Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lady Sen → DevilMayCry

[B]hello :| μια χαρουλα,εσυ?:ureshii: [/B]
Aug 19 2009 16:04
Photo

Lady Sen → DevilMayCry

[B]hello :| μια χαρουλα,εσυ?[/B]
Aug 19 2009 16:00
Photo

iristellaLoke

Δεν καταλαβαίνω για τι μιλάς. Εγώ ότι κάνω το κάνω πάντα ανοιχτά. Που την είδες την υπουλοσύνη? (φαντάζομαι όπου την είδες και στον Sasuke αλλά τι να κάνουμε όσοι δεν ξέρουν να χάνουν αυτά λένε)
Aug 19 2009 14:52
Photo

Lokeiristella

ετσι ε ύπουλα? σαν [B]φιδι[/B] θα ελεγα :Ρ καλα καλα δε θα τα ξαναπουμε απο κοντα? εγω φταιω που τα ξεχναω!!!! XD
Aug 19 2009 14:44
Photo

kallia chan → Shikamaru

εντελως καινουργια!τι λεει εδω?? επιτελους ενα site ελληνικο,100% για anime freaks!!!!
Aug 19 2009 14:15
Photo

Atridis → Staffordshire

α οκ δεν πιραζει και απο μερους μου συγνωμη για την καθηστερημενη απαντηση αλλα ειμουν διακοπες,λιπον η τιμι απο οτι θημαμε ηταν 10 euro αν ειναι ακομα η ιδια η εχει αλαξει πες μου και αν ειναι κανονιζουμε μερος και ωρα συναντησης για να παρω το dvd.
Aug 19 2009 14:00
Photo

Atridis → Rihardil

thanks Για το add :)
Aug 19 2009 13:57
Photo

iristellaLoke

Before uchiha clan even the greatest geniuses barely come off as average. Though the snake dreams of soaring through the sky it is forever doomed to crawl on its belly. xDDDDDDD
Aug 19 2009 12:39
Photo

iristellaTea-chan

Awwww Sankyuu I love it!!!!!! :awww: :wooi2:[spoiler= naruto manga spoilers]My Itachi is so cute and so sad and desperate. Kακόμοιρη ψυχή τι πέρασε και αυτός. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο αδερφός του έχει σκατά μέσα στο κεφάλι του.:uhh: Αχχχ άτιμη κοινωνία τι σου έφταιξε η Uchiha clan... [/spoiler] Και πάλι thanks για το fanart!
Aug 19 2009 12:11
Photo

Tea-chaniristella

Μόλις το βρήκα και σκέφτηκα αμέσως εσένα. [spoiler=Naruto manga spoilers][IMG]http://fc00.deviantart.com/fs47/f/2009/230/6/b/__after_the_slaughter___by_tabe_chan.jpg[/IMG][/spoiler] :sadist:
Aug 19 2009 12:00
Photo

Shiro_Tamori → mono

Χμ πιθανώς να έπαιρνα τότε... Γύρισα από Κίμωλο που είχα πάει με φίλους στον Πύρρο, ωραία ήτανε! Πότε γυρνάς; Να τα πούμε αν είναι.
Aug 19 2009 10:53
Photo

mono → Shiro_Tamori

Έτσι λέω...Είμαι Κύπρο όμως...έχω να πάω σπιτάκι μου σχεδόν ένα μήνα τώρα:fromabove: Κινητό έχω το ίδιο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πιάνεις...Μήπως έπαιρνες όταν ήμουν Στοκχόλμη? Τέσπα εσύ καλά? Όταν γυρίσω να κανονίσουμε για κανα καφέ :)
Aug 19 2009 10:42
Photo

Shiro_Tamori → mono

οέ; Ζείς;
Aug 19 2009 10:29
Photo

red pyramid → Gilmaru

Οκ, απο άλλο μέρος το πήρα και εγώ (η οικογένεια συγκεκριμένα απο τα multirama). Απλά όλο χαλάει, έχει καεί μητρική, τώρα κάηκε ο σκληρός (δεύτερη φορά).Οπότε κάπως είναι να εκνευρίζεσαι. Γνώμη μου πάλεψε το όσο μπορείς να στο φτιάξουν ή να στο αντικαταστίσουν. Κρίμα είναι αν μπορείς να γλιτώσεις τα χρήματα να μη το κάνεις.
Aug 19 2009 01:10
Photo

Gilmaru → red pyramid

Γεια και σε σένα και σε ευχαριστώ γιατί το έψαχνα αυτό, μου το είχε πει και ένας φίλος μου. Από το πλαίσιο το πήρα Turbo - X είναι, απλώς το θέμα είναι ότι παρότι είχε από την αρχή κάποιο πρόβλημα με τη μητρική, τους το πήγα και την άλλαξαν ενώ ήταν ακόμη στην εγγύηση. Δηλαδή υποτίθεται ότι η δεύτερη δεν ήταν προβληματική. Κλασικά θα μου πουν ότι αυτά συμβαίνουν. Όχι εντάξει δεν ήταν ειρωνικοί, εγώ το δραματοποίησα λίγο, απλώς ήταν τυπικοί, πράγμα συνηθισμένο αφού σαν υπάλληλοι δεν γνωρίζουν τη συνολική (κακή) μου εμπειρία από την εταιρία στην οποία δουλεύουν. Απλώς τώρα βρίσκομαι στο δίλημμα, να πάρω μητρική ή κάποιο καινούργιο, αναγκαστικά φτηνό, laptop.
Aug 19 2009 01:00