Community Status Updates
Zoro
→
Lucy-Nyu
Sokka, ναι οκ θα την "συναντήσω" μόνος μου σαν δω την σειρά!
Καλά εσύ το έχεις εξελίξει σε κανονικότατο χόμπυ το cosplaying και το πήγες και ένα βήμα παραπέρα με το group coplay, gz! :congrats:
Αλλά δεν κατάλαβα, όταν λες θα κάνεις Amazon Lily εννοείς την Marguerite;
Oct 31 2009 01:59
Asaph → aphroditechan
Diaitologos/diatrofologos, xrwstaw k pigainw k dinw. An k exw kurastei pia:/ Oh well
Oct 31 2009 01:50
Didi → Cassiel
[SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][FONT=Book Antiqua][I][B]Κι όμως το Παναγιώτης είχα στο μυαλό μου!:P Μαλλον και γω κάπως υποσυνειδητα το ήξερα..Χαχαχα εσύ τους ξερεις όλους πια φακελωμένους κανονικά! χιχι
χαχα προφανώς !Είναι γλυκό βάσανο!:ureshii:
=Ο τυχερός ο φίλοοοοος....
Κοιτα εγώτους φοράω πολλά χρονια (από τα 14 μου) και τους φοράω απο το πρωο μέχρι το βράδυ αλλά γενικά έχω και ευαίσθητα μάτια...Πάντως είναι καλό όταν είσαι σπίτι και έχεις την ευκαιρία να τους βγάζεις να ξεκουράζεις τα μάτια σου...
ετυχαν κάτι απροοπτα που μου χάλασαν τη διάθεση και δε τα καταφερα να έρθω..=( αχάάά ατοιμάζουμε με τη Νάνσυ κάτι special!!:wooi2: ελπίζω να τα καταφέρουμε!^^
χαχα μπράβο μπράβο έτσ να σε έχουμε κοντάμας^^
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
Oct 31 2009 01:00
Cassiel → ZeLiGa
Να δεις πόσοι δεν με γνώριζαν και δεν γνώριζα και γνωριστήκαμε:hihi2:.
Oct 31 2009 00:43
Cassiel → Didi
Παναγιώτη με λένε:).Δεν νομίζω να στο είχα πει ποτέ. Αλλά ούτε και εσύ εμένα το δικό σου:hihi2:.Αλλά ξέρεις τώρα, εγώ ήξερα πάνω κάτω και όσους δεν είχα γνωρίσει ακόμα προσωπικά λόγου του θέματος και της έρευνας που έπεσε:).Έτσι ήξερα ότι σε λένε και σένα Λίδα:joyful:.
E οκ όσα 'τραβάω' δεν μπορώ να πω, μου αρέσουν^-^.Αλλιώς δεν θα ασχολιόμουν:).
1080p θέλω και εγώ αλλά δεν έχω.Σε ένα φίλο θα πάμε 3 άτομα για 'προβολή' στο δωμάτιο του σε ΓΙΓΑΝΤΟοθόνη (κυριολεκτικά έμεινα μόλις είδα ενδεικτικά το FF:ACC εκεί - που να δεις τι -γελείες- φώτος βγάλαμε με still images με τους χαρακτήρες στην οθόνη και εμάς από έξω - μόλις τις ανεβάσω στο FB θα σκάσει ο κόσμος στα γέλια:hahaha: )
'Ωπα τι ήταν αυτό που είπες.Οι φακοί πειράζουν τα μάτια;Δηλαδή για πόσο 'πολύ' χρήση μιλάμε;Εγώ για 10ωρο κάθε μέρα και όταν είμαι εκτός πόλης ως και 30άωρα (με ρεκόρ πριν μερικές μέρες οι 44 ώρες:frozen:).
Btw δεν είσουν το Σάββατο στο cafe απ'όσο θυμάμαι. Πως και έχασες την καλύτερη μέρα:wooi2:;Ετοιμάζεις κάτι για Νοέμβρη;Εγώ ξανά 19.12 θα μπορέσω να κατέβω κάτω. Έχω κλείσει ήδη ρεπό και εισητήρια:).
@Άνι,δεν πιστεύω να μου κρύβεις και άλλα home-made cosplays:oo:;Ενημέρωσε και εμένα μόλις ανεβάσεις τις φώτος.Ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα:)
Oct 31 2009 00:41
Didi → Six Winged Angel
[COLOR=RoyalBlue][I][B]Mio mio mio και moe moe kyun!!!^___^
και azu βέβαια!=Ρ
[/B][/I][/COLOR]
Oct 31 2009 00:40
LucyBR → amaya3
daijobou, και να μην υπηρχε, i just feel like investigating anything that involves the word 'Kame' XDD
*is currently reading*
it's not like i don't see what u mean.... εριξα ενα βλεφαρο και στο σχεδιο του Virgin Love and i wouldn't be surprised if you told me she's actually a secret KT fangirl :pp
ευτυχως ή δυστυχως δεν ειναι τοσο prominent xD
απλως... uhmm.. yeah... ^^;;;
o seme στο King&Prince ειναι λιγο scary παντως oO;
Oct 31 2009 00:40
amaya3 → LucyBR
xDD Take a look at King & Prince. Αν δεν βρεις ομοιότητα μην ανησυχήσεις. Απλά εγώ δεν πάω καλά DX
Oct 31 2009 00:25
Six Winged Angel → Didi
Hey onee-san! ^^ Azu-nyan ftw D: an kai proswpika protimw tin Yui XD *apiasti fwni*
Oct 31 2009 00:22
LucyBR → amaya3
[SIZE=1][quote]Btw, her ukes remind me of Kame for some reason[/quote]
anoooo~ τωρα θα με κανεις να τσακιστω να διαβασω εργα της out of sheer curiosity ο____Ο
[/SIZE]
Oct 31 2009 00:21
Didi → Six Winged Angel
[COLOR=RoyalBlue][I][B]Αllo Θοδωράκο^_____^[/B][/I][/COLOR]
Oct 30 2009 23:58
Didi → MitHuNa
[COLOR=RoyalBlue][I][B]Σαξόφωνο????so cooool!!
Τέλειο πρέπει να ήταν!!
Κι εγώ κι εγώ θέλω να δω φωτογραφίες!^^
[/B][/I][/COLOR]
Oct 30 2009 23:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed