Community Status Updates
odin → red pyramid
Αυτο που ελεγα τις προαλλες μπορεις να το βρεις [URL="http://isohunt.com/torrent_details/50738009/submission+islam?tab=summary"]εδω[/URL],ειναι το αρχειο με ονομα:
3. [B]Submission[/B], Part 1 [B]/ Submission[/B], Part 1 [2004_xvid_english,_dutch_sub,_Theo_van_Gogh,_Ayaan_Hirsi_Ali].AVI
:riiight:
Jul 23 2009 17:19
Erisadesu → odin
εσύ τι θα έλεγες... άνδρας είσαι δεν μιλάν για το φύλο σου να είναι μόνο για αναπαραγωγή και ικανοποίηση ορέξεων του άλλου φύλου...
οπότε σωστά τα λόγια μου πάνε χαμένα όταν έχεις να κάνεις με άτομα που σκέφτονται
με δύο κεφάλια.
και δεν ψάχνω για καβγά αλλά για αντικειμενικό moderation... ...ή εξωγήινους...
Jul 23 2009 17:05
vladx → The Pirate King
[FONT=Arial][SIZE=2][B]Τ[/B][B]ελοσπαντων ολα καλα. Μην σκας.
Απλα αυτο ειναι ενα απο τα προβληματα του γραπτου λογου.
Δεν μπορεις να καταλαβεις αρκετες φορες το υφος αυτου που θελει να πει ο αλλος.
Αλλα κοιτα να δεις που σε 2-3 χρονια που θα μαθουμε τι παιζει (γιατι για ο Oda το παει χαλαρα για αλλα 10 χρονια) θα επιβεβαιωθω :P[/B][/SIZE][/FONT]
Jul 23 2009 17:01
Tenshi → MisaYoshiko
aaa...gome...αλλα τι να κανω....δεν βρηκα ticker και τα αλλα κοστιζουν παρα πολυ που να παρει.... (και τα οικονομικα μου ειναι ...αστα να πανε σε λεω :P ) πιο σ/κ σκεφτεσαι να ανεβεις...αιντε...να ρθεις...θα σε περιμνουμε!! :)
Jul 23 2009 16:56
Glaurung → frikase
Επειδή δεν έχουμε ( λόγω της μετακόμισης ) internet στο σπίτι πρέπει να πηγαίνω άμα είναι σε internet-café , οπότε είμαι σπάνια online .
Ρώτησα κυρίως από ενδιαφέρον , είδα που ήσουν λίγο αναποφάσιστος , και επειδή το σκεφτόμουν παλιότερα . Επειδή πηγαίνω κάθε καλοκαίρι , μιας και η μητέρα μου είναι από την Κολωνία , είχα αυτήν την εναλλακτική στο μυαλό μου . Μάλλον όμως θα πάω άμα είναι για μεταπτυχιακά , μιας και βρήκα σχολή που με ικανοποιεί πλήρως . Όσο και να το κάνουμε είναι έξοδα πολλά αυτά , αλλά θα μου πεις να σπουδάζεις στην Ελλάδα σε κάποια άλλη πόλη δεν είναι ? Τι χρειάζεται για να πας Γερμανία εκτός από την γλώσσα ? Όπως και να έχει , καλά κάνεις και ακολουθείς το ένστικτό σου και την επιθυμία . Και λάθος να είναι τελικά δεν θα το μετανιώσεις και τόσο γιατί ήταν κάτι που το ήθελες εσύ ο ίδιος . Όλα καλά εύχομαι να σου έρθουν !
Κάτι τελευταίο , επειδή δεν έχω internet και έχει περάσει καιρός από τότε που τα έδωσα , το επίπεδο της γλώσσας που απαιτείται είναι το Mittelstufe ή το Kleines ? (δεν έχει Γερμανικά το pc και βαριέμαι να τα βάλω μόνο και μόνο για τα umlaut :P)
Jul 23 2009 16:55
Radagast → Phantom Duck
Χρόνια Πολλά ρε Πάπια, κι ότι ποθείς στη Λιμνούπολη να το βρεις. ^^
Jul 23 2009 16:45
MisaYoshiko → Tenshi
τελικα εκατσα ειδικα για το παρτυ και φευγω κυριακη και εσυ δεν θα ρθεις:Ρ δε πειραζει. ααα..λεω να ανεβω σαλονικα καποιο σουκου
Jul 23 2009 15:08
Zoro
→
Lucy-Nyu
Άντε να το διαβάσεις όλο λοιπόν, μπας και αποκτήσουμε κι άλλο [I]fungirl[/I] στο thread!! Αυξάνεστε, καιρός ήταν!! ;D
Σου στέλνω πμ για το που μένω...
ΥΓ: Ταιριαστότατος ο τίτλος κάτω από το name σου!! ;p
Jul 23 2009 14:19
Namida → Ash_Pokemaster
Ρίξε μια ματιά στο game pictures trivia γιατί έχει κολλήσει το θέμα
Jul 23 2009 14:05
Lucy-Nyu
→
Zoro
KAI EΠΙΤΕΛΠΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΑΠΤΕΡ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΕΡΚ!!!!γεααααα
ΔΝ Μ ΛΕς Εσυ π μενεις?δν θυμαμαι αν μ χες πει
Jul 23 2009 12:41
Matu-san → Atridis
Ναι, θα φέρω το cd player μιας και κανένας άλλος δεν δείχνει πρόθυμος να φέρει κάτι ανάλογο!
Jul 23 2009 08:30
Atridis → Matu-san
hello να σου πω ρε Matu στο beach παρτυ σιγουρα θα φερεις cd player το οποιο πεζει Mp3 για να ξερω αν ειναι να φερω και εγω ενα cd με τα αγαπημενα μου οpenings kai endings?
Jul 23 2009 00:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed