Community Status Updates
Night Wizard Seal → samurai_pizza_dora
Το θέαμα μπορώ να πώ ότι ήταν πρωτότυπα αποκρουστικό.:P.
Feb 21 2010 16:24
Angelcross → Lucy Heartfilia
χαχαχα εχεις δικαιο ...γτ οσο και να το κανουμε τα manga ειναι διαβασμα ,το anime ειναι τηλεοραση
Feb 21 2010 16:21
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
Είμαι σίγουρος γιατί φυσική είναι το χειρότερο μάθημα για μένα.
Καλά δεν είναι τα μαθήματα που παίζουν ρόλο. Αυτό που θες να σπουδάσεις θα κάνεις απλά είμαι από την πλευρά των θεωριτικών. Μου αρέσουν όλα τα μαθήματα και είμαι και πολύ καλός. Σε αντίθεση με την φυσική.:beaten:
Και πιστεύω ότι θα πάω πρώτα ιστορία και μετά στο τμήμα Ασιατικών Σπουδών(αν γίνει) αφού ενδιάμεσα έχω μάθει ιαπωνικά. ήδη έχω αρχίσει με τα κάντζι και τα πάω τέλεια.
Εσύ όμως δεν θα χάσεις μόρια που πήγες από τεχνολογική και στοχεύεις για 1ο πεδίο;
Feb 21 2010 16:18
Lucy Heartfilia → Angelcross
lol ισχυει καθως οταν διαβασεις μανγκα πρεπει να κανεις μονο εκεινο ενω με τα ανιμε μπορεις να κανεις και κατι μικρο παραλληλα :) :P
Feb 21 2010 16:18
Angelcross → Lucy Heartfilia
το κανω και εγω αυτο ,δηλαδη βλεπω μια σειρα και μετα διαβαζω τη συνεχεια στο manga ,αλλα γενικα μου αρεσει να διαβαζω manga , οποτε μπορω δηλαδη..χαχα
Feb 21 2010 16:15
Lucy Heartfilia → Angelcross
ναι διαβαζω πολλα αλλα οχι παντα απο την αρχη, δηλαδη βλεπω το ανιμε μεχρι εκει που εχει φτασει και μετα για να δω την συνεχεια τα διαβαζω αλλα μου αρεσουν και μερικα one-shot η και μερικα yaoi εσυ;
Feb 21 2010 16:06
Robin-Chwan → Mad_Hatter
[spoiler] [IMG]http://fc03.deviantart.net/fs23/f/2009/250/6/2/Alice_In_Wonderland__Hatter_by_Ninjatic.jpg[/IMG] [/spoiler]
Feb 21 2010 16:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed