Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Serestrum

Η φλυαρία σου με κουράζει.
Dec 01 2009 13:39
Photo

Black RockKenny

θές δεν θές θα σε ντύσω κουρόκο! Γιατι; γιατί το είπα
Dec 01 2009 13:39
Photo

Serestrum → Kenny

[B]. . .[/B]
Dec 01 2009 13:34
Photo

Melkor → Nighteyes

καλα δεν πειραζει, ξαναβρισκομαστε απο βδομαδα για εκτενεστερη συζητηση. ασε που αν δεν ηταν το προτελευταιο μαθημα δεν θα πηγαινα. οχι τιποτα, αλλα και τη λιζα ειχα πολυ καιρο να τη δω. ναι οντως δεν θα συνεχισω με Feist. αφενος με κουρασε, αφετερου ξεφυγε πολυ πλεον χρονικα απο την αρχικη ιστορια, και δεν με πολυενδιαφερει ( ασε που πεθαινουν σαν τις μυγες οι "παλιοι", και απο οτι ειδα ειναι για να πεθανουν κιαλλοι). αν και στο riftwar legacies απο οτι καταλαβα, επανερχεται. σκεφτομαι να διαβασω αυτο του Sanderson που παρηγγειλα, να δω τι ψαρια πιανει και αυτος απο μονος του. μετα, επειδη δεν εχω κατι στο μυαλο μου, σκεφτομαι να ξαναδιαβασω κατι απο αυτα που εχω, ισως παλι το WoT, αυτη τη φορα πιο αργα ( γτ περυσι το διαβαζα σαν τρελος) για να το ευχαριστηθω και περισσοτερο. ισως παλι κανω εντελως στροφη για καποιο καιρο και φυγω λιγο απο το fantasy< να ξελαμπικαρει και το μυαλο μου. θα δω. παντως σιγουρα θα σε ξανασυμβουλευτω.
Dec 01 2009 12:51
Photo

KennyBlack Rock

Τα καλύτερα έχασα χθες. :nanana: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/sadkittehhas128617270560938858.jpg[/IMG]
Dec 01 2009 12:28
Photo

Yo! Master → Lady Sen

Sorry, sorry, sorry για την καθυστέρηση. Οι σειρές κατέβηκαν στο άψε-σβήσε αλλά πιάστηκα με διάφορα από τότε (& είναι μπόλικα DVDs τα άτιμα, άντε να γραφτούν). Όποτε μπορείς πες μου να συναντηθούμε κάπου να στα δώσω, 'k?
Dec 01 2009 12:27
Photo

Kenny → Serestrum

BTW, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, ναι, διάβασα ΟΛΟ το log όταν ξύπνησα.
Dec 01 2009 12:12
Photo

Nighteyes → Melkor

Τελικά δεν προλάβαμε να πούμε πολλά. Πιάσαμε και τα doramas με την άλλη...:P Αλλά σε μία ώρα τι να προλάβουμε να πούμε; Τελικά τα τελείωσες τα βιβλία; Ποιο λες να ξεκινήσεις μετά; [SIZE=1][Σπασικλάκι mode on]Aν και καλύτερα να διαβάσεις κάτι άλλο.[Σπασικλάκι mode off][/SIZE]
Dec 01 2009 10:10
Photo

Nighteyes → Tenshi

Nαι, από creepy έγινε hentai:P Μπα, δεν θα σου φέρνω εσένα κανένα ζωάκι.:P Tι λέει άλλο, καλά είσαι;
Dec 01 2009 09:59
Photo

Adventurer → LCF89

Απο τη στιγμη που αλλαξες την υπογραφη εξυπακουεται οτι μπορεις να αφαιρεσεις το κειμενο το οποιο ισχυε για την προηγουμενη υπογραφη, man:knock-knock:
Dec 01 2009 03:06
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Αχά, άστα ήδη στο επεισόδιο 8 σήμερα η Erza έδωσε και λίγο παραπάνω fanservice, με το Black Wing armor (κρίμα που δεν την δείχνουν κανονικά όταν κάνει requip και όχι μόνο την σιλουέτα :himitsu:). Tatoo ήθελα κι εγώ πολύ να κάνω όταν ήμουν μικρός σαν μεγάλωνα (ακόμα θέλω βσκ), αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι αν είναι να κάνω, μιας και είναι μόνιμο, ήθελα κάτι που με εκφράζει απόλυτα, aka όχι συγκροτήματα, anime, ταινίες κλπ που μπορεί να τα βαρεθώ με το πέρασμα του χρόνου σαν μεγαλώσω κι άλλο. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει αυτό το κάτι που να με εκφράζει, οπότε έμεινε στο ράφι προς το παρόν η ιδέα. :P Για fanservice Erzaς ήδη έχω φάει μια spoil εικόνα όταν κατέβασα όλο το manga παλιά (πλησιάζει η περίοδος που θα το πιάσω btw :P), που ο Natsu νομίζω την σώζει και την κρατάει αγκαλιά ενώ φοράει ίσα ίσα κάτι επίδεσμους αν θυμάμαι καλά, αλά Leeloo από το 5ο στοιχείο, αν έχεις δει την ταινία! :nbleed: Όχι καλός άνθρωπος, είπαμε, καλό παιδί. :P Ναι, είδα τα posts σου, κουράγιο για όλα... όλοι κάναμε βλακείες από μικροί (οι δικές μου δεν θέλω καν να φανούν εδώ ;D) και έχουμε τις στραβές μας... άντε σε 4-5 χρόνια φοιτήτρια θα είσαι ελεύθερη να κανονίζεις εσύ τι θα κάνεις, μέχρι τότε pat pat υπομονή με συγγενείς! :twisted: Nop, μέσα σε όλες τις άλλες γάτες μου είχε ξεφύγει η actual γάτα, ο Happy βρήκε ταίρι; :hahaha: Βασικά ούτε καν ήξερα ότι υπάρχει σε τραγούδι το πμ μου, τώρα που μου το πες το τσέκαρα και το άκουσα από το youtube, αλλά την ιδέα από τον Kisame την πήρα, όταν στα τελευταία του manga λέει: "Hoshigaki Kisame, remember the name!" (κρίμα που είχε τέτοια lame κατάληξη βέβαια :/). :P
Dec 01 2009 01:44
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

siggy=win
Dec 01 2009 01:36
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

UMIBOUZUUUUU!!!!!!![IMG]http://img39.imagefra.me/img/img39/1/11/30/f_we0m_67c0d9c.jpg[/IMG]
Dec 01 2009 01:32
Photo

animeotaku07 → Hajime_Saito

nice dA :0!! ειμαι η animeNINJA07 ;D ill post a comment! very nice gallery ^0^
Dec 01 2009 00:23
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Οχι οχι. Καμια pic απο το σετ μου δεν ειναι απο κανενα anime/manga. Και οι 3 ειναι εντελως ασχετες μεταξυ τους. Η Erza δεν εχει αλλο τατουαζ εκτος απο εκεινο του Fairy Tail οποτε μπορεις να κοιμασε ησυχος. Αν η Ερζα ειχε κατι τετοιο πανω της τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα ηταν αγαπημενη μου σε ολο το FT (με εξαιρεση τον Loki φυσικα) μιας και το πρωτα πραγμα που θα κανω οταν γινω 18 (την ημερα των γενεθλιων μου σαν δωρο) θα ειναι ενα ωραιοτατο τατουαζ στο δεξι χερι που να πιανει ολοκληρο το κομματι του καρπου και λιγο παραπανω!! Αλλα η σειρα παραμενει ιδια: Lucy>Mira>Erza. Ηταν ειναι και θα ειναι!!!:riiight: Τωρα αν σου απαντησω στην τελευταια ερωτηση οτι και να σου πω θα ειναι χοντρο σποϊλ οχι ομως με τον τροπο που φανταζεσαι. Οποτε το βουλωνω. ΥΓ: Ναι θα δεις ΠΟΛΥ fanservice στο μελλον! ΥΓ2: Τις εικονες που ειδες που πηρε μιση μερα για να τις βρω μονο και μονο για να στις δειξω! (ειμαι καλος ανθρωπος τι να κανουμε...) ΥΓ3: Την Τεταρτη τελειωνουν τα διαγωνισματα του 3μηνου και θα ξεκινησω καμια καινουρια σειρα. (Μαλλον Beserk) και ΥΓ4: Αυριο δεν εχω σχολειο και θα ειμαι ολη μερα κολλημενη στο λαπιτοπι:himitsu::joyful: (Μεχρι το απογευμα δλδ που θα ερθουν ο παππους και η γιαγια μου απο το χωριο μας) (EPIC FAIL) [B]Edit: [/B]Τη Female γατα στην 3η εικονα την προσεξες? [B]Edit2: [/B]Πρεπει να πας να δεις το τελευταιο μου ποστ. Θα πεσω πολυ στην αντιληψη σου αλλα τεσπα Btw το πμ σου τιτλος απο τραγουδι δεν ειναι?
Nov 30 2009 23:43