Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Anelis

:blush2: [B]D.Gray- man[/B] it is...
Nov 18 2009 15:22
Photo

Anelis → Serestrum

τι θεϊκά ava και sig είναι αυτά!! από ποιο manga είναι;
Nov 18 2009 15:19
Photo

Aldark → Usopp MZ

He has over 9000 followers! (Γεια σου ρε ΜΖ)
Nov 18 2009 15:15
Photo

Robin-Chwan → Uchiha Itachi`

Αν εχω φαει λεει.... Αντε με το καλο κι εσυ να την αρχισεις και οταν εχεις σχηματισει μια πρωτη γνωμη πες μου... Btw δε θυμαμαι αν στο χω ξαναπει αλλα διαβασε ολοκληρο το manga για να μην χασεις μερικες ωραιες σκηνες που κοβει στο ανιμ. Τωρα αμα θες δες και το ανιμ. Αν εξαιρεσεις τις κομμενες σκηνες ειναι πολυ καλο. ΥΓ:I'm gonna be your first friend....(?)
Nov 18 2009 15:01
Photo

X-LpBleach → MitHuNa

deleted
Nov 18 2009 14:48
Photo

ira paspartoo → Zouhan

Γεια! thanx, χεχε! και βέβαια θα έρθω, θα σε δω εκεί!
Nov 18 2009 13:50
Photo

iristellaBlack Rock

Ω του imagedump το κάγκελο γίνεται εδώ. Τι να πω... Εγώ σήμερα του έχω αδυναμία και δεν του χαλάω χατήρι. Mε έχει ρίξει από νωρίς. xD
Nov 18 2009 02:31
Photo

samurai_pizza_dora → the_second_child

Mπραβο μπραβο! Εισαι πολύ αποτεμιευτικό ον! Ειμαι σιγουρη οτι τα λεφτά πανε σε χρήσιμα πραγματα για το μέλλον σου. :P Αυτο το Σαββατο θα ειμαι Πατρα.^^ Μεσα είμαι να πεταχτούμε στο meeting. Να τα πουμε και εμεις που εχουμε να βρεθουμε χρόνια...ο_Ο Μόνο αμα ερθεις ομως και εσυ. Δεν παω μονη μου. :P
Nov 18 2009 02:24
Photo

Black Rockiristella

λατρεύω,λατρεύω,λατρεύω μικότο!!! δές τι μου έκανε ο άτιμος και κοντεύω να παραδωθώ
Nov 18 2009 02:24
Photo

Melkor → zade

οπως ειπα, κατανοητο και επικροτουμενο, αλλα λυπηρο. καλα κουραγια αδελφε. οποτε μπορεσεις, δεν χανομαστε XD
Nov 18 2009 01:13
Photo

monoHajime_Saito

Εγώ δεν μπαίνω στα threads του gintama για να μη φάω spoiler :P:P:P
Nov 18 2009 00:51
Photo

KennySponis

Έχεις απάντηση [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=353685#post353685"]εδώ[/URL]. ;)
Nov 18 2009 00:22
Photo

Zoro → Scorpion

:hahaha: λολ, oyasumi και από μένα λοιπόν! :gn2:
Nov 17 2009 23:36
Photo

Scorpion → Zoro

Στο Maximum αναφερομαι και λογικο ειναι να μην καταλαβες τπτ το σχεδιο ηταν λιγο καπως αλλα εχοντας και το anime στο μυαλο σου μπερδευεσαι τεσπα.ΕΓω θα κλεισω τωρα εχω και σχολειο αυριο οπωτε δεν θα ξιπναω το πρωι και θα νομιζουν οτι παιρνω ναρκωτικα lol so καληνυχτα και may the force be with you(λιγο ακυρο αλλα παντα ηθελα να το πω σε καπιον :P )
Nov 17 2009 23:30
Photo

Scorpion → Zoro

Στο Maximum αναφερομαι και λογικο ειναι να μην καταλαβες τπτ το σχεδιο ηταν λιγο καπως αλλα εχοντας και το anime στο μυαλο σου μπερδευεσαι τεσπα.ΕΓω θα κλεισω τωρα εχω και σχολειο αυριο οπωτε δεν θα ξιπναω το πρωι και θα νομιζουν οτι παιρνω ναρκωτικα lol so καληνυχτα και may the force be with you(λιγο ακυρο αλλα παντα ηθελα να το πω σε καπιον :P )
Nov 17 2009 23:30