Community Status Updates
iristella → Trivia Spitting Monster
Έχω και yaoi με φύκο. Vast and mysterious indeed XD
Mar 28 2012 22:02
jiohnis → John Crabs
Hey there !
Για εμένα , το [URL="http://smplayer2.srsfckn.biz/"]SMplayer2[/URL] λειτουργεί μια χαρά .
Mar 28 2012 21:59
Kai → Botsun
xD Ξέρω, ήμουν ιδιαίτερα διαφωτιστική. Βασικά αργότερα είδα τη παίζει πατώντας το link που είχε στο mail.
Mar 28 2012 21:40
Trivia Spitting Monster → iristella
Θεέ μου, αυτό είναι ολόκληρη βιβλιογραφία! Μέχρι και διατριβή κάνω στο θέμα!
The world of yaoi is vast and mysterious...
Mar 28 2012 21:32
iristella → Trivia Spitting Monster
Blue eyes by Hoshino Lily, Junketsu Ningyo, Koi Uta, Yunatama,Wild Fish, Mister Mermaid :3[LEFT][COLOR=#52667C][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/LEFT]
Mar 28 2012 21:24
Trivia Spitting Monster → iristella
Είχα το Futurama κατά νου (δεν θα σου χαλάσω την έκπληξη...!), αλλά ναι, είμαι μέσα! Πού είναι;!
Mar 28 2012 21:18
iristella → Raisama
[QUOTE=Raisama;574253]Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια.. Θελω να αγορασω καποιους τομους και θελω να μου προτεινετε αμα ειναι ποιες εκδοσεις να αγορασω.. Στα ελληνικα ή αγγλικα? Ρωταω εχω διαβασει οτι σε καποιες υπαρχει κοψιμο σε βια,αιμα,γυμνια κτλ. Οποιος ξερει ας με ενημερωσει..Ευχαριστω.[/QUOTE]
Σου απάντησαν στην ίδια ακριβώς ερώτηση[URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/271-currently-reading-manga-%C5%ED%F4%F5%F0%FE%F3%E5%E9%F2-66.html#post574212"] εδώ.[/URL] Το post στο manga recommendations στο σβήνω ως dublicate.
Mar 28 2012 21:10
Kenny → Kunoichi.meriinawa
Όταν λες αλλαγή password, εννοείς στο portal; Δεν χρειαζόταν, με το password του forum συνδέεσαι.
Mar 28 2012 20:50
Kunoichi.meriinawa → Kenny
:hi:Μου στάλθηκε μήνυμα ότι είμαι μέλος στο portal αλλά εκεί που έπρεπε να είναι το password μου είχε κενό και το link από πάνω τελείωνε στο /portal/ άρα δεν με βοήθησε πολύ :P δοκίμασα να βγάλω καινούριο password και μου έστειλε verification code αλλά όταν το έβαλα μου έλεγε ότι δεν υπάρχω.. Τι να κάνω; (btw κοίταξα λίγο το portal και είναι πολύ καλό για αρχή! :) )
Mar 28 2012 20:45
OdyMonaxos → Maya-chan
Είδα το ποστ σου για την Anubis, αγόρασα σήμερα και από 2ο χέρι μερικούς τόμους Blade of the immortal από την anubis. Μπαίνω στο σάιτ της.
[QUOTE]Ο Ίτσιγκο Κουροσάκι πίστευε ότι οι Θεριστές των Ψυχών ήταν οι μόνοι που κυνηγούσαν τους [B][I][U]Κενούς[/U][/I][/B], αλλά έκανε λάθος. Εμφανίζεται ο [B][I][U]Ουρούγιου[/U][/I][/B] Ισίντα[/QUOTE]
Ποιότητα μετάφραση είναι ποιότητα μετάφραση.
Mar 28 2012 20:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed