Community Status Updates
Zoro → Robin-Chwan
Χεχ, μακάρι να είμαστε και οι 2 ακόμα εδώ στο forum όταν γίνει αυτό, οι καιροί και οι συνήθειες αλλάζουν, αλλά το εύχομαι. :)
Μμμ για το FT προσπαθώ (διαβάζω το Naruto manga αυτή την περίοδο, το έκανα γιατί ήθελα να δω διαφορές με το anime και σε πολλά σημεία το βρήκα καλύτερο σαν κλίμα μάλιστα και αυτό μου έμεινε για να κλείσω την σειρά και να πάω στο FT), αλλά με την εξεταστική τρέχω και δεν φτάνω. Σίγουρα θα το πιάσω πριν τα Χριστούγεννα, τώρα πότε ακριβώς, dunno. :P
Ωραία, χάρηκα με αυτά που μου είπες για το FT γιατί τελευταία είχε αρχίσει να μου φαίνεται απομίμα των άλλων shonen σαν κινήσεις και ιστορία, δεν βλέπω την ώρα να δω αυτά που λες. Ένας απ' αυτούς που νικάνε τον Natsu φαντάζομαι είναι και ο Gerrard ε;
No no, το θρέντ με τα βιντεάκια συνήθως βαριέμαι να το κοιτάξω, μπαίνουν τόσα πολλά που χάνω το μπούσουλα... μια στις τόσες κάνω καμιά εξαίρεση βέβαια. :P
Ιχθύς είμαι. :)
Dec 02 2009 23:20
amaya3 → miko-chin
Darling, βγήκε το 149, τρέχα: [URL]http://cyberakumamechgouki.blogspot.com/[/URL]
Dec 02 2009 22:37
amaya3 → Tea-chan
Oh yeah...and what a nightmare it was...sometimes I still hear her voice at night...xDD Έχω διαβάσει όλα τα "βιβλία" που έχουν βγει-με πολυυυυυυυύ κόπο- για τους ίδιους λόγους που τα διάβασες κι εσύ, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Thankies~! Ώρα να αποκαταστήσω τα εγκεφαλικά κύτταρα που έχασα με το Twatlight>.<
Dec 02 2009 22:19
Hanzo → Namida
Eλα ρε σοβαρα?Δεν το χα παρει χαμπαρι....
Και να φανταστεις μου χε κανει εντυπωση που ειχε πιο δυτικες γυναικες αντιθετες με τα ιαπωνικα standards.Καλη φαση.Θα περασουμε καλα το βραδυ...
Dec 02 2009 21:56
Namida → Hanzo
Έτσι έτσι, lady killer ftw. Να παίξεις και το γιαπωνέζικο που έχει άλλες κοπέλες
Dec 02 2009 21:19
evaofadawn → Lilia20
e, ayta de xwrane se ena profile msg haha! pantws einai empeiria zwhs apo ka8e apopsi. take care!
Dec 02 2009 19:57
evaofadawn → LNEnja
hehe mou anoikses -ligo parapanw- ta matia! agapaw Lily!
nai, eimai Agglia twra, k mexri tis 14/12! kryo, oxi mlkies!! kala na pernate ekei sta 8erma klimata!! @_@
Dec 02 2009 19:22
evaofadawn → Erisadesu
w eyxaristw! ayta ta fanart ta kanei mia tromerh typissa! an se endiaferoun, psa3' thn ws Lily, Naruto lily k.l.p. h 8ymise mou na sou steilw kana link.
Dec 02 2009 19:19
evaofadawn → ira paspartoo
xouxou!!!!!!!!! to h3era oti 8a sou aresei!! mpes kana msn, na ta poume! prepei na ftia3oyme LISTES!
Dec 02 2009 19:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed