Community Status Updates
Mad_Hatter → iristella
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=HPnsJPb-2Ho[/URL]
Thats Bahamut Zero, με τηλεσκοπειο θα κανει το genjutsu o sasuke?:hahaha:
Το spear του sasuke Παντως το κοβω να εχει ποιασει αραχνες:hahaha:.
Sep 24 2009 01:59
iristella → Mad_Hatter
Sasuke has sharingan. Το μάτι που τα κάνει όλα και συμφέρει (μόνο καφέ δεν ψήνει αλλά και η Karin πρέπει να βρει μια χρησιμότητα σε αυτήν την σειρά)> Υπνωτίζει το Bahamut Zero σου (όπως έκανε και στο Μanda) και το στέλνει καταπάνω σου. Μoreover who cares about your freaking motorbike?Sasuke can see you coming from a mile away. You are not fast enough to stop him. Plus you may have six swords but sasukes spear, is longer. xD (that came out weird)
Sep 24 2009 01:53
Mad_Hatter → iristella
I summon Bahamut Zero, i wanna see susanoo stoping that.Moreover i have a freaking motorbike with 6 swords inside, beat that!
Sep 24 2009 01:49
iristella → Mad_Hatter
ehem..... Φυσικα γιατί ο Sasuke δεν έχει ανάγκη να αναπληρώσει άλλες ελλείψεις με μεγάλο σπαθί -if you know what i m saying- *winks winks*. Επίσης Susano can pwn omnislashes ass any freaking time of the day. Όσο για την Tifa και την Karin και τις δύο γραμμένες στα παπάκια τους τις έχουν. xD
Sep 24 2009 01:45
Mad_Hatter → iristella
Δε μπορεις να συγκρινεις το buster sword με την οδοντογλυφιδα που εχει ο sasuke, το Omnislash με τον susanoo και φυσικα την Tifa με τη karin, its obvious who is the better one :)
Sep 24 2009 01:41
iristella → Mad_Hatter
To πας φιρί φιρί να ακούσεις τίποτα βραδιάτικα. :hahaha:
Αντε καμάρωσε εσύ τον χτικιάρη emo που έχεις για σετάκι και άφησε τον Medicine Seller και τον Sasuke ήσυχους. :P
Sep 24 2009 01:36
Mad_Hatter → iristella
Oh, finally εβγαλες τον wannabe sith lord απο avatar.
Οχι οτι ο wannabe elfas ειναι τιποτα τελειο, αλλα ειναι αρκετα καλυτερος :P
Sep 24 2009 01:34
Mad_Hatter → Seirios
[QUOTE=Seirios]
Μολις έχασες έναν φιλο και απέκτησες ένα τρολλ....:yellowcard:
[/QUOTE]
Και ελεγα να ρισκαρω, η να μη ρισκαρω:hahaha:
[SIZE=1]*Θυσιαζει 50 loli και ενα gundam για να κατευνασει την οργη σου*[/SIZE]
Sep 24 2009 01:00
Kirenahana → MitHuNa
στους mangatraders υπάρχει ολόκληρο και αν θυμάμαι καλά έχουν και το Adagio (spin-off) αλλά ξεχωριστά. Για να κατεβάσεις πρέπει να κάνεις register, αλλά είναι εντελώς δωρεάν.
[URL]http://www.mangatraders.com/manga/series/620[/URL]
Sep 24 2009 00:49
Kage
Μίσα έχουμε ακόμα εξεταστική εμείς. Μπορεί από Οκτώβρη αν και πιστεύω απο Νοέμβρη πιο πιθανό
Sep 24 2009 00:34
Black Kaiser → Mad_Hatter
Ακριβώς. Που πας ρε Κισιμότο με τον Σασούκε χωρίς να φοράει μαύρη κάπα, κράνος με ασθμαίνουσα αναπνοή και τουλάχιστον κάποιο μηχανικό χέρι.
^^ Το τρομακτικό με το βιντεάκι είναι ότι στην αρχή μου φάνηκε και αστείο...! :erk:
Sep 24 2009 00:30
Black Kaiser → iristella
:hahaha:
Επίτηδες το κάνεις και μου το θυμίζεις ? Αντε μην σε απαγάγω, παντρευτώ εσένα και θα πρέπει να πας να διαλέξεις φέρετρο μετά ! :mador2:
ΥΓ : Don't worry. Ο Sasuke, αν και κελεπούρι, δεν είναι ο τύπος μου. Εξάλλου είναι πιο ασέξουαλ απο όσο gay θα ήμουν εγώ αμα τον ήθελα !
Sep 24 2009 00:22
Black Kaiser → Mad_Hatter
Ιεροσυλίες Ριν. "Darth" αξίζουν να λέγονται πολύ λίγοι. Ο Σασουκε έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φάει μέχρι να φτάσει την "κλάση" του Darth του Vader !!!
[U][COLOR=#0066cc][URL]http://www.youtube.com/watch?v=UQqx5EsbSfY&feature=related[/URL][/COLOR][/U]
Sep 24 2009 00:12
Black Kaiser → Night Wizard Seal
Μπα, δεν θα προδώσω την waifu μου ούτε στον θάνατο ! Εξάλλου οι μισοί απο εδώ είναι χήροι/χήρες με τους husbandowaifus που εχουν διαλέξει !
Sep 23 2009 23:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed