Community Status Updates
Mad_Hatter → Zoro
Ναι ρε συ ειχε φοβερη εμπνευση ο τυπος
στο φιλι ειδικα
sasuke:It tastes like cigarretes!
naruto:It tastes NOT like cigaretes!
η πιο μετα
ino: He is hurting sasuke!
sasuke:No he is not hurting me, we are having ninja sex!
Sasuke:im such a tormented existance!Being handsome and surrounded by fangirls.......
Ειδικα στο
Sasuke:sakura, now i will tell you the thing that all the naruto fans have been waiting for!And by "naruto fans" i mean 1 naruto fan living in his parents basement.
Πως φαινετε οτι ο τυπος δε συμπαθει τη σειρα ε?Επρεπε να κανει και ενα που να σχολιαζει τα τελευταια manga chapters :)
Nov 17 2009 18:08
Zoro → Mad_Hatter
ROFLMAOLOLZORRRRRR!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Δεν ξέρω ποιο αστείο να πρωτοσχολιάσω, όλα τα 6+ λεπτά ήταν απίθανα!! Καλά που μου το 'δωσες!
Θα πω μόνο ότι ακόμα με τρελαίνει η Sakura που κάνει το "Pa Pa Papapa!!" στην αρχή, ενώ είχαν πολύ φάση και τα "I... like... One... Piece" (και μόνο γι' αυτό μετράει το video XD), "oh crap, I 've got to take a crap" :hahaha: και Diarrhea No Jutsu... α και ο Hokage να βλέπει hentai από την σφαίρα! XDDD
Ο τύπος τα σπάει, μην σου πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από τα 10 eps του Yugi Abridged που είχα δει... ίσως και επειδή έχω δει το Naruto! :P
EDIT: Άκυρο, η καλύτερη σκηνή ήταν μακράν το σεξ με τον Sasuke... το ανεβοκατέβασμα του παραθύρου ήταν άπαιχτο! period~
Nov 17 2009 17:52
Mad_Hatter → Zoro
Dropping this here :P
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=S-JCSWR5Cyc&feature=sub[/URL]
Nov 17 2009 17:29
Vegetasmate → Six Winged Angel
kala eeee...den 8a to pistepseis!!!! edeixa tis foto pou travixa apo to halloween party stin ka8igitria ton gallikon mou kai molis se eide den mporeis na fantasteis san ti se periegrapse!!!!!
akoma gelao kai mono pou to skeftomai!!!!
Nov 17 2009 17:27
Tea-chan → iristella
[spoiler=Naruto Manga] Ε, μα κοίτα... με το που ακούω ότι αλλάζει αφέντη, λέω "α, συγκρίνει και κρίνει και αλλάζει αυτό το σπαθί... έξυπνο σπαθάκι, μπράβο. " Έψαξα που βλέπουμε το αντίθετο, ως ειρμό σκέψης... "καλά, αυτό ήταν εύκολο". XD[/spoiler]
Να παλουκωθείς εκεί που κάθεσαι! Σου απαγορεύω να ασχοληθείς με το manga τώρα στα καλύτερα!! Θα περιμένεις, τ'ακούς;;;;; :chigau: Αλλιώς θα πάει περίπατο το uberness των επισοδείων που έρχονται!
Και τώρα, τρέχεις για τον λύκο. Έχουμε νέο χαρακτήρα. :congrats:
Nov 17 2009 17:06
iristella → Tea-chan
[spoiler=naruto manga] [quote]=Tea chan]Αυτό δείχνει ότι μέχρι και τα σπαθιά έχουν υψηλότερο IQ από τον Naruto... δε κολλάνε σε ένα άτομο.[/quote][/spoiler]
Ta respectia μου δεσποινίς. Καιρό είχα να γελάσω τόσο. Και ναι έχεις άπειρο δίκιο. xD
Anw κρίμα για το pc μακάρι να βρείς γρήγορα το τι τρέχει. Χαίρομαι που σου άρεσαν οι εικόνες και ελπίζω να βρω και καμια καλή Hellsing που ξέρω ότι του έχεις αδυναμία. Το οποίο Hellsing με βλέπω να μην κρατιέμαι και να αρχίζω το manga τελικά.
Nov 17 2009 16:59
Vegetasmate → MisaYoshiko
aa krimas.....euxaristo poli pantos pou mas tin daneizeis!!!!! po po tora 8a vgo stous dromous gia na vro 8uma....ee...i8ela na po atomo gia to rolo!!!! :P
Nov 17 2009 16:31
Melkor → zade
Αρχοντα μεσαιε, που εισαι χαμενος? υποτιθεται θα εκανες συχνες επισκεψεις στα μερη μας.
Αν σε φαγανε οι γυναικες, δικαιολογημενος, και με seal of approval.
Αμ σε εφαγε η σχολη, κατανοητο και επικροτουμενο, αλλα λυπηρο XD
Nov 17 2009 15:51
MisaYoshiko → Vegetasmate
δε πειραζει..ευχαριστω....παντως, οσον αφορα αυτο που με ρωτησες στο μαιλ, δεν ενδιαφερομαι, μ αρεσει παντα να κανω κατι καινουριο. αλλα μπορω σιγουρα να δωσω τη στολη μου για οποιον θελει, δεν εχω κανενα προβλημα
Nov 17 2009 13:52
Tea-chan → iristella
Ugh... συγγνώμη που εξαφανίστηκα έτσι... προβλήματα στο σπίτι (μας έπιασε η γρίπη) και στο δίκτυο... μόνο ο Opera λειτουργεί και πρέπει να κάνω 100 refresh για να βγάλει μία σελίδα...
Domo for the presents! :)
Nov 17 2009 13:24
Vegetasmate → MisaYoshiko
pes pos egine kiolas!!
kai xana xiloia siggnomi gia to piano!!! den to xerame!!!!
>.<
Nov 17 2009 11:52
Black Kaiser → kelborn3
Ναι αλλά το pattern δεν αλλάζει ! Απο God σε God πηγαίνω. Να δούμε ποιον θα βάλω στην συνέχεια !
Nov 17 2009 09:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed