Community Status Updates
Glaurung → matassos
Αυτό έψαχνες ?
[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=361145#post361145[/URL]
Jan 04 2010 17:54
melkior → Keiki
Το district 9 ανήκει στο sci-fi genre μα ετσι κι αλλιώς είναι πολύ διασκεδαστικό, δες οπωσδήποτε το [URL="http://thepiratebay.org/torrent/5228537/Moon.2009.x264.DTS-WAF"]moon[/URL] είναι απίστευτο.
Για το avatar σύμφωνο σε κινηματογράφο με 3D αξίζει αλλιώς δεν...
Το Scrapped Princess δεν σου θύμισε matrix το σενάριο όχι πως το αντέγραψε άπλα έχουν κάποιες ομοιότητες.
Δεν μου στέλνεις κάνα link γιατί βαριέμαι να ψάχνω:yawn2:
Α μπες στο thread που χω κάνει για το Planetes να ψήφισης πιο χαρακτήρας σου αρέσει να φανεί ότι το διαβάζει κάνεις:hahaha: αλήθεια ο werner locksmith πως σου φάνηκε?
Jan 04 2010 17:40
Hazuki → °•πίΟu-πίΟu•°™
Honey And Clover, deuteri sezon, epic scene!
Kali Hronia kai se sena :P
Jan 04 2010 17:12
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hazuki
ΥΟοΟο καλη χρονια!!!!
Να σε καμω μια ερωτηση, κοιτωντας προσεκτικα την υπογραφη σου, θυμηθηκα οτι αυτο το σκηνικο το χω δει κι εγω αλλα δεν θυμομουν αν ηταν στο School Rumble η καπου αλλου...Απο που ειναι;;;
Jan 04 2010 16:23
Night Wizard Seal → digitaltracker
Χρόνια πολλά Digitaltracker-san !!!! Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε,περισσότερο J-Music(and J-Lolitas:nbleed:) και ότι άλλο χωράει η καρδιά σου... :)
:cake: :hbd: :cake:
Jan 04 2010 16:15
Erisadesu → miko-chin
απλά πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε ίδιο γούστο στα πιπίνια...λολ
Jan 04 2010 16:09
the goblin → VampireGirlization
ειναι αναλογα με το τι ανιμε σου αρεσουν.....δηλαδη αμα σου αρεσει το naruto to dragonball και αλλα ανιμε τετοιου ειδους τοτε θα σου αρεσει λογικα και το bleach ^^
Jan 04 2010 15:56
the goblin → endless_inspiration
καλη χρονια και σε σενα να σαι παντα καλα:joyful:
Jan 04 2010 15:54
iristella → Videl Uchiha
Λίγη προσοχή στα spoilers παρακαλώ. Εϊδικά όταν αυτά βρίσκονται στo thread γενικής συζήτησης όπου μπαίνουν άτομα που εκ των πραγμάτων δεν είναι up to date με τις τελευταίες εξελίξεις της σειράς.
Για συζητήσεις πιο ελεύθερες μπορείς να πας στα latest episodes και Latest chapters των σειρών που έχουν subforum.
Jan 04 2010 15:18
Night Wizard Seal → Tomodachi2
Tomodachi-chan από το Seirei no Moribito είναι, στο απάντησε άλλωστε και η Ιριστέλλα :)
Είναι από τα καλύτερα άνιμε που έχω δεί και απορώ αν θα βρείς άτομα που να το έχουν δεί και να σου πούν ότι δεν είναι ωραίο.
Ήχος τέλειος, ανιμέισον άπαιχτο, σενάριο θεικό(έχει προέλθει και από βιβλίο)...Τρέχα αμέσως να το κατεβάσεις, αν δεν το έχεις ήδη κάνει :P
Jan 04 2010 14:42
Night Wizard Seal → Nozomu
Σε βαθμολόγησα με 10 και στα δύο. Μόλις τα είδα στην αρχή δεν κατάλαβα ότι συνδέονταν αλλά μετά, ξύπνησα τον αδερφό μου που κοιμόταν :P
Jan 04 2010 14:23
Keiki → melkior
Καλή χρονιά φίλε μου! Το district 9 θέλω κάποια στιγμή να το δω αν και δεν είναι στην πραγματικότητα sci-fi. Για το moon δε γνωρίζω, το Planetes το είδα πριν κανα χρόνο, εξαιρετική σειρά.
Πήγα και είδα το Avatar σε 3D, τρομερά εφε εικόνας/ήχου, παιδική υπόθεση, αξίζει μόνο σε cinema με 3D, αλλιώς χάνει πολύ. Είδα και αρκετά anime, αυτό που έμεινε πιο πολύ είναι το "Scrapped Princess", πολυ καλό post-apocalyptic σενάριο. Τώρα ξεκίνησα το "Kyou Kara Maou" και εχω ρίξει το απίστευτο γέλιο, αξίζει να το κοιτάξεις αν δε το έχεις δει.
Η season που έρχεται δεν έχει τίποτα αξιόλογο πάντως, μόνο το "Nodame Cantabille Finale" περιμένω απλά επειδή έχω δει τα προηγούμενα.
Jan 04 2010 12:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed