Community Status Updates
QueenofHearts → Maya-chan
Δεν μ'αρέσουν πολύ τα φόρουμ! Προτιμώ τις συναντήσεις γενικά!!!
Feb 10 2010 23:09
1451 → Night Wizard Seal
Καλησπέρα Night_Wizard_Seal. Το σετάκι είναι απο το Astro Fighter Sunred και ο χαρακτήρας είναι ο Khamenman
Feb 10 2010 23:07
mono → Erisadesu
Έτσι είναι τα απόλυτα αρσενικά...Δεν περιορίζονται μόνο σε μια γυναίκα...
Feb 10 2010 23:06
Night Wizard Seal → Nozomu
Ιζούμι-σαν, αν αυτό λέγεται δεν ξέρω που πάν τα 4 τότε εγώ δεν ξέρω που πάνε τα 114.
Τρομερότατη υπογραφή.
Feb 10 2010 23:06
Kenny → Vagelio
Thanks a lot! :congrats:
Have some Okita in return. ^^
[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/4404/gintama182619.jpg[/IMG]
Feb 10 2010 23:04
GhostPrince → Zoro
xaxa..ναι οντος...=P
και ναι ασε ηταν οντος επικοτατο...εγω μπορω να πω οτι παραλιγο να κλαπσω...(γ προτη φορα στο OP).....:\ και πορο8ηκα και χενεροσα... που πε8ανε...ολα μαζι XD haha...(kianarotiemai ti exei na ginei twra...=o) O Oda μας εντιποσιασε αυτη τη φορα (kai λυπαμε τον luffy....istera aposa perase....g na sosei ton Ace..:\):nanana:
Feb 10 2010 23:01
Scorpion → Zoro
Nαι ξερω τι εννοεις[SPOILER]Ace:nanana::sadist:
Που να παρει το θεωρουσα δεδομενο οτι θα τον εσωζαν μετα απο ολα οσα ειχε περασει ο Luffy , και ψηλοστεναχωρηθηκα μ αυτο που εγινε[/SPOILER] αλλα οκ μετα τα τελευταια γεγονοτα απλα αναρωτιεμαι ποσο καλυτερο μπορει να γινει το OP :nod2:
Οσο αναφορα το Berserk ναι περιμενω με αννυπομονισια να βγει και ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι ωραια που θα ηταν αν εβγαινε chap berserk καθε βδομαδα οπως γινεται και στα αλλα ...:blingeye2:.
Αλλα τεσπα,χαλαλ:canthelp:ι η αναμονη
Feb 10 2010 23:01
Zoro → Robin-Chwan
If you say so... :wis: (πάντως κάποια στιγμή, όπως βάζω akatsuki τώρα, λέω να βάλω και admirals).
Επικό το chap και πάλι, άντε αργεί αυτή η αλλαγή σετ. :P
Feb 10 2010 22:56
Nozomu → Night Wizard Seal
Thnx για ο 10ρακι στην υπογραφη... Κα8ησα σημερα κ την εφτια3α (με το photoshop cs4 το οποιο το εγκατεστησα προχτες κ δν 3ερω που μου πανε τα 4 ακομα :P ) κ ειπα να την βαλω... ^^
Feb 10 2010 22:53
Vagelio → Kenny
Sorry, δεν ηξερα πως ηταν τοσο δυσκολο να βρεθει. Οριστε το megaupload link :) [URL]http://www.megaupload.com/?d=RPNM9KA3[/URL]
Feb 10 2010 22:52
Zoro → GhostPrince
Δεν νομίζω πως υπάρχει OP manga reader που δεν το έχει κάνει ακόμη! :P
Επικότατο, ένα από τα καλύτερα της σειράς, μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια στο μέλλον (αν και ακόμη επιφυλάσσομαι, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα τον αφήσει έτσι ο Oda... ).
Feb 10 2010 22:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed