Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Zoro

:oo:Δεν μιλάς σοβαρά???:OMG3:Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα???:oo: Γιατί ρε γαμώτο όλοι οι kawaii χαρακτήρες που μου αρέσουν να σκοτώνονται???:zetsubou: Δηλαδή τετέλεσται?Βγήκε το chapter κ το έδειξε?:nanteee: Τώρα άμα σε ρωτήσω ποιος το έκανε θα καρφωθούμε κ οσφρίζομαι γερό ban:hot: Άστο, μην μου πεις, θα αντέξω....να....μην κοιτάξω...το...mmmm....mmmm....manga!!!:fromabove: Πάω πάλι να βγάλω τα μαύρα από την ντουλάπα...Χρεωκόπησα να δίνω λεφτά σε στεφάνια κ μνημόσυνα ρε γαμώτο...μακάρι να'ναι το τελευταίο (Άμα σκοτώσουν κ τον Frau πάει, θα σκοτώσω όλους τους mangakas!:madtodeath:)
Feb 14 2010 14:42
Photo

Scorpion → ChopperFan93

Και γω για το accept
Feb 14 2010 14:34
Photo

CosplayerMary → kantoros

Mpa oxi
Feb 14 2010 14:34
Photo

Wabbit → Ria007

Γειά σου. Ναι, οπου βλέπεις άτομο με cosplay όρμα του και κατέγραφε :P:P. Αν είσαι στο πάρτυ μετά μπορείς να μου την δώσεις εμένα την λίστα. Θα είμαι ντυμένη ροζ λολίτα οπότε το τσούρμο με τις λολίτες δεν θα δυσκολευτείς να το βρείς χεχε. Θα ντυθείς κάτι, για να σε αναγνωρίσω?
Feb 14 2010 14:28
Photo

didimakia → Guest-13157

χαχα γτ εφιαλτης το Gword ρε? τι σου εκανε? XD
Feb 14 2010 14:10
Photo

iristellaMad_Hatter

[spoiler=Orchestre royale de guignols] :run:Να ρε το βρήκαμε γιατί το έσκασε ο Lucille. Θέλανε να του τα κόψουνε και να τον ντύσουνε στα drug και δεν άντεξε το παληκάρι. Ι Hope δηλαδή να μιλάμε ακόμη για παληκάρι και να έχει το "πακέτο" διαφορετικά την Eles την περιμένει μια μεγάααλη απογοήτευση. Ακούς εκεί... Βασίλισσα.:wet2: [/spoiler]
Feb 14 2010 14:03
Photo

ChopperFan93 → Scorpion

Thnx γ το invite φιλος :)
Feb 14 2010 13:57
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Ναι εχω κολλημα και με τa 2 αλλα τωρα το να ειχα ava Ace και Sig X drake θα ηταν λιγο ακυρο η αληθεια ειναι
Feb 14 2010 12:57
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Couldn't miss it. :rolleyes:
Feb 14 2010 02:25
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ναι τις αργιες τις θυμαμαι κι εγω απ εξω! Και των Τριων Ιεραρχων επεσε Σαββατο. Damn... Λιγοι μηνες ειναι. Δεν εχω κλεισει ακομα χρονο στο forum. Κοντευω ομως.... Btw ειδες το post μου που σε ψηφισα? ;Ρ
Feb 14 2010 02:08
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Μπα δεν πολυπιστεύω στον βαλεντινισμό, όπως και σε ένα σωρό άλλες γιορτές/μέρες (εκτός κι αν δίνουν ευκαιρία για χάσιμο μαθημάτων :P). Και ναι, θυμάμαι το σετ, λίγο λιγότερο από ένας χρόνος πρέπει να πέρασε.
Feb 14 2010 01:55
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Πρεπει πρεπει. Πριν ποσον καιρο ειχα κανει και σετ! Θυμασαι? Btw γιορταζεις αυριο (αμα θες απαντας...)
Feb 14 2010 01:39
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Nop, αν και πρέπει, στο προσεχές μέλλον. Ξέρω την ιστορία και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. :)
Feb 14 2010 01:32
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Πωω, χαμπαρι δεν πηρα..... Δεν παω καλα.... Ρε γαμωτο, ενω δε με ενθουσιαζε ο Ace σαν χαρακτηρας τωρα λυπαμαι που εφυγε και βλεπω το ava μου και στεναχωριεμαι.... Btw εχεις διαβασει 20th Century Boys?
Feb 14 2010 01:16
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Σκούρυνα λίγο την sig (και καλά θα μου πεις αυτό δύσκολα παρατηρείται), αλλά το ava έγινε transparent, πριν είχε πράσινο φόντο. :P
Feb 14 2010 00:28