Community Status Updates
GhostPrince → Harukaze
κακές συναστροφές...8α σε καταστέψω εγώ το βλέπω :hahaha: Iσχύει όμως, κάνε κανα break ή δές καμιά νορμάλ σειρά και μετά...[SIZE=1]μη σε τρέχουμε xD[/SIZE]
Αν 8ές ριξε καμιά ματια και στο Welcome to the NHK :) το χει το ψυχοπλάκομα του, αλλα ειναι νορμάλ σειρα, εχει γέλιο και ακιροτητες, otaku culture & hikimori ways :3 slice of life ειναι :)
[SIZE=1]YΓ:καποια ψυχη μου το χε ξαναπει αυτο...hufufu~xD[/SIZE]
To hitman reborn πως πα btw? που βρησκεσαι? :D
Mar 20 2012 20:28
Kai → OdyMonaxos
Διακρίνω μερικά σημάδια μαζοχισμού σε αυτή τη δήλωση. Μπορείς να περάσεις μια βόλτα από [url=http://www.anime.gr/forums/groups/161/]εδώ[/url].
Mar 20 2012 20:28
Harukaze → GhostPrince
ακόμα γυαλίζουν τα μάτια σου!!!!!!! τι ανθρωπος...
θα παρω θαρρος και θα το δω τοτε το Utena. αλλα λίγο να συνέλθω απο το άλλο πρωτα. ένας εγκέφαλος ολος κι ολος πόσα να αντέξει...
ΥΓ: [SIZE=1]δαίμονα, σαδιστή...[/SIZE] :sadist:
Mar 20 2012 20:20
GhostPrince → Harukaze
χαχα xD
και no :P νταξει σα το mawaru συγουρα δεν ειναι, αλλα την εχουνε τη δοση τους, το neon genesis αν δεν εχεις δει, καλο ειναι σε γενικες γραμες, εχει μια μικρη δοση τρελας, mecha...αλλα στο τελος τρος ultimate midnfuck & brainwash μεσα σε 2 ep :P ερχονται πληροφοριες απτο υπερπεραν και μενεις σε μια περιεργη φαση :)
To Utena απτην αλη, ειναι αρκετα καλη σειρα, εχει κιαρκετα κοινα με το mawaru, σε πιο Light φαση ομως, αν 8ες τρεκαρε το αυτο, εδω αντεξες το αλο XD
[SIZE=1]Υ.Γ: ειδες? ...σε προετημαζω :kill4u:[/SIZE]
Mar 20 2012 20:03
Harukaze → GhostPrince
Ρε ποιο mindfuck μου λες τωρα? ρωτα αν απέμινε καθόλου mind...
χανόμουν, από την μια κατάσταση πήγαινε στην άλλη και πάνω που έλεγα ότι θα καταλάβω με μπέρδευε χειρότερα... αλλά όντως τελικά αξίζει και έχει κάποια πολύ βαθιά νοήματα. (βεβαια μεχρι να τα καταλαβεις χανεται ο κόσμος)
και μην μου γελάς σατανικα... φοβαμαι και μονο στην ιδεα των άλλων 2 που έγραψες. να τολμησω????
Mar 20 2012 19:43
GhostPrince → Harukaze
δεν ειμαι κιο μονος....:hahaha: εμ κιεσυ, ριχουμε και καμια ματια περι τι επροκειτε το ανιμε πριν το δουμε.xD Nταξει αφου επεζησες, καλα εισαι :P
well περα απτο Mindfuck που δε το γλιτωνεις βλεποντας το, ειναι αριστουργημα η σειρα :) και απο 8εμα σεναριου αλλα και απο σκηνο8εσια xD
τωρα οσο για τους συμβολισμους, ας μη το σχολειασω καλυτερα :P Ελα δες και κανα NERV ή Utena τωρα κι εκλισες :kill4u: *evil laugh*
Mar 20 2012 18:25
Harukaze → GhostPrince
Σε καθιστώ υπέυθυνο! Από την εικόνα του προφιλ σου πήρα την ιδέα να δω το mawaru penguin drum και τωρα ο εγκέφαλος δεν πάει παραπέρα.... βλέπω μονο πιγκουίνους!
έκατσα και έψαχνα για ώρες για τους συμβολισμούς της ιστορίας....
αφού πήγα μετά στο forum με την συζήτηση σχετικά με το anime και έγραψα όλα τα συμπεράσματα της έρευνας μου...
και τώρα είδα παρακάτω ότι το έχεις προτείνει και σε άλλους. είσαι επικίνδυνος εσυ.... -.-
Mar 20 2012 16:54
Harukaze → Ρούμπενς
Στείλε μου, είμαι περίεργη να ακούσω και την δική σας μουσική. :)
το Rurouni Kenshin το έχω ακούσει και σαν anime. Δεν το έχω δει ακομα αλλά αφού λες εσύ ότι είναι καλό θα το δω σίγουρα κάποια στιγμή.
As for the manga, better leave it alone. If I tell you your eyes might pop out... I'm not such an innocent girl.. *tehee*
Mar 20 2012 16:48
Ρούμπενς → Harukaze
Καλημέρα, Harukaze! Ευχαριστώ πολύ! Έχω ακούσει τα τραγούδια που μου έστειλες, και μου αρέσουν όλα πολύ! Το ροκ ελληνικό είναι καλό!!:greece:
Θέλω να ακούσω τα μουσικά για να μαθαίνω την γλώσσα.:hihi2:
I'll send you some brazilian music later, if you don't mind! ;)
Τι μαγκά σας αρέσει; Νομίζω ότι Rurouni Kenshin είναι πολύ καλό! Το γνωρίζετε;
Μου αρέσουν των παλιών μαγκά που έβλεπα στην τη δεκατία 1990's!! <--- είναι λάθος, νομίζω. :oops:χαχαχα
Mar 20 2012 16:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed