Community Status Updates
Tenshi → Black Rock
Εγω σκεφτομουνα οτι μπορει να το εδινες γυρω στα 100 αλλα παλι κοντα επεσα...πολυ καλα ειναι και 130...
τωρα θα ρωτησω το χεντμαστερ του σπιτιου....να δω τι θα πει..και θα τα μαζεψω σιγα σιγα...Εσυ μεχρι ποτε θες να το εχεις πουλησει? Γιατι μαρεσει πολυ σαν κινητο και δεν θελω να χασω τετοια ευκαιρια!!! :)
Nov 29 2009 15:09
Black Rock → Tenshi
κοίτα εγώ το πουλούσα 150 (230 ειναι η τιμη λιανικής του) αλλά σίγουρα θα σου το δώσω πιό κάτω.
130 μήπως;
Nov 29 2009 13:24
LCF89
Mολις αφαιρεθει τ κειμενο που γραψατε, γιατι δεν ειμαι admin να κανω ο,τι θελω απο τη στιγμη που μου το αναφερατε η υπογραφη θα ειναι σωστη και στα ορια που πρεπει. Εχω καταλαβει τι εννοεις με το κειμενο [B]και[/B] εικονα.... αυτη τη στιγμη ειναι μεγαλη το ξερω...
Nov 29 2009 10:40
DarkHayate → Adventurer
Shadow εδώ... Nαι μπήκα να δω τι παίζει και εγώ σε "φορουμς"... Λίγο help plz... :P
Nov 29 2009 05:38
Adventurer → LCF89
Επειδη μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουμε λεγοντας "εικονα και κειμενο" , θα σου δειξω πιο πρακτικα. Παρακατω ειναι ολοκληρη η υπογραφη σου ως μια εικονα. Κανε δεξι κλικ -> ιδιοτητες πανω της και πες μου ποσα pixels ειναι το υψος της και αν ξεπερνανε τα 250 pixels ή οχι.
[img]http://img341.imageshack.us/img341/3382/lcf89.jpg[/img]
Nov 29 2009 04:20
kelborn3 → Mad_Hatter
Δεν φταιω εγω.Ειναι που σε 10 μερες ερχεται η παραγγελια του D που ειχα κανει ενα μηνα πιο πριν και φτιαχτηκα.Και ναι ειναι οντως εντυπωσιακο και γαματο.Το προφιλ δεν μου ειπες αν σου αρεσε.Νομιζω ειναι καλο tribute στον Dhampir.:nod:
Nov 29 2009 04:15
Serestrum → Tea-chan
ελα να γινουμε πολλες εγκεφαλικα καμμενες ψυχες... XD
στη λιστα με τα toread εχω uzumaki & homunculus... χοχοχοχο... αντιος...
Nov 29 2009 00:45
Tenshi → Black Rock
ναι φυσικα και ενδιαφερομαι, απλα το μονο θεμα ειναι η τιμη...γιατι εγω δυστυχως θα ζητησω απο τον φαδερ λεφτα....και αναλογα τι θα του πω μπορει και να με διαολοστειλει (ααααα ). μαρεσει πολυ σαν κινητο!!! γιατι το δικο μου ειναι GTP!!! :p
Nov 29 2009 00:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed