Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → MisaYoshiko

yo!!! 25 του μηνα ειναι!!! λογικα παιζει να κατεβω. θα προσπαθησω τουλαχιστον.να δω πως πανε εδω περα και οι δουλειες!!! Θελω πολυ να κατεβω παντως....ημουν Αθηνα την Δευτερα και εφυγα Τριτη πρωι,αλλα δεν ειχα κανενος το κινητο για να βρεθουμε!!
Jul 17 2009 11:43
Photo

MisaYoshiko → storm-and-fire

αχ ημουν η τριτη λοιπον που ηθελα να σε ρωτησω για το αβαταρ αλλα βλεπω οτι δεν εχεις απαντησει ουτε στις αλλες
Jul 17 2009 11:40
Photo

MisaYoshiko → Xa0s

εμαθα οτι θα εισαι καλαματα στις 15?:wis:γιατι? θα μου κανεις παρεα?
Jul 17 2009 11:28
Photo

MisaYoshiko → Tenshi

θα μας ερθεις στο beach party??:wooi2:
Jul 17 2009 11:27
Photo

iristellaTea-chan

Κοίτα. Έχω φάει αρκετό spoileriasma για την καθαρματότητα του Griffith, και ακόμη τον πάω (bad boy supporter here). :hahaha: Δεν αντιλέγω ότι είναι καθίκι. Από ότι έχω καταλάβει είναι τόσο καθίκι που καταντά epic win! Προς το παρόν δεν μιλάω επειδή ξέρω πολύ λιγα θα προσπαθήσω όμως να φτάσω upto date. [S][SIZE=1](τι στα κομμάτα 200+ yaoi έχω κάνει ζάφτι σε τριάντα volumes θα κάνω πίσω? - Ναι ξέρω η σύγκριση ήταν λίγο περίεργη XD)[/SIZE][/S][SIZE=1][/SIZE]
Jul 17 2009 10:10
Photo

Tea-chaniristella

Για τον Puck, okay, το δέχομαι... για τον Griffith με ΤΙΠΟΤΑ! Δεν έχεις δει τα παρακάτω, γι'αυτό... μιλάμε όμως για ΤΟ καθίκι! Άντε, να χαρεί και λιγάκι ο ξιφομάχος μας (Zoro) που συνεχώς μου γκρινιάζει ότι δεν υπάρχει γυναικείο κοινό στο Berserk! XD
Jul 17 2009 10:04
Photo

iristellaTea-chan

Μόνο links για κατέβασμα ξέρω.:hahaha::hahaha::hahaha: Νο seriously i have to take it over again. Η πλακα είναι ότι από τα πρώτα volumes είχα ενθουσιαστεί με το σφαξίδι που έπεφτε και δεν ξέρω γιατί το σταμάτησα. Ή μάλλον θυμήθηκα το σταμάτησα γιατί άκουσα ότι το παράτησε ο Miura και δεν ήθελα να μείνω με το Dragon Slayer στο χέρι (if you catch my drift)[s][SIZE=1]+ του ότι κάποια ψυχή με παρέσυρε στο μαγευτικό κόσμο των Bishonen[/SIZE][/s]. Εφόσον όμως το συνεχίζει θα το ξαναπιάσω με τόλμη και πάθος. Ι promise σε λίγο θα αποκτήσετε μια μικρή φανατική Griffith και Puck supporter στις παρατάξεις σας . Btw τα έργα σου στο deviant art είναι φανταστικά. Δεν τα έχω κοιτάξει όλα γιατί πρέπει να κάνω account αλλά σύντομα θα φτιάξω και θα επανέλθω δριμύτερη με περισσότερες εντυπώσεις... Θέλω να δω και αυτά που μυ βγαίνουν με απαγορεύεται :3333
Jul 17 2009 10:00
Photo

Tea-chaniristella

Εσύ το Berserk το συνέχισες τελικά; Ή μόνο links για κατέβασμα ξέρεις;; :P
Jul 17 2009 09:54
Photo

ZeLiGa → X-LpBleach

Ναι όντως! xD Στο διαόλου τη μάνα και ακόμα παραπέρα μένεις! :hihi2: Σε σχέση με εμένα τουλάχιστον :bleh:
Jul 17 2009 09:35
Photo

Tea-chaniristella

Χαίρομαι που σ'άρεσαν! Είναι κι από τους δικούς μου αγαπημένους στο DA! Τώρα σα καλόκορίστι που είσαι, πήγαινε και στο [url=http://darkslover.deviantart.com/]δικό μου λογαριασμό[/url]! Με την ησυχία σου, δε βιάζομαι! :P
Jul 17 2009 07:22
Photo

iristellaTea-chan

Thanks for the link. Καηκα. Πραγματικά απίστευτες δημιουργίες!
Jul 17 2009 07:19
Photo

The Tragic Prince → Orion19

Βιαστική είσαι με τη σειρά :Ρ Κάνε λίγη υπομονή (αν και κάτι μου λεει οτι αργότερα θα σε απογοητεύσει) :(
Jul 17 2009 02:59
Photo

Zoro → Lucy-Nyu

Καλά, η Bonney δεν έχει piercing στο μάτι και στα χείλη (?), αν θυμάμαι καλά;; :oo: Εκείνα για tatoo σε κόβω! :nanana: Πολλά όνειρα βλέπω, μακάρι να μπορέσεις να κοσπλεϋάρεις όλες αυτές λοιπόν... και αν έχεις όρεξη, κάνε και καμιά Robin ή Marguerite! XD Η Camie από άποψη ομορφιάς ναι, δεν την βρήκα τόσο όμορφη όσο άλλες, παρ' ότι λένε ότι οι γοργόνες είναι πανέμορφες... still, την βρήκα πολύ συμπαθητική~!! Το anime το παρακολουθείς κανονικά και αυτές τις μέρες δλδ, που σου λείπει το νετ; Ελπίζω πάντως η seiyuu της Boa να κάνει καλή δουλειά την Κυριακή! :wooi2: ΥΓ: OK, δεν χρειάζεται να ρωτήσω και για την μονοτική ταινία... τώρα ποιος ξέρει γιατί επέλεξες αυτό για user title. :hehehe:
Jul 17 2009 02:32
Photo

iristellaMad_Hatter

Ναι κοίτα..... Επειδή σε συμπαθώ σου λέω το εξής. Πριν προχωρήσεις πάρε κανα κουτάκι αντικαταθληπτικά να έχεις πρόχειρο και πετα όλα τα ξυράφια από το σπίτι. Ενδεικτικά εμένα το Cain με άφησε για δυο μέρες σε βαριά κατάθλιψη.
Jul 17 2009 01:26
Photo

Mad_Hatteriristella

Ναι, δε μου χαλαει την εικονα μου για το manga αυτο, απλα με παραξενευσε λιγο. Διαβαζω και το runouni kenshin παραλληλα, γιατι με βλεπω να πεφτω στα ναρκωτικα αν συνεχισει ετσι.Κανω σε καθε καρε τον σταυρο μου, μη μας ποιασουν τον cain, και ειναι και γαμωσαδιστες οι disraeli corporation.
Jul 17 2009 01:17