Community Status Updates
Night Wizard Seal → Kenny
Kenny-san i need your help. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μπορώ να γράψω ιαπωνικά. Πάω στο γκούκλε και αλλάζω την γλώσσα αλλά δεν μου βγάζει τα σηματάκια για να το αλλάξω από λατινικούς χαρακτήρες σε χιραγκάνα κλπ κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται. Όταν πατάω εκτός παράθυρο το κερσορα, μου το βγάζει.
Feb 09 2010 20:15
Robin-Chwan → Seraphimon-T.K.
Κι εμενα μου χει λειψει :( Ποσα chapter εχουμε να τη δουμε. Και ο Naruto την εχει γραμμενη κανονικα απο τοτε που τον εσωσε. Γιατι αν δεν ηταν αυτη αυτος θα ηταν νεκρος..... Οσο για τα σχεδια ειδα οτι [s]με[/s] την παντρευτηκες στον αντιστοιχο thread και ειπα να τα αφησω σα δωρο γαμου ^^
Feb 09 2010 20:03
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Γιατι αδικο εχω? Αφου αν δεν εισαι αρρωστος με μικροβιο εισαι αρρωστος με καποια σωματικη βλαβη. Πρεπει να πηγαινεις στα Κ.Α.Π.Η να δεινεις κουραγιο στους γερους μιας κι εσυ εισαι πολυυυυυ χειροτερα απο αυτους (ναι ειμαι κακια!)
Feb 09 2010 19:59
Robin-Chwan → Zoro
Εγω οταν ειδα τον τιτλο του chap ετρωγα και οπως ηταν φυσικο πνιγηκα. Εχουνε βγει μονο τα raw και εχω ηδη κλαψει (Με το βιντεακι που εβαλε ο crocodile21 ειδικα μου τελειωσαν τα δακρυα Τ_Τ)
Δε νομιζω οτι ο Oda ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να χαλασει τον θανατο που τοσο καλα σχεδιασε. Αυτος ο θανατος μας αλλαξε κυριολεκτικα τα φωτα! Οντως ηταν το μονο που δεν περιμεναμε. Ολοι το χαμε σιγουρο οτι θα ζησει μιας και γι αυτον ειχαν γινει ολα αυτα και ολοι νομιζαμε οτι ο WB και ο παππους θα ειναι αυτοι που θα μας αφησουν.
Παντως σοβαρα αμα τον "αναστησει" θα παω σοβαρα στην Ιαπωνια να τον σκοτωσω (τον Ace (μεσα απο τον Oda) οχι τον Oda!!!
Το σετακι το εβαλα γιατι τελευταια εχω νευρα (μας εκοψαν την 3ημερη στο σχολειο γαμωτο και την περιμενω απο περσυ. εχουν να φανε κατι αποχες....... και σα να μην εφτανε αυτο δεν θα παω τελικα στο παρτυ γιατι η μανα μου δε μ αφηνει Τ_Τ) και δε θελω να εκτοτωνομαι πανω στους αλλους που δε φταινε (εκτος απο τους καθηγητες που τους εχω γινει εφιαλτης!!) οποτε εβαλα αυτο το σετ για να εκτονωνομαι στο λαπτοπ μου (το καημενο ποσα εχει περασει...)
Καλος ειναι ο Ραψωδος Φιλολογος βεβαια! Αυτος και 2-3 αλλοι ειναι ολη η ελληνικη hip-hop/rap που ακουω. Να πω την αληθεια μου κι εγω προτειμω τα ξενα.
Η ξενομανια μας εχει φαει απο της στιγμη που αρχισαμε anime. Τα τραγουδια ειναι μονο μια σταγονα στον ωκεανο για μας ^^
Αληθεια δε σ εχω ρωτησει: Ποιο ηταν το πρωτο anime που ειδες? Εμενα το Naruto....
Feb 09 2010 19:56
Zoro → Anelis
[IMG]http://i45.tinypic.com/35hfh41.jpg[/IMG]
[SIZE=1]*the X-files theme*[/SIZE][B] [SIZE=4]BEHIND YOU!![/SIZE][/B]
Πάντα εδώ είμαι αγαπητή, απλά φροντίζω να αποκρύπτω την παρουσία μου που και που όταν ο χρόνος στενεύει. Δυστυχώς αυτό το δίμηνο έχω τα χέρια full πιασμένα (δεν υπάρχει inuendo εδώ, μην το σκεφτείς καν!) με εξεταστικές και δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο να μένω νετ όσο θέλω (παρότι ρίχνω μερικές ματιές εδώ κι εκεί :whistling:).
Παρ' όλα αυτά, όπως είχαμε πει, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες χωρίς να δώσω σημάδια ζωής στο νετ, για να θεωρηθώ νεκρός... κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε! :gotit:
Feb 09 2010 19:55
Seraphimon-T.K. → Robin-Chwan
Aaaaaa~! Ευχαριστω πολυ για τα σχεδια!!! Η αληθεια ειναι οτι μου έλειψε η hinata :(
Feb 09 2010 19:50
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Αυτά τα συμπεράσματα σου:kakaka:. Να τα χαρώ.
Με τιμάει η προοπτική σου για την σωματική μου ακαιρεότητα.:hihi2:
Feb 09 2010 19:42
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Βεβαια το ηξερα ρε (κωλογερε). Ελεος πια εισαι σαραβαλο. Καμια μερα θα αρχισουν να σου πεφτουν κομματια και θα τα κολλας με ζιλοτεϊπ (Θελω να το δω αυτο!). Τεσπα εβλεπα οτι δεν κατεβαινες και φανταστηκα οτι θα ηταν κατι τετοιο. Νταξει μπορει να βαριεσαι αλλα δεν εισαι τοσο γουρουνι ωστε να μας αφησεις κατω μονες μας να σφαχτουμε. (...) Τη Δευτερα ειδα τον αδερφος σου να φευγει μονος του και σημερα να ερχεται μονος και ετσι ημουν σιγουρη ^^
Feb 09 2010 19:38
Zoro → Robin-Chwan
Καλά, με το που είδα την λέξη "πέθανε" στο OP thread έπαθα την πλάκα μου προχτές! :P
Και λοιπόν όχι, παρ' ότι τελευταία το OP δεν με τραβάει τόσο όσο παλιά, όπως σου ξανάπα, με την καμία δεν έχω χάσει το ενδιαφέρον μου γι' αυτό, ακόμη καλό είναι φυσικά... που, όταν έμαθα το τελευταίο νέο, καιρός ήταν!! Ετοιμάζομαι να κάνω και ένα καλό ποστάκι στο thread και να τα πω όλα εκεί... πήρε κάμποσους πόντους η σειρά ξανά πάντως, χάρη στο τελευταίο. Δυστυχώς κρατάω πισινή όμως, δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να χαρούμε (αν και κανονικά να στενοχωρηθούμε θα πρεπε, να πόσο μας κακόμαθε ο Oda με το unpsofable, να ζητάμε θάνατο στην σειρά XD) γιατί οι "αναστάσεις" (αν και όχι κυριολεκτικές, όπως γίνεται στο Naruto, ευτυχώς... bleh) είναι γνωστές στο OP και αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξενερώσω αφάνταστα, σε ένα νήμα βρίσκεται τώρα η ισορροπία της σειράς (βέβαια και να ζήσει είμαι σίγουρος ότι ο Oda θα το παρουσιάσει με καλό τρόπο και δεν θα καταστραφεί η σειρά φυσικά, αλλά πιστεύω ότι στο σύνολο θα χάσει αρκετά).
Αν και όταν επιβεβαιωθεί με το καλό ο θάνατος θα είναι τεράστια είδηση πάντως... δεν ήταν απλά ο πρώτος θάνατος (και σημαντικού χαρακτήρα) της σειράς, αλλά μάλλον η μεγαλύτερη φορά που ο Oda μας έπιασε αδιάβαστους, μιας και, πέρα από 2-3 μικρουποθέσεις, όλοι είχαν δώσει τον παππού για σίγουρο νεκρό και όχι τον γιο (ονόματα δεν λέμε, βαριέμαι να βάλω και spoiler tag). Μας την έχει κάνει κι άλλες φορές, αλλά αυτή ήταν τεράστια.
Το σετάκι το δα και έμεινα o.O Πως και αποφάσισες να κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Τα διαβάσματα και φροντιστήρια είναι όντως επιβλαβή τελικά, ε; :P
Άκουσα και 2-3 songs του Ραψωδού Φιλόλογου btw και, αν και για ελληνικό ραπ/χιπ χοπ καλός είναι όντως, δεν είναι το στυλ μουσικής που πολυακούω πια. Τέτοια άκουγα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου πάνω κάτω (και λίγο μεγαλύτερος ίσως), αλλά πια δύσκολο να βρεθεί ελληνικό song να μου τραβήξει την προσοχή... η ξενομανία μας έφαγε. :P
Feb 09 2010 19:32
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Δεν αρκεί. Δεν θα μου αλλάξεις γνώμη. Μου αρέσει τρελά.
Εντωμεταξύ ούτε που νοιάζεσατε για το αν ζώ ή αν πέθανα. Έχω δύο μέρες που δεν είμαι στο σχολείο. Έχω την μέση μου(και μην με πείς κωλόγερο.@_@). Το ήξερες;
Feb 09 2010 19:32
Vagelio → iristella
Ειναι οντως στην φυση τους ολο αυτο το κακο αλλα ωρες ωρες κανουν το αιμα μου να παγωνει (τι παω κι εγω στα seinen horror). OK, καποιος πρεπει να ειναι ο κακος της ιστοριας ουτως η αλλως.
Οσο για αυτους που αντιπαθω... μπορεις να μαντεψεις και μονη σου: η Casca! Στην αρχη μου την εσπαγε γιατι ειχε υπερβολικα μεγαλο κολημα με τον griffith (σε σημειο που να κοιμηθει τσιτσιδη αγκαλιτσα με τον guts για χαρη του XDDDD ), απο ενα σημειο και μετα αρχισα να την συμπαθω επειδη ειχε αναλαβει τους hawks οσο ελειπαν οι αλλοι δυο ενω νωριτερα ειχε σφαξει και εναν μαντραχαλα φαλοκρατη. Τωρα και παλι την αντιπαθω σφοδρα γιατι γινει ενα αχρηστο καραretard του κερατα και κανει αυτο το απιστευτα ενοχλητικο fan service >_<.
Εν το μεταξυ ο griffith εχει μεινει στασιμος. Δεν εχει παρει ουτε ενα power up, δεν εχει αντιμετωπισει ουτε εναν αντιπαλο στα μετρα του και κερδιζει παντοτε χωρις κανενα απολυτως εμποδιο Τ^Τ, το σκυλοβαρεθηκα τον arc του.
Feb 09 2010 19:13
iristella → Vagelio
Θέτεις ένα θέμα τώρα με τους Apostoles. Δεν πιστεύω ότι είναι χειρότεροι από τον κάθε άνθρωπο. Με την έννοια του ότι η βιαιότητα που τους διακατέχει ως ένα βαθμό είναι κομμάτι της φύσης τους, Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας είχε τον χαρακτήρα του και τους λόγους του. Δεν ήταν όλοι πραγματικά τέρατα if you ask me.
Ποιούς αντιπαθείς?
Feb 09 2010 19:02
Vagelio → iristella
Yare yare.... δεν ειμαι καλη στο να κρινω χαρακτηρες =.=. Ισως να μου αρεσει επειδη εχω συνηθησει τους flat χαρακτηρες απο τα shonen...
Προφανως ο miura ηθελε τον πρωταγωνστη να ειναι σφαχτης αλλα να δικαιωνεται παντα για οσο κοσμο ξεπαστρεφει (να σκοτωνει δε και καλα ολους τους apostoles που υποτιθεται πως ειναι χειροτεροι απο αυτον).
Οσο για το αδυναμος εχω την εντυπωση πως απο τοτε που πηρε την πανοπλια εχει γινει ελαφρως λιγοτερο εξαρτημενος απο τον griffith, αν και παλι δεν θα ειχε ελπιδα εναντια σε εκεινον τον γιγαντιο δαιμονα-σουλτανο.
Και παλι δεν τον αντιπαθω, οσο αχρηστος και να ειναι μου αρεσει το κανω-τον-badass στυλακι του. Περα απο αυτο μου αρεσαν μερικες σκηνες στις οποιες βοηθουσε τον isidor να κανει εξασκηση ή οταν ειπε μια καλη κουβεντα στην Shierke που της ελειπε η γιαγια της.
Σε γενικες γραμμες, αλλοι ειναι οι χαρακτηρες που με ενοχλουν αυτον τον καιρο. (και δεν αναφερομαι σε κανεναν απο αυτους που μπηκαν προσφατα).
Feb 09 2010 18:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed