Jump to content

Community Status Updates

Photo

ZeD → mono

Είμαι κομπλεξικος κ δεν το δέχομαι :Ρ Την επόμενη φορά report.... XD Λολζ
Mar 28 2012 00:11
Photo

Mike The Great → redqueen

Σωστα τα λες!!!!!:riiight: Και μην βαζεις σποιλερ.οι 2 μας μιλαμε.Δεν εισαι σε καποιο Thread
Mar 27 2012 23:39
Photo

redqueen → Mike The Great

[SPOILER]πωπω αυτο το γκζανι ποτε δν το χωνεψα !! που πηγε και μου εζησε ενω πεθανε ο πρωταγωνιστης!!!Light και ξερω ψωμι![/SPOILER]
Mar 27 2012 23:26
Photo

skasmos → jiohnis

Looking forward to your projects,jiohnis στο youtube ε?Σε έκανα sub,στείλε και κανα skype να μιλάμε που και που(δεν εχω msn)
Mar 27 2012 23:09
Photo

Mike The Great → redqueen

Ε,ναι.Παρ'ολο που ειχε γινει ψυχακιας,εγω ηθελα να ζησει και να κερδισει και το σκατοπαιδο,τον Near.
Mar 27 2012 23:04
Photo

TristessaNight Wizard Seal

(Ε, δώσε μου το ακριβές σημείο στο video τότε, βρε πουλάκι μου :P) Υποθέτω ότι είναι αστείο του παρουσιαστή ότι ~τα αισθήματα είναι αμοιβαία~ - meanwhile, ο hyde είναι παντρεμένος εδώ και 11 χρόνια :3
Mar 27 2012 22:45
Photo

jiohnis → skasmos

I feel you bro ! Τις πανελλήνιες κι εγώ τις νιώθω στο πετσί μου . Αλλά ας περάσω φοιτητής και μετά πάμε για Akross con ! :P Το Vegas όντως σου παρέχει πάνω κάτω τα πάντα , το after effects είναι για την πολύ λεπτομέρεια και περισσότερο για effects οπότε μια χαρά είσαι ! Keep editing κι εσύ όσο μπορείς , εγώ θα επιχειρήσω να φτιάξω τίποτα το Πάσχα ή μέσα στο καλοκαίρι .
Mar 27 2012 22:41
Photo

skasmos → jiohnis

Ένας λόγος που δεν θέλω να βλέπω συχνα upbeat είναι ότι με πιάνει κατάθλιψη για κάποιο περίεργο λόγο,ναι όντως το έχει πετύχει με τα effects. Σου είπα ότι εμένα δεν με νοιάζουν και τόσο τα effects,αν και θα έπρεπε να τους δώσω πιο πολύ σημασία,και ναι όντως,μου ξέφυγαν κανά 2 transition επειδή δεν το δούλεψα και πολύ ωρα. Λόγος έλλειψης χρόνου-->Π-α-ν-ε-λ-η-ν-ι-ε-ς ;p και πάλι όμως δεν νομίζω ότι θα ασχοληθώ με AAE,το Vegas μου παρέχει ότι χρειάζομαι
Mar 27 2012 22:31
Photo

Dio Brando → Kalamaris

Ευχαριστω! Γτ ολοι παθενουν πλακα οταν τα βλεπουν?
Mar 27 2012 22:24
Photo

Kalamaris → Dio Brando

ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ?????0____0 Εχεις φοβερο ταλεντο φιλε πραγματικα. Friend request sent.We are sure to keep in touch:riiight:
Mar 27 2012 22:19
Photo

jiohnis → skasmos

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο είναι rendered στο Sony Vegas αποκλειστικά αλλά θυμάμαι είχα βάλει κάτι optimal settings που είχα βρει από έναν amv editor . Επίσης μου αρέσει πολύ η ροή που έχει το AMV σου . Στα effects άμα έλεγα να διορθώσεις κάτι θα ήταν μερικές γρήγορες εναλλαγές που πιστεύω δεν πέτυχαν τόσο αλλά σαν σύνολο μου αρέσει πολύ . Επίσης πολύ ωραία είναι και τα colour corrections effects , δηλαδή να παίξεις με τα curves , levels , rgb κλπ , δίνει έναν μοναδικό τόνο στο AMV . Ενδεικτικά πολύ καλή χρήση colour correction effects κάνει το παρακάτω amv και έχει και απίστευτο flow . [url=http://www.youtube.com/watch?v=VKuCXMlsa7E]Amv - Aqua Satellite 720p - YouTube[/url] Ψαγμένος είμαι επειδή με πωρώνουν τρελά τα AMVs και έχω δει άπειρα . Είναι και πολύ καλή πηγή για νέα τραγούδια και σειρές anime . Πάντως άμα το γυρίσεις σε AAE να το κάνεις σε περίοδο που θα έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο , γιατί με το που ανοίξεις το πρόγραμμα θα βάλεις τα κλάματα ( εγώ τουλάχιστον το έπαθα :nanana: ) Τρομερά tutorials για AAE έχει το παρακάτω site άμα θες να κάτσεις να ασχοληθείς : [url=http://www.videocopilot.net/]VIDEO COPILOT | After Effects Tutorials, Plug-ins and Stock Footage for Post Production Professionals[/url]
Mar 27 2012 22:19
Photo

Night Wizard SealTristessa

I think yes.
Mar 27 2012 22:14
Photo

Dio Brando → Kalamaris

Oλο δικο μου ειναι. Εχω ζωγραφιες στο profile μου.
Mar 27 2012 22:13
Photo

Kalamaris → Dio Brando

αν εννοεις οτι το ζωγραφισες εχει τρομερο ταλεντο.αν οτι το εφτιαξε με fanart και παλι ειναι ενα πανεμορφο σετ,για πλακα το λεω αυτο για το πουκαμισο xp Και γω μονος μου τα φτιαχνω για αυτο ξερω την ευχαριστηση να το βλεπεις στο φορουμ.Don't worry,it's very good.
Mar 27 2012 22:11
Photo

Dio Brando → Kalamaris

Ευχαριστω που με κανεις και νιωθω καλα για ενα set που εφτιαξα προσωπικα xP
Mar 27 2012 22:08