Community Status Updates
TotalOblivion → Zoro
Thnx dude;) Proxwrisa mexri to Vol.15 nomizw. Me to misty forest i kati tetoio:P An k nomizw pws m ekana spoil vlepontas mia eikona pio katw xD Kati me ton hawk:P
Feb 21 2010 08:10
iristella → Shihama-ru
:3 Aπό Mononoke δες το anime. Αν διαβάζεις μόνο το manga χάνεις την εξαιρετική σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα της σειράς όπως επίσης και την φωνή του voice actor. (plus το anime έχει πολύ πολύ περισσότερο υλικό <3 )
Feb 21 2010 03:51
Shihama-ru → amaya3
Μπα αυτή την φορά ειμαι αποφασισμένη να το τελειώσω,που θα μου πάει.
Θα επιστέψω σύντομα με εντυπώσεις [SIZE=1](και απορίες ίσως)!!! :bye:[/SIZE]
Feb 21 2010 01:17
zade → digitaltracker
Eγώ αγόρασα αρκετά πράγματα ήδη,βέβαια πάντα θέλω να αγοράσω και κάτι άλλο ,αλλά δεν έχω άπειρο budget δυστυχώς.
Τα χρ'ωματα ακριβώς γι αυτό το λόγο τα επέλεξα έτσι.Είσαι ο πρώτος που το βρίσκει.Κέρδισες ένα καλογυαλισμένο και αστραφετρό no-prize.
Το torrent δοκίμασε να το κατεβάσεις από αλλού.Κι εγώ πήγα να το κατεβάσω γι δοκιμή απ το γαμάτο και δεεεεεεεν
Feb 21 2010 00:53
zade → Serestrum
Loip;on βρέθηκε έκρη με τον πράκτορα.Θα πάμε θα κατεβάσουμε αρχικά [URL]http://www.bakabt.com/128103-paranoia-agent-a4e.html[/URL] και αφού κατέβει θα μας πούνε οι ανώτεροι τι να κάνουμε.Μην μασάς που είναι από a4e θα βρούμε άκρη.Επίσης βρέθηκε πηγή εικόνας μούρλια ! Πήραμε μπρος Χάρη-kun
Feb 21 2010 00:51
kantoros → Vampire Princess
perastika. sas evalan na diavasete kai to gomari, "o ploutos kai i ftoxia twn lawn" tou adam smith?
Feb 21 2010 00:17
Asaph → Serperoth
Hope you get better soon:)
Hey an thes kane me add msn, to exw sto profile mu :D
Feb 20 2010 23:52
LNEnja → Zoro
[FONT="Franklin Gothic Medium"]I know, right? Εμένα αυτά τα 3 αρχεία (και σιγά 250MB το πολύ μέγεθος) μου πήραν 6 ώρες για να τα ανεβάσω... Καταραμένο medifire! :madtodeath:
Άσε φωτιές/chakra strings κλπ ήταν παραγγελιές από τους cosplayers μας... Σαν να μην έφτανε το editting που είχα να κάνω ούτως ή άλλως... :nanteee: Όχι εντάξει σοβαρά τώρα, ίσα ίσα που το καταφχαρηστήθηκα γιατί η όλη ηθική ικανοποίηση ότι βγήκε ένα decent αποτέλεσμα was more than enough! :ureshii:
Ναι ξέρω καλά τι εννοείς απλά έτρωγα την άπειρη πίεση από τους υπόλοιπους για να μην χάσω την deadline και επί 3 μέρες το πήγαινα σερί από πρωί μέχρι το επόμενο πρωί το editting. :deadga6:
Εμένα μου λες για τελειομανία;; Τι random πεζούς έχω εξαφανίσει ουου~ :blurah5:
Πάντως ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να δεις τις φωτογραφίες το εκτιμώ πολύ μαζί και με τον σχολιασμό σου... :blush2:
Άντε περιμένω να δω και δική σου δουλειά! :chigau: :)[/FONT]
Feb 20 2010 23:38
Namida → Tomodachi2
Θα είναι όλα έτοιμα, μην ανησυχείς. Απλώς περιμέναμε κάποιες απαντήσεις ακόμα, πριν ανακοινώσουμε. Θα ανοίξουμε θρεντ αύριο
Feb 20 2010 23:36
ZeLiGa → avaton
Μην παρεξηγόμαστε πάντως, εννοείται πως αυτή δεν είναι η τελική ;p
Feb 20 2010 23:34
ZeLiGa → avaton
Μόνο που ίσως βγει λιγάκι μικρή. Μιας και πρέπει να μειώσω λίγο τις διαστάσεις της ώστε να χωρέσει ο Kisame.:rolleyes: Το μέγεθός της θα είναι περίπου αυτό.
[spoiler]
[IMG]http://img186.imageshack.us/img186/5919/14305034.png[/IMG][/spoiler]
Αν δε σ' αρέσει και θες άλλη πες μου. ^^
Feb 20 2010 23:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed