Community Status Updates
tsintori → Zoro
Nαι ρε συ Αθήνα πέρασα, πληροφορική.
Ναι το naruto για μένα είχε πέσει αλλά τα τελευταία 2 chapters μου αναζοπύρωσαν το ενδιαφέρον.
Όσο για το one piece δεν θέλει και πολύ φαντασία. Μόνο να σκεφτείς τους πιο δυνατούς πειρατές εναντίον των πιο δυνατών marines αρκεί........
Για δώσε κανά link για τι σειρά.
Oct 19 2009 22:26
Zoro → kelborn3
Btw Burukku-san, το έβγαλε και [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=347427&postcount=146"]νέο group[/URL] που μου φάνηκε ακόμη καλύτερο από Taka, κατέβασε το αν θες να κάνεις κι εσύ την σύγκριση! Gotcha even! :tensai:
Oct 19 2009 22:04
tsintori
Nαι ρε συ Αθήνα πέρασα, πληροφορική.
Ναι το naruto για μένα είχε πέσει αλλά τα τελευταία 2 chapters μου αναζοπύρωσαν το ενδιαφέρον.
Όσο για το one piece δεν θέλει και πολύ φαντασία. Μόνο να σκεφτείς τους πιο δυνατούς πειρατές εναντίον των πιο δυνατών marines αρκεί........
Για δώσε κανά link για τι σειρά.
Oct 19 2009 21:47
Zoro → tsintori
Τέρμα οι πανελλήνιες δλδ (λέω κι εγώ :p); Όλα καλά με μόρια, σχολές και τέτοια;
OP όντως στο Impel Down θα γίνει χαμός, αλλά που το ξέρεις εσύ; (που να δεις και πιο κει πάντως) :P Naruto btw κι εσένα σου φαίνεται έπεσε κάπως (και πιο πολύ από το OP) στα τελευταία chaps ή μπα, once a shinobi always a shinobi; :P
Το anime το προτιμώ κι εγώ, σκέψου ότι βλέποντας το 422 μου δημιούργησε μια ατμόσφαιρα κι ένα συναίσθημα που το manga δεν είχε καταφέρει, ειδικά τώρα που βελτίωσαν το σχέδιο ευτυχώς, μακάρι να το κρατήσουν έτσι!! (στο shabondy με είχε χαλάσει πολύ το σχέδιο) Και μουσική πολύ καλή!
Ο Marimo εδώ και καιρό λείπει, τελευταία είχα Sasuke, Vegeta και τώρα Pein... χρειαζόμουν αλλαγές και ο Yahiko ειδικά μου άρεσε πολύ σαν εμφάνιση!
Άσχετο αλλά βγήκε σε anime το Fairy Tail, μια σειρά που θυμίζει OP αλλά με μάγους αντί πειρατών, αν σε ενδιαφέρει ριξ' της μια ματιά, βγήκαν τα 2 πρώτα eps κι εμένα μου άρεσε σαν κλίμα!
Oct 19 2009 21:13
tsintori → Zoro
Ωχ ευτυχώς που μου το θύμισες να το βγάλω!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τον marimo εννούσα το ava...... Όχι one piece δεν διαβάζω. Προτιμώ το anime ειδικά τώρα που θα γίνει της πόπης.
Oct 19 2009 21:06
melkior → GkLoc
Οχι δεν μου λεει κατι το ονομα.
Βεβαια εγω ειμαι καπως μεγαλυτερος 27 οποτε ειναι λογικο να μην τον γνωριζω.
Οταν ερχεσαι σητεια που συχναζεις συνηθως οχι πως εχουμε και πολλα αλλα μπορει να σε εχω πουθενα,εγω για καφε παω συνηθως μπουτικ η excite και τα σαββατοκυριακα diverso η πλανηταριο.
Oct 19 2009 19:11
Tea-chan → Nighteyes
[B][URL="http://www.mininova.org/tor/1031023"]Click![/URL][/B]
Θα περιμένεις μέεεεεεεεεεεεεεεεεεερες, όμως να κατέβει. :deadga6: Την είχα για τη σχολή μου.
Oct 19 2009 19:07
Nighteyes → Tea-chan
Και να ταν μόνο αυτό...Ο σκηνοθέτης είναι από τους αγαπημένους μου. Βασικά είναι λίγο δυσεύρετη στο net απ' όσο ξέρω. Αν βρεις τίποτα btw, στείλε μου κι εμένα το link.:hahaha:
Δεν την έχω δει μάλλον την δικιά σου. Πάω να το ψάξω αλλιώς.
Edit
Πάντως φαντάζομαι splatter θα είναι.:P
Oct 19 2009 19:03
Tea-chan → Nighteyes
Yup. Παρθένα καλόγρια που υποψιάζεται ότι είναι νυμφομανής και γράφει πορνό; Έτρεξα!:hahaha:
Να σε δω εσύ αν θα το βρεις!:try:
Oct 19 2009 18:55
Zoro → Tsunade-sama
Oh well, αφού μου αναγνωρίζεις ένα ταλέντο (2 μαζί με το ότι σε κάναμε να γελάσεις) αρκούμαι σε αυτό... :blush2:
... αλλά... μια φορά μπήκες msn σήμερα και είπα να ανοίξω μια κουβέντα και μου την κοπάνισες αμέσως! :roar: Και δεν έχω άλλο χρόνο σήμερα, μας τελείωσε, next time φρόντισε να μην μείνεις πιο πολύ μέσα αν θες ξεκατινιάσματα!! D:<
OMFG, και ακόμη θυμάμαι που είχες ποστάρει στο thread πόσο bitch σου φαινόταν... τελικά ακόμη κι εσύ μαγεύτηκες από την... loveydovey-ness της!! :hahaha: Ελπίζω να σε δούμε με κάνα σετάκι της σύντομα!
Είναι άπαιχτη η άτιμη, ποιος το περίμενε ότι ο Luffy θα είχε sex appeal! XD Για συμπλήρωμα αστείων δες και [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=345881&postcount=242"]αυτές τις εικόνες[/URL] που είχα βρει παλιά! :P
(που να δεις πιο κει, δεν τελειώνουν οι φάσεις της! Μακάρι να γίνει η Pirate Queen του Luffy λέω εγώ, αλλά χλωμό... )
Ο Ace αυτή την στιγμή είναι τόσο λιγδιάρης όσο ποτέ, δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται sekusi ή kawai στα κορίτσια και πάλι, εσύ ξέρεις... πάντως θα τον δούμε περισσότερο πιο κει!
Βουρ για το Fairy Tail από Taka λοιπόν και Lucy ftw! :lovulovu: (αν ποτέ βάλεις set της δεν θα παραπονεθώ πάντως :tensai:)
Oct 19 2009 18:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed