Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → 1451
Πραγματικά είναι πολύ όμορφα αυτά που γράφεις στο blog σου εδώ.
Σου δίνω συγχαρητήρια, έχω μείνει άναυδη από τον τρόπο γραφής σου. Μου άρεσαν πάρα πολύ.
Mar 19 2012 21:03
Ρούμπενς → Harukaze
Καλησπέρα σας!! Χαίρομαι που προσθέτομαι ως ένα φίλους σας! Ας γίνουμε φίλοι. Sorry for my bad greek~!!
Mar 19 2012 20:44
redqueen → Kalamaris
[SPOILER]ε κοιτα την Lust δν την χωνεψα.. ηταν μια υπουλη γυναικα που παραλιγο να σκοτωσει τς αλλους! ο Gluttony (τν ξεχασα να σου πω) στο τελος που εκλαιγε τν λυπηθηκα μωρε, τν Wrath οχι καθολου στο τελος (ισως λιγο επειδη αγαπουσε υποθετω την γυναικα του), τν Pride ηταν επικο γκζανι αλλα σπαστικο ωρες ωρες,τν Sloth απλα με την φραση του τν πηγα για αυτη την τεμπελια, o Envy μονο για εκεινη τι στιγμη αξιζε οκ εκει κι εγω ειπα το καημενο μωρε αλλα σε ολο το υπολοιπο (θανατος Hughes ) ηταν μακρια κι αγαπημενοι.. οσο για τν Greed η λατρεια μου :lovulovu:και το δηλωνω δν υπαρχει αυτος σε συνδιασμο με τν Ling οπως προειπα ..
χμμ τλκ ισως τς συμπαθησα καλε.. xD[/SPOILER]:hihi2:
Mar 19 2012 20:19
Black Kaiser → zennith666
Είναι μπλε και ανώτερο από πράσινο. Ωστόσο είναι κατώτερο απο κόκκινο. :P
Mar 19 2012 20:13
Kalamaris → redqueen
[SPOILER][QUOTE]υπηθηκα λιγο τν Envy οταν πεθανε στο τελος αλλα χωρις πολλα πολλα...[/QUOTE]
Hidooiiiii Εγω ρε ειχα παθει εβδομαδιαια καταθλιψη.Εκει που παιζαν απο πισω ολες οι φρασεις που ειχε πει που παλαιοτερα της επερνες ως απλη επαρση αλλα τωρα βλεπεις τι σημαιναν στ'αληθεια ηταν για μενα απο τις πιο θλιβερες σκηνες ολων των εποχων.
Εγω παντως τις αμαρτιες τις λατρεψα:lovulovu:[/SPOILER]
Mar 19 2012 19:40
mono → Mad_Hatter
Φαντάζεσαι? Να τους βάζω να μου κάνουν φατσούλες και αν πληρούν τα moeness criteria να τους αθωώνω...Πρώτη μούρη στο δελτίο του star με βλέπω :hahaha:
Mar 19 2012 19:36
zoro77 → OdyMonaxos
o Στοουνρουκ δεν ειναι αυτος? Κοιτα να δεις που θα τον καραφλιασουμε!
Mar 19 2012 19:32
Mad_Hatter → mono
Το ίδιο επιεικής θα είσαι και με τους κατηγορούμενους όταν γίνεις δικαστής?:smart:
Mar 19 2012 19:29
mono → Mad_Hatter
Δεν υπάρχει δικαιολογία. Επίσης δεν υπάρχει σωτηρία για την περίπτωση σου. Το μόνο που σε γλυτώνει από δημόσιο λιθοβολισμό είναι η moe φάτσα σου.
Mar 19 2012 19:25
Mad_Hatter → mono
τα anime θέλουν και το faggotry τους
moreover αυτή με το kimono μου έκλεψε την καρδιά
Mar 19 2012 19:22
Lord Leon → Jiraiya
Αλο! Να σε ρωτήσω κάτι; Μπορεί να παρει μερος κάποιος σε [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5729-recapture-past-12.html"]αυτή [/URL]την αλυσίδα άμα θέλει;
Mar 19 2012 19:00
redqueen → mono
χεχε ευχαριστω :):D... υπουλο pc ... ναι κι εγω καταθλιψη ειχα παθει *sniff*
Mar 19 2012 18:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed