Community Status Updates
Trivia Spitting Monster → Warchief
Ε, για να λέμε του στραβού το δίκιο...! Από ποιον αντέγραψε τις πόζες τινάγματος της κάρτας στο τατάμι, άραγε;
Mar 17 2012 19:56
jiohnis → Warchief
Τα reviews που κάνουν είναι όντως βαρετά όσο δεν πάει , παρόλα αυτά τα εγώ το βλέπω πιο πολύ σαν μουσική εκπομπή μιας και βάζει αρκετά τραγούδια που μου αρέσουν . Και η αλήθεια είναι πως δεν έχω μέτρο σύγκρισης από άλλες anime review εκπομπές .
Mar 17 2012 19:51
Kalamaris → iristella
[QUOTE]Μα απάντησα... :zetsubou: [/QUOTE]Ρεε δεν ξερω γιατι αλλα γελαγα τοοοοσο δυνατα προσπαθοντας να φανταστω την εκφραση που ειχες οταν το γραψες αυτο.Η τρομερη απελπισια που εμφανιζεται με την μορφη μερικων παραπονιαρικων sob sob.Priceless,pirceless i tell you:wooi2:
Mar 17 2012 19:51
Warchief → Trivia Spitting Monster
Amateur καταστάσεις. Αυτό φαινόταν και από το Chihayafuru βέβαια! :D
Mar 17 2012 19:50
Warchief → jiohnis
Ναι ρε φίλε, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά πρέπει να ακουστεί και η αλήθεια, δε συμφωνείς; Ότι πρόκειται περί εμετού δηλαδή.
Mar 17 2012 19:48
Trivia Spitting Monster → Warchief
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το link! Βρε, βρε, τι μαθαίνει κανείς κάθε μέρα...
Mar 17 2012 19:46
jiohnis → Warchief
I see what you did there ! :oo:
Well , you definitely have a point though .
Άρα απότι κατάλαβα το πρόβλημα αυτό το είχε από την πρώτη στιγμή η εκπομπή και δεν έχει διορθωθεί ακόμα . Βασικά είμαι σίγουρος ότι για το 80% των σειρών που κάνει review δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο οπότε λογικό είναι να εκτίθεται , ειδικά άμα κάνει review σε καμιά πιο ψαγμένη σειρά όπως το NGE ( θα πέσουν να τον φάνε ! :P )
Anyway , το Animecast πάντως διατηρεί για μένα κάποιο ενδιαφέρον με τα song requests , το chat του σταθμού και τους διαγωνισμούς . Και τώρα λένε θα φέρουν και τους Έλληνες voice actors του Goku , Ash κλπ . Για τέτοια φάση νομίζω ότι αξίζει αλλά σίγουρα δεν θα ακούσεις την εκπομπή για τα reviews . Ούτως ή άλλως , την καυλάντα τους κάνουν τα παιδιά και προσπαθούν όσο μπορούν .
Mar 17 2012 19:46
OdyMonaxos → GhostPrince
Triple Ecchi profile picture, Ντουλάπα σετάκι. Θεόθεος!!!
Mar 17 2012 19:43
Kai → Trivia Spitting Monster
[spoiler]
Ακριβώς αυτό και ευτυχώς δεν απογοητεύει. Μάλιστα το OVA βγάζει λάθος και τις θεωρίες που κυκλοφορούσαν για τη μαμά της Suzuha. +1 για το Steins;gate.
Δεν νομίζω πως είσαι η μόνη που έχει θέμα με τις γυναίκες έτσι όπως παρουσιάζονται σε anime. Το είχαμε συζητήσει και από κοντά αν θυμάμαι καλά. Ευτυχώς Kurisu δεν πέφτει μέσα στην κατηγορία ηρωίδων που παρουσιάζονται πανέξυπνες (ή πολύ δυνατές αρχικά σε άλλες περιπτώσεις) και το μόνο που κάνουν σε όλη τη σειρά είναι είτε να φωνάζουν το όνομα του πρωταγωνιστή είτε να κάνουν τα πράγματα χειρότερα ή και τα δύο.
Όχι, δεν τα έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά τα έχω πετύχει στα public και θυμάμαι λίγο την περιγραφή. Θα περάσω μια βόλτα από την wikipedia αργότερα.
Μου άρεσε κι εμένα το πέρασμα στα παράλληλα σύμπαντα αλλά πιο πολύ απόλαυσα τα αλλεπάλληλα πισωγυρίσματα στον χρόνο. Η αγωνία του Okabe και το όλο κλίμα με έκαναν να μην θέλω να σταματήσω. Θέλω να το κάνω rewatch κάποια στιγμή. Ίσως να το ξαναδώ μαζί με τη Βάγγε το καλοκαίρι.
[/spoiler]
Δεν μπορώ να διαφωνήσω για το τελευταίο :ρ
Mar 17 2012 19:41
Trivia Spitting Monster → Kai
[SPOILER]Όντως. Πραγματικά το λάτρεψα. Σε κάποια φάση σχεδόν ικέτευα από μέσα μου: "Okarin, την αγαπάς σαν φίλη, έτσι; Μην το καταστρέψεις τώρα, όχι τώρα...!"
Και ναι, αγάπη για την Christina (τι παρατσούκλι!). Ξέρεις, έχω λίγο ένα θέμα με τις γυναίκες στα anime και πώς παρουσιάζονται, και η Kurisu ήταν ακριβώς όπως έπρεπε. Τι να πω; Για το πώς, κάθε φορά που ο Okabe ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αυτή τον άκουγε και τον βοηθούσε όπως μπορούσε; Για το πόσο του στάθηκε, κι ας μην τον καταλάβαινε ώρες-ώρες;
Α, μια ερώτηση: έχεις διαβάσει την "Τριλογία του Κόσμου" του Φίλιπ Πούλμαν; Γιατί αν ναι, τότε θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με τη σχέση Okabe-Kurisu.[/SPOILER]
Και ξεχάσαμε να το πούμε: απίστευτο story με ταξίδια στο χρόνο, έτσι; Άσε που έχουμε μέχρι και την πιθανότητα ενός δυστοπικού μέλλοντος, που ούτε καν το βλέπουμε!
Χμ. Οι παλιοί ήρωες έχουν σκουριάσει πια, αγαπητή! Χρειαζόμαστε νέους! Κατά προτίμηση ωραίους!
Mar 17 2012 19:30
Warchief → jiohnis
Καλησπέρα Τζώνη.
Το εν λόγω νήμα βρίσκεται [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/10235-animecast-animanga-podcasting-greece.html"]εδώ[/URL].
Με αισθήματα φιλίας, Πέτρος.
Mar 17 2012 19:21
jiohnis → Warchief
Hey there ! :)
You said that "είχα ξαναγράψει επί εποχής podcast για τα άπειρα λάθη."
Που ακριβώς είναι αυτό ? Επειδή δεν μπορώ να βρω στο ίδιο thread .
Πάντα φιλικά !
Mar 17 2012 19:14
acid black cherry → Kalamaris
μπα οχι φαμφαρας μπορει να ειμαι μερικες φορες
αλλα οχι και ποιητης. ασε που αν ημουν θα εγραφα πιο
σωστα και με τονισμο, οπως και ενας γνωστος μου απο
το fb που ειναι οντως ποιητης :P
Mar 17 2012 19:00
Kalamaris → acid black cherry
Καλα εχεις ενα ποιντ και γω δεν αντεχω κατι ατελειωτες κειμεναρες που χει το φορουμ.Ακομα και γω οταν τις γραφω και τις κοιταω μετα μου ρχεται να ξερασω XD
Παντως γραφεις καθολου ποιηματα και ετσι και σου χει μεινει το στυλ?
Mar 17 2012 18:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed