Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → Zoro

Προτιμω Xmen 1,2,3, και Wolverine... γενικα προτιμω την marvel και απο αποψη κομικ και ταινιων... ;) Το ironman με ψιλοαπογοητευσε...αλλα τι να κανεις... Α επισης μου αρεσε το Angels and Demons... την ειδα σχετικα προσφατα...τρομερη.
Jun 28 2009 00:46
Photo

Zoro → Dark_Venus

Yup, 3/3! :D Ειδικά πρώτη και τελευταία, faves... η μεσαία so-so! Πάντως με superhero fave είναι χαλαρά Batman Begins και The Dark Knight! ^ω^
Jun 28 2009 00:38
Photo

Glaurung → psofia

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση , θα είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε ζήσει μέχρι στιγμή . Ελπίζω να πέτυχες τους στόχους σου , αλλά πιο πολύ σου εύχομαι να επιλέξεις να κάνεις κάτι που πραγματικά σε γεμίζει σαν άτομο και σε κάνει ευτυχισμένη !:wooi2:
Jun 28 2009 00:34
Photo

Dark_Venus → Zoro

Στο ευχομαι... :) Και μενα ο Johny ειναι απιστευτος...Οπως και ο Antoni Hopkins... τρομερος... Επισης απο τις αγαπημενες μου ταινιες η λιστα του Σιντλερ, το V fro Vendetta και το Sin city. Τα εχεις δει;
Jun 28 2009 00:28
Photo

Zoro → Dark_Venus

Good Sla- Follower! :D Από το secret μου άρεσε μόνο ο Jonnhy (φαν XD), αν και ο Turturro ήταν καλός, ως συνήθως! Αυτές τις μέρες λιγουρεύομαι το νέο Terminator... να δω αν θα μπορέσω να κλέψω χρόνο από εξεταστική/βαρεμάρα για να μπορέσω να το δω! :nanana:
Jun 28 2009 00:25
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Εμ ξεκινάς κωλοβαρέματα, εμ το τρίβεις στα μούτρα!! Καλάααα... θα περιμένω να γυρίσω πατρίς για να πάρω ρεβάνς! :smokingg:[spoiler][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/7016/robinscary.jpg[/IMG] SATSUGAIIII!! :burningbe3:[/spoiler]Μπράβο, εγώ πάω Ελλάδα και εσύ έρχεσαι Ιταλία, ούτε συμφωνία να 'χαμε κλείσει!! Μμμμμ, λογικά θα γυρίσω μεταξύ 15-20 Ιουλίου, αν και υπάρχει και μια κούτσικη πιθανότητα να έρθω μερικές μέρες πιο πριν, αλλά και να γίνει δεν θα το μάθει κανείς! /stealth :wis: (είσαι η πρώτη που ανακοινώνω περίοδο επιστροφής πάντως, be grateful!!) Btw, αληθεύει ότι έχεις το Brand New World για ήχο κλήσης;; Καψιμόοοοο!! Οι φίλοι όταν το ακούνε έτυχε να ρωτήσουν λεπτομέρειες; Τι είπες, αν ναι; :orly: Τέλος, την σειρά την παρακολουθείς κανονικά και τώρα, fillers included;; :hmmm:
Jun 28 2009 00:19
Photo

iristella → Orion19

Hehehehheeh ευχαριστώ κουκλα μου για τις ευχές και τα δωράκια. Come to think about it i may use them both για να κάνω την τελευταία σου ευχή πραγματικότητα:hahaha::hahaha::nbleed:, Αχ παναγία μου τι λέω η τρελή...... Θα στον επιστρέψω τον Kenichi dont worry *(at least most of him). He is such a sweetheart in the pics you sent me. Moe moe kYun!:wooi2::wooi2::wooi2: Φιλούρες πολλές κοπέλα μου και πάλι ευχαριστώ.
Jun 28 2009 00:15
Photo

Dark_Venus → Zoro

To εχω δει! και τα δυο βασικα ειναι τελεια.....! Απιστευτα... τρομερα... οπως και το μυστικο παραθυρο...
Jun 28 2009 00:06
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ναι να φέρεις, o Max θέλει μαστίγωμα... που σε παρασέρνει στις κακές του συνήθειες, σε αφήνω να ελευθερώσεις τις ορμές σου πάνω του, έχεις την άδειά μου!! :hahaha: Βσκ το Donnie Darko είναι ένα από τα καλύτερα supernatural thrillers που κυκλοφορούν, αν και το personal fave είναι το Butterfly Effect, που σου προτείνω να δεις τουλάχιστον! ;) (σε σκέτα thriller δες σίγουρα Memento, master's no.1 fave!) Obey! :burningbe3:
Jun 28 2009 00:02
Photo

Zoro → Lucy-Nyuu

Ur welcum! :) Btw κατέβασα πριν λίγο καιρό όλες και τις 2 anime seasons της σειράς σου με σκοπό να τις δω στο μακρινό μέλλον και... τόσο καλή είναι αυτή η σειρά και κόλλησες; :hahaha: Δλδ εντάξει, οκ μου φάνηκε αλλά τπτ το τρομερό :P ... πάντως ο γυαλάκιας που όλο είναι μαζί με την Yuuko μου την έσπασε... η Yuuko οκ :love: ... ο φίλος του ενώ, αυτός με το σοβαρό και μισοκοιμισμένο υφάκι μου άρεσε και μου φάνηκε και αρκετά cool... μάλιστα σε πολλές φάσεις όχι μόνο η φωνή, αλλά μέχρι και το όλο παρουσιαστικό μου θύμιζε τόσο πολύ Zoro που το τσέκαρα και... είναι και ίδιος ο seiyuu τους, έλεος!! :hahaha: Τέλος, τόσο κάψιμο που έχεις με την σειρά πρόσεχε μην σε πετύχουν οι γονείς να την βλέπεις...ο τίτλος είναι παρεξηγήσιμος! :hehehe:
Jun 27 2009 23:57
Photo

Dark_Venus → Zoro

Οχι δεν την εχω δει... και να σου πω ενα μυστικο; Δε θελω! Σοβαρα; Ξερεις μια που εισαι master θα επρεπε να σε υπακουσω αλλα αυτο ειναι λιγο kinky και δε μου βγαινει [SPOILER]Να φερω το μαστιγιο; [/SPOILER]
Jun 27 2009 23:53
Photo

Zoro → Dark_Venus

Donnie Darko, η ταινία που άλλαξε το καθιερωμένο του να θεωρούνται γλυκούλια τα κουνελάκια (scared the shit out of me first times - always works!!) :hahaha: Την έχεις δει μπδγ; Εσύ με έχεις παρεξηγήσει, εγώ δάγκωμα ήθελα!! :hehehe:
Jun 27 2009 23:50
Photo

Dark_Venus → Zoro

ααα....αυτο ηταν τλομακτικο...... Δεν ηταν δαγκωμα... :( Μ εχεις παρεξηγησει... :)
Jun 27 2009 23:47
Photo

Zoro → Dark_Venus

[IMG]http://x87.xanga.com/8718361051d305389412/z4672774.jpg[/IMG] Δάγκωμα ή φιλάκι ήταν αυτό;;;;
Jun 27 2009 23:46
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χουμ χουμ, δεν μου απάντησες στην κάτω κάτω ερώτηση που έκανα στο προφίλ σου πάντως, μάλλον την πήδηξες κι αυτήν... (με την καλή έννοια...) :orly: Από fillers ποια έχεις δει τις σειράς δλδ; Memory arc; Stronghold Navarone; Rainbow Mist; Αυτά + τα ancient Japan specials είναι τα καλύτερα της σειράς + τα 3 προηγούμενα πριν τα τωρινά είχαν ένα από τα καλύτερα Nami + Robin fanservice που έχω δει :lovulovu: (όχι ότι σε νοιάζει, αλλά είπα να το αναφέρω!). Μέχρι αργά μέσα βλέπω σήμερα... πόσο φαίνεται ότι έχουμε νέο pc!! Όσο προχωράνε τα χρόνια και οι τεχνολογία εξελισσόμαστε όλο και πιο πολύ... μέχρι που τα μωρά θα γεννιούνται με το PC/PSP στα χέρια!! Ε ρε τυχερά νιάτα... :if:
Jun 27 2009 23:41