Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → 1451

Πραγματικά είναι πολύ όμορφα αυτά που γράφεις στο blog σου εδώ. Σου δίνω συγχαρητήρια, έχω μείνει άναυδη από τον τρόπο γραφής σου. Μου άρεσαν πάρα πολύ.
Mar 19 2012 21:03
Photo

Ρούμπενς → Harukaze

Καλησπέρα σας!! Χαίρομαι που προσθέτομαι ως ένα φίλους σας! Ας γίνουμε φίλοι. Sorry for my bad greek~!!
Mar 19 2012 20:44
Photo

Black Kaiser → zennith666

No problema!
Mar 19 2012 20:29
Photo

redqueen → Kalamaris

[SPOILER]ε κοιτα την Lust δν την χωνεψα.. ηταν μια υπουλη γυναικα που παραλιγο να σκοτωσει τς αλλους! ο Gluttony (τν ξεχασα να σου πω) στο τελος που εκλαιγε τν λυπηθηκα μωρε, τν Wrath οχι καθολου στο τελος (ισως λιγο επειδη αγαπουσε υποθετω την γυναικα του), τν Pride ηταν επικο γκζανι αλλα σπαστικο ωρες ωρες,τν Sloth απλα με την φραση του τν πηγα για αυτη την τεμπελια, o Envy μονο για εκεινη τι στιγμη αξιζε οκ εκει κι εγω ειπα το καημενο μωρε αλλα σε ολο το υπολοιπο (θανατος Hughes ) ηταν μακρια κι αγαπημενοι.. οσο για τν Greed η λατρεια μου :lovulovu:και το δηλωνω δν υπαρχει αυτος σε συνδιασμο με τν Ling οπως προειπα .. χμμ τλκ ισως τς συμπαθησα καλε.. xD[/SPOILER]:hihi2:
Mar 19 2012 20:19
Photo

Black Kaiser → zennith666

Είναι μπλε και ανώτερο από πράσινο. Ωστόσο είναι κατώτερο απο κόκκινο. :P
Mar 19 2012 20:13
Photo

Kalamaris → redqueen

[SPOILER][QUOTE]υπηθηκα λιγο τν Envy οταν πεθανε στο τελος αλλα χωρις πολλα πολλα...[/QUOTE] Hidooiiiii Εγω ρε ειχα παθει εβδομαδιαια καταθλιψη.Εκει που παιζαν απο πισω ολες οι φρασεις που ειχε πει που παλαιοτερα της επερνες ως απλη επαρση αλλα τωρα βλεπεις τι σημαιναν στ'αληθεια ηταν για μενα απο τις πιο θλιβερες σκηνες ολων των εποχων. Εγω παντως τις αμαρτιες τις λατρεψα:lovulovu:[/SPOILER]
Mar 19 2012 19:40
Photo

monoMad_Hatter

Φαντάζεσαι? Να τους βάζω να μου κάνουν φατσούλες και αν πληρούν τα moeness criteria να τους αθωώνω...Πρώτη μούρη στο δελτίο του star με βλέπω :hahaha:
Mar 19 2012 19:36
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

o Στοουνρουκ δεν ειναι αυτος? Κοιτα να δεις που θα τον καραφλιασουμε!
Mar 19 2012 19:32
Photo

Mad_Hattermono

Το ίδιο επιεικής θα είσαι και με τους κατηγορούμενους όταν γίνεις δικαστής?:smart:
Mar 19 2012 19:29
Photo

monoMad_Hatter

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Επίσης δεν υπάρχει σωτηρία για την περίπτωση σου. Το μόνο που σε γλυτώνει από δημόσιο λιθοβολισμό είναι η moe φάτσα σου.
Mar 19 2012 19:25
Photo

Mad_Hattermono

τα anime θέλουν και το faggotry τους moreover αυτή με το kimono μου έκλεψε την καρδιά
Mar 19 2012 19:22
Photo

Lord Leon → Jiraiya

Αλο! Να σε ρωτήσω κάτι; Μπορεί να παρει μερος κάποιος σε [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5729-recapture-past-12.html"]αυτή [/URL]την αλυσίδα άμα θέλει;
Mar 19 2012 19:00
Photo

redqueen → mono

χεχε ευχαριστω :):D... υπουλο pc ... ναι κι εγω καταθλιψη ειχα παθει *sniff*
Mar 19 2012 18:43
Photo

mono → redqueen

Οh I see...Λέω και εγώ...αφού συνήθως είσαι προσεχτική...
Mar 19 2012 18:41
Photo

Dio Brando → Tanatsos

Ευχαριστω πολυ!
Mar 19 2012 18:37