Community Status Updates
Serperoth → Asaph
Μια χαρούλα. Αυτή την στιγμή λίγο περίεργα, αλλά θα στρώσω σε κανά μισάωρο:P
Εσύ όλα καλά?
Feb 20 2010 15:25
GhostPrince → °•πίΟu-πίΟu•°™
τι γινεσαι? ;) btw τι ανιμε σαρεσουν?
funny name yu got there...:joyful:XD
Feb 20 2010 14:40
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι ρε ξέρω. Ξέρω πως είναι απο μεγαλύτερα αδέρφια. Είναι αποφασισμένο για θεωριτική, αν και για την σχολή που λές δεν είπα ότι θέλω να πάω. :P. Δεν ξέρω τόσες γλώσσες.
Feb 20 2010 14:30
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
Κοιτα... Για να μπεις σε αυτη τη σχολη, πρεπει να εισαι απο το πρωτο πεδιο (θεωρητικη δηλαδη), να εχεις επιπεδο lower και λιγο παραπανω σε δυο γλωσσες απο αγγλικα-γαλλικα-γερμανικα πανω στις οποιες θα εξεταστεις ως ειδικο μαθημα με συντελεστη x2
Eγω εκανα τη ******* να παω τεχνολογικη και τωρα για να μπω σε αυτη τη σχολη που δεν ανηκει στα πεδια της κατευθυνσης μου αναγκαστηκα κ πηρα ιστορια για πανελλαδικο επιλεγομενο (και εχει υλη 150 σελιδες να πουμε!).. Φυσικα αμα γυρναγα το χρονο πισω και παλι τεχνολογικη κατ θα επαιρνα γιατι ειναι πολυ ενδιαφερουσα και δεν ειναι δυσκολη. Μπορει να ειναι δυσκολη στην δευτερα λυκειου αλλα στην τριτη δεν ειναι καθολου.. και δεν ειναι αναγκη να εισαι μαθηματικο μυαλο. Τωρα αν εισαι προετοιμασμενος να καθεσαι να μαθαινεις με τις ωρες απ'εξω ρηματα και αλλα ξενερωτα, (οπως ιστορια κατευ8υνσης) παρε θεωρητικη.. Αλλα ειναι δυσκολη κατευθυνση και βαρετη.. Παρτην μονο αν εισαι σιγουρος τι θα ακολουθησεις γιατι εχει μοναχα σε ενα πεδιο προσβαση (οκ αμα παρεις μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ θα εχεις και στο πεμπτο πεδιο) ενω οι αλλες κατευθυνσεις εχουν σε παραπανω..
Feb 20 2010 14:18
Stefi-chan → DarkElf
^^ No prob :D Και thanks~ Θα κανονίσουμε meeting asap για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε το επόμενο έγκλημα ^^
Feb 20 2010 14:18
DarkElf → Stefi-chan
Καλημέρα!Ευχαριστώ για το request!Btw,congrats για το cosplay meeting.:kakashithumbup:
Feb 20 2010 13:17
ZeLiGa → Zoro
Βασικά, το naruto το έχω δει όλο μαζί με τα fillers, στο shippuuden σταμάτησα(κάπου στο 50κάτι). :P Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τη λίστα. ^^ Θα συμφωνήσω μαζί σου για τα fillers του πρώτου naruto, προσωπικά δε με χάλασαν και τόσο. Anywayz, σπεύδω σιγά σιγά να το αρχίσω. :whistling:
Edit: τελικά στο 59 το είχα ντροπάρει. Ήταν ένα filler με κάτι φέρετρα. Και το κακό είναι πως κρατάνε μέχρι το 70, πάλι καλά που ρώτησα. xD
Feb 20 2010 12:39
Vanderengel
→
Zoro
δεν μπαινει πια σε φορουμ! παντως αν θες να μας βρεις εμας ελα στο anime-greek στο topic με το ονομα black hole!
Feb 20 2010 11:53
GhostPrince → Dark_Venus
ntaxi dn 8alega fan.....ala maresei arketa ^^ ena apta kalitera romance p xw di nomizw ^^
Feb 20 2010 11:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed