικά οπότε τι να σου πω. Your choice. :)
PS: Το requiem from darkness ή αλλιώς 100 stories btw το θεωρώ καλύτερο σε ατμόσφαιρα/τρόμο/μυστήριο αλλά και σκηνοθετικά από το Ayakashi. Βέβαια ίσως σου πέσει λίγο βαρύ, αν και έχει πολύ πιο αυτοτελές ύφος το κάθε επεισόδιο εκεί.
Jun 25 2009 17:44
SouLSLayeR → sledgedrumer
:O χαίρομαι να βλέπω γείτονες :P
αν και εγώ είμαι στα άνω :)
Jun 25 2009 17:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed