Community Status Updates
Stefi-chan → GhostPrince
Όντως, το anime του Naruto έχει χαλάσει τώρα τελευταία...
Τώρα βλέπω διάφορα ongoing, Naruto, One Piece, Bleach, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Axis Power Hetalia (<3). Έχω αφήσει μερικά στη μέση για να τα συνεχίσω μετά το One Piece (δεν είμαι Up-to-date ακόμα :(), όπως Kuroshitsuji. Και πολύ καλά τελιωμένα είναι Code Geass, Neon Genesis Evangelion, Death Note, Lucky Star. Επειδή έχω τελιώσει αρκετά, αν θες να τα δεις όλα, go to my anime planet ^^
Εσύ τι βλέπεις τώρα (ή έχεις δει γενικά και σου έκαναν εντύπωση)?
Feb 22 2010 22:23
spartankid → iris 生活 kurosaki
πάντως όταν ξεμπερδέψεις από τις πολλές υποχρεώσεις δες death note πολύ θα κάψεις εγκέφαλο κανονικά πόρωση για όλους
Feb 22 2010 22:23
Angelcross → iris 生活 kurosaki
εχω κατεβασει και το ost της ταινιας ,καλα ναι ειδικα στο τελος που ειναι ο zack και η aerith και χαιρετανε τον clound ειναι τελειο
Feb 22 2010 22:21
χα εντάξει και καλά θα κάνεις θαυμάζω τα παιδιά που καίγονται στο διάβασμα δυστυχώς εγώ δεν μπορούσα ποτέ να ανοίξω βιβλίο και την βγάζω σε σχολή για φύλακες meh να φανταστείς ορθογραφία έμαθα τον τελευταίο χρόνο μέσα από τα forums :P
Feb 22 2010 22:20
GhostPrince → Stefi-chan
μμμ...nice ;) ε αυτου του ειδους romance oute emena amresoun :P protimo kati p an xi tropophhsh apto clasiko..... story....plokh(an kd nta romace dn polyexoun) ala daxi elaxista romace mareosun dn poly ime fan XD το naruto τα σπα....αν κιεχω κσενεροσει με το anime και διαβαζω μονο το manga τους τελευτεους μινες :hihi2:
εκτος απο naruto k OP τι αλο βλεπεις? ^^
Feb 22 2010 22:16
iris 生活 kurosaki → spartankid
16-17
δευτερα λυκειου τελοσπαντων!
εγω εχω ενα χρονο -.-
και 8ελω στο χρονο που μου εχει μεινει μεχρι να ξεσκιστω στο διαβασμα τ χρονου να δω οσο περισσοτερα μπορω -.- xD
Feb 22 2010 22:13
αα ναι ειναι και εκεινη η λεξη διαβασμα...καποτε πρεπει να το κανω και εγω ..χαχα,εε ναι τη ταινια δε θα εχω δει ,οπως θελεις την εχω δει ,απο κινιματογραφο,στο pc ,ενταξει ταινιαρα ομως ..εσυ?
Feb 22 2010 22:12
xD έγω τα τελευταία τέσσερα χρόνια έμαθα τον όρο anime βέβαια πάντα καταλάβαινα την διαφορά μεταξύ τους από κάποια anime που έβαζε παλιά η tv πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται ;
Feb 22 2010 22:11
iris 生活 kurosaki → Angelcross
και εμενα τ πρωτο ηταν:P
μπα δν παιζει να ξεκινισω γιατι δν προκειται να ανοιγω βιβλιο >.<
την ταινια να φανταστω την εχεισ δει ε?
Feb 22 2010 22:08
Stefi-chan → GhostPrince
Χμμ, θα έλεγα αυτά που έχουν αρκετό story, αρκετά καλούς χαρακτήρες (στιλ, προσωπικότητα) και δεν είναι το κλασσικό "σε είδα με είδες, έρωτας με την πρώτη ματιά και ας πεθάνουν όλοι μπροστά στην αγάπη μας" (3 most love stories)
Πέρα από αυτό βλέπω από mindf*ck ψυχολογικά μέχρι happy-go-lucky slice of life. Αγαπημένα είναι One Piece και Naruto ^^
Feb 22 2010 22:07
iris 生活 kurosaki → spartankid
χαχα
εμμ κοιτα παντα μ ελεγαν γ ναρουτο κ ετσι κ εγω ελεγα τι παπαριες ειναι αυτες?
αλλα μια μερα κατεβαζε ο αδερφος μου αβερτα ναρουτο
κ ετσι ΞΕΚΙΝΗΣΑΑΑ
και μετα αρχισε και το κολλημα :)
Feb 22 2010 22:07
και ο αδερφος μου εχει αυτο το προγραμα αν και εχουμε ps2 ,παντος για μενα αν θελεις αρχισε και το 8 και το 10 στο pc ειναι πολυ καλα ,καλα το 7 ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα στο ps1 ..ε και μετα δε μπορουσα να μη παιξω και τα αλλα..χαχα
Feb 22 2010 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed