Community Status Updates
Serestrum → zade
so it was a trap...
HA!!
επεσες και συ στην παγιδα μου...
ηξερα πως δεν θα εκανες ποτε φρεντ ρικουεστ χωρις κινιτρο οποτε σε δοκιμαζα...
Nov 27 2009 13:57
zade → Serestrum
Ξέπεσες... Δέχτηκες το friend κάτι μου...
Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από σένα.
Nov 27 2009 13:54
kelborn3 → Tsunade-sama
Εμενα παλι δεν μου μιλατε,οτι ακουσα καποιο ευχαριστω για το ωραιο μου ποστ στο op....:emptyonexg1:
Παω στην σκοτεινη μου γωνια να παιξω με την συλλογη απο pantsu moy.....
Nov 27 2009 13:46
Zoro → Tsunade-sama
OMG, παραδέχτηκες ότι το Berserk (και συγκεκριμένα ο Guts!!) είναι καλύτερο από άλλο anime... οκ εδώ πάω πάσο! :P Πάντως εμένα από καιρό με ψήνει η σειρά, είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει σαν το δω!
Ναι κι εγώ τον πήγαινα πολύ (τον Hidan) για το στύλ του, μακάβριος και ψυχάκιας την μια και φλωρούμπας που λες την άλλη, τον βρήκα αρκετά πρωτότυπο! :hahaha:
... καλά το τελευταίο ήταν ο ορισμός του "didn't see that coming"! :OMG3: Είμαι μεγάλος φαν της σειράς (saw) και, παρ' ότι αρχικά δεν τρελάθηκα από την ιδέα περισσότερων από 3 ταινιών, τελικά παραδέχομαι πως κάνουν καλή δουλειά για δεδομένα sequels και συνεχίζουν να μου κρατάνε αρκετά ψηλά το ενδιαφέρον, ειδικά δεδομένου πως, σαν τον Oda μας, δημιουργούν ερωτήματα που έξυπνα απαντώνται στις επόμενες ταινίες... οπότε, αν και αναγκαστικά πέφτει λίγο η ποιότητα με τα sequels, δεν είναι τόσο χάλια όσο θα περίμενε κανείς! Οι παγίδες είναι ακόμα καλές και το τέλος απροβλεπτότατο!... αλλά όχι και να έχεις δει το 6, ενώ έχω μείνει στο 5 ακόμα... O_o
... I now officially welcome you to the perv/weirdo club! :riiight:
Nov 27 2009 12:42
Tsunade-sama → Zoro
Το θέμα με το Gantz ήταν ότι δεν περίμενα τέτοια βαρετή πλοκή.Tο τέλος καλό ήταν αλλά στο σύνολό του σκέτη ΠΑΤΑΤΑ!Πολύ splatter, χαρακτήρες του κ*λου κ ο main πρωταγωνιστής τρισάθλιος ακόμα κ από τον Kira.Μη σου πω ότι έμοιαζε κατα πολύ με το Berserk μόνο που εκείνο είχε ένα άλφα καλύτερο story κ ο Guts ήταν πιο ανθρώπινος μέσα στα λογικά πλαίσια της ηλιθιότητας κ της χαζομάρας.Αυτός στο Gantz εκτός του μόνο για την πάρτη του ενδιαφερόταν (σε υπερβολικό βαθμό όμως που έλεγα οκ, ξεφεύγουμε) πρέπει να ήταν κ παρθένος γιατί συνεχώς του σηκωνόταν!!!Ήμαρτον δηλαδή!
Τεσπά, τέτοιες σειρές από ότι φαίνεται δεν είναι του γούστου μου...Δώσε μου Fairy Tail κ Erza κ την βρίσκω άνετα στον καναπέ μου.
Btw o Hidan δεν μου αρέσει σαν άντρας αλλά σαν ninja (ναι ναι μην τρίβεις τα μάτια σου :P)Μπορεί να ήταν λίγο φλωρούμπας επειδή είχε τον αθάνατο μαζί του, σαν ninja όμως είχε ένα style hehe.
Κ όσον αφορά το Saw, εδώ φίλε μου θα βρεθείς αδιάβαστος.Είμαι ο ultimate fan των ταινιών αυτών.Μπορεί να αηδιάζω στις επίμαχες σκηνές αλλά ούτε επιφωνήματα ακούς ούτε κλείνω τα μάτια μου.Κ σε αυτό το σημείο μπορείς να με αποκαλέσεις ανώμαλη, έχει να το λέει αυτό ο κόσμος όταν του μιλάω για τις ταινίες Saw!(να πας να δεις το Saw 6 asap!)
Nov 27 2009 12:27
Black Rock → The Tragic Prince
[SPOILER][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/3174/fc95ae514ffad514d6da352.jpg[/IMG][/SPOILER]
someone is really happy here:joyful:
Nov 27 2009 12:22
Zoro → Tsunade-sama
Φενξ! Δεδομένου ότι μόλις έγινε η αλλαγή σετ καλοδεχούμενο κάθε σχόλιο, αλλά... δεν σε έκοβα για Hidan fan tbh! :hahaha: Πως κι έτσι, εσύ που δεν μπορείς τα αίματα και σπλάττερ; Ίσως ήταν επειδή καθόταν με γυμνό στήθος όλη την ώρα... XD
Εμένα από τότε που έβλεπα το shippuuden έγινε fave, αλλά δεν βρήκα καλό σετ τότε και έβαλα Pein... και είπα να τον τιμήσω αυτή την φορά! Όπως τα πες μας άφησε νωρίς ο καημένος... :if:
Καλά η pic έφυγε, την είχα βάλει προτού αλλάξω όλο το προφίλ και τώρα όντως δεν έδενε καλά, αλλά... αν αυτή και μόνο με κάνει perv οι προηγούμενες Robin-chwan τι με κάνουν; :P :P (α και συνεχώς με μανδύα ήταν η Konan, δεν νομίζω να μπορείς να αποκλείσεις ότι ίσως είναι half-Tsunade (μέτρο σύγκρισης έχεις γίνει) στον τομέα! :hahaha:)
Α, και αναφορικά με το Gantz πόσο δίκιο είχα... έτυχε και τον ρώτησα μέσω μσν για το πως θα σου άρεζε, αφού έχει παρόμοια στοιχεία με Berserk και βγήκα αληθινός, σε κάνα Saw πρέπει να σε πάμε να γελάσουμε ομαδικά! :kakaka:
Nov 27 2009 12:11
Guest-13157 → kelborn3
Συγγνώμη αλλα δυστυχώς ειμαι δυσλεκτικός με βάση στην δυσορθογραφία. Δεν γενηθίκαμε όλοι πολύξεροι και δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία το πόσο θα πάρω εγώ στην έκθεση. Επίσης, δεν βρίσκω κάποιο νόημα στο ποστ σου όσο και του σαρκασμού μέσα σε αυτό.
Nov 27 2009 12:08
Tsunade-sama → Zoro
Καταρχάς το ava σου κ η sig απλά τα σπάνε!Αγαπάμε Hidan κ ας μας άφησε νωρίς...σνιφ!
Τώρα το "κοπλιμέντο" πήγαινε στην...εξώλης κ προώλης profile photo!!!
Από πότε η Konan απέκτησε τέτοια boobs μη χέσω??:P
Nov 27 2009 11:55
Zoro → Tsunade-sama
Γοοδ μορνινγ δεαρ :hi:, σε τι οφείλω την ξαφνική έκρηξη κομπλιμέντου;
Btw, κατευθείαν από τα χεράκια του άλλου perv (όχι που δεν θα τον ανέφερα), [URL="http://forum.onemanga.com/showpost.php?p=2089862&postcount=104"]voilà[/URL]! Λέει τα πάντα και ακόμα περισσότερα για την αγαπητή Boa και γιατί πρέπει να γίνει το επόμενο μέλος του πληρώματος, χωρίς να έχει κανένα απολύτως manga spoiler!! Αξίζει να το διαβάσεις όλο, αλλά αν βαριέσαι [U][B]πρέπει επειγόντως[/B][/U] να δεις το τελευταίο τέρμα κάτω spoiler... για γερά rofls, just what you'd expect from ero-chin! :kakaka:
Nov 27 2009 11:34
the_second_child → samurai_pizza_dora
ela vre, viazomai na paw ston pote twra, ok, postare to sto otaku-meeting sti patra gia savvato, kata tis 6:30 me 7 gia theatraki, kai osoi pistoi as proselthoun. 8D /trexw na eksipiretisw eugenikous pelates twra, i'll be back tonight.
Nov 27 2009 11:18
Melkor → Nighteyes
[QUOTE]Τελικά το χρήμα τα κάνει όλα φαίνεται ακόμα και το αδύνατο...[/QUOTE]
Αυτο ξαναπες το
Μια χαρα τα πηγε κατ'εμε. το συγγραφικο στυλ ειναι 95+% παρομοιο ( για να καταλαβεις, μια διαφορα που προσεξα ειναι οτι δεν περιεγραφε συνεχως τα ρουχα των γυναικων, τωρα περιγραφει εξισου και των αντρων:hihi2:) και ταιριαζει γαντι .
Οσο για να χωρισεις αυτο που δεν χωριζεται... Οι εξελιξεις ειναι καταιγιστικες, αλλα συνιθισμενος απο το sword of truth, δεν με παραξενεψε ( που καποια βιβλια δλδ δεν εχουν καθολου χρονικο διαστημα να μεσολαβει μεταξυ τους). Επικεντρωνει παρα πολυ στην Egwene, κατι που μου αρεσε παρα πολυ.
Εγκρινω τη σκεψη σου να περιμενεις. δυστυχως δεν εχω τοση υπομονη.
Τωρα για τον Feist.
Aρχικα, το empirer trilogy,.... ειναι η καλυτερη σειρα με δολοπλοκιες που εχω διαβασει. φισκα στην αναπτυξη χαρακτηρων, και σιγουρα δεν το λες fantasy. Tα καμωματα του reagal ειναι παιχνιδακια μπροστα σε αυτα που γινονται εκει.
δευτερον, για το serpentwar. το δευτερο και τριτο βιβλιο μαρεσαν πολυ ( μου μεινανε 100 σελιδες για το 3ο, χτες το βραδυ πια με πηρε ο υπνος με το βιβλιο τα χερια). Αναπτυσει πολυ καλα την ιστορια και για τους δυο χαρακτηρες. ιδιαιτερα δε για τον Erik. Δεν ξερω πως τα καταφερε ο κερατας, αλλα ειναι λες και διαβαζεις πραγματικη μελετη μαχης. Οσο για τον Roo και εκει το αναπτυσει παρα πολυ καλα, αλλα δυστυχως δεν μου κανει τοση εντυπωση γιατι εχω ξαναπετυχει παρομοια ιστορια.
Με το πρωτο βιβλιο ειχα λιγο προβλημα. ειναι λιγο φλου. Δεν στεκεται απο μονο του. Για να σου δωσω να καταλαβεις, το serpentwar μου δινει την εντυπωση ενος ομορφου ψηλου κτηριου που δεν εχει καλα θεμελια.
overall παντως, μεχρι τωρα, πολυ καλη σειρα.
για τα υπολοιπα
με το hitchhikers guide to galaxy, εχω μια σχεση παθους. το διαβαζω που και που κομματι κομματι για να φτιαχνει το κεφι μου.
απο Kay, διαβασα το υφαντο της φιοναβαρ. γνωστη ιστορια, σχετικα καλα δοσμενη. καλουτσικο, αλλα οχι κατι φοβερο. Ισως επρεπε να κανει τον μικροτερο πριγκηπα πρωταγωνιστη και να αφησει τους αλλους να πνιγουν. Θα ριξω μια ματια και στα αλλα του εργα.
επισης θα ριξω ματιες και στους υπολοιπους. Pulman διαβασα την τριλογια που ξερει ολος ο κοσμος. να παω και παρακατω?
σε καθε περιπτωση, πρπεει να τα πουμε απο κοντα. οποτε μπορεις(λογω δουλειας) στειλε ενα μηνυματακι και βρισκομαστε. αλλιως, λογικα θα βρεθουμε στις εξετασεις ιαπωνικων?:hihi2:
Nov 27 2009 09:41
Zoro → zade
Γατ; Σχεδόν κάθε μέρα μπαίνω στο site, αν και σε παράξενα ωράρια και το forum ξεχειλίζει από posts μου.
Μπας και μπέρδεψες προφίλ ή είμαι θύμα έξυπνης φάρσας; :P
Nov 27 2009 04:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed