Community Status Updates
Mad_Hatter → iristella
Well he should, αλλα τι να πεις, uchihahes, αχρηστοι σε οτι κανουν......
[QUOTE]
And don't worry about your bon chan. I only deal systematically with worth talking about characters.
[/QUOTE]
Τοτε γιατι ασχολεισε με τον Itachi?:kakaka:
Mar 01 2010 17:26
iristella → Mad_Hatter
Lolz!
Look the only thing i know is that he should have stabbed the bitch.
And once more I am not fangirling over him. (ok maybe i am lusting over his sharingan and the endless possibilities but that's it).
I like his onii chan remember? You know the one with the purple nails that even so still managed to be the toughest and scariest mother f***r in the hole narutoverse?
And don't worry about your bon chan. I only deal systematically with worth talking about characters.
Mar 01 2010 15:33
iristella → Anyparktos
Συγχαρητήρια ρε συ! Άντε καλή αρχή και καλό κουράγιο για την δουλίτσα! Το team medical dragon θα το κοιτάξω και εγώ (το έχω ήδη σημειώσει στα plan to read).
Και όσο για εξεταστική, κάψιμο και manga άσε.Καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις. To σίγουρο πάντως είναι ότι αν διάβαζα τα βιβλία τα βιβλία της σχολής με την ίδια όρεξη που διαβάζω manga θα ήμουν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ atm. xD
Mar 01 2010 15:23
Anyparktos → iristella
Aσε δε λες τπτ...Σημερα πηγα στον ΟΤΕ για ενημερωση (με πηρανε για τηλεφωνητη) με 6 ωρες υπνο και στα καπακια πηγα για ιαπωνικα.Τωρα γυρισα και διαβαζω εκεινη την ακυριλα το team medical dragon που ειπα και στο currently reading.Μηδεν εγκεφαλος ομως.Ο,τι δεν κάηκε στην εξεταστική θα καεί τώρα :P
Mar 01 2010 15:16
1451
→
Azathoth
Δεν φαίνεται διασκεδαστικό, είναι διασκεδαστικό! Μήν χάσεις την ευκαιρία να το δείς, έστω τα πρώτα επεισόδια...
Mar 01 2010 14:55
iristella → Anyparktos
Xεχ μια χαρά είσαι. Και εγώ μια από τα ίδια. Manga, anime και τα όμορφα εγκεφαλικά κύτταρα όμορφα καίγονται. :3
Mar 01 2010 14:53
ZeLiGa → Zoro
Α! Μην ξεχάσω, η εμφάνιση του Ace στην αραμπαστα ήταν φανταστική. ^^
Mar 01 2010 14:31
ZeLiGa → avaton
Που τα βρίσκεις ρεεεεεεεεεεεεεε!!!! XD Να 'σαι καλά πάντως, ευτυχώς δεν το έχω αρχίσει ακόμα και θα το διαβάσω σε τέτοια ανάλυση! :D Τώρα, αν έβρισκες και νέο τόμο από raiders, θα 'σουν ακόμα καλύτερα. :bleh:
Mar 01 2010 14:30
ZeLiGa → Zoro
Εμ... διάβασα πάλι μία όσα έχω πει, αλλά δεν είδα να έχω αναφέρει κάπου τίποτα για ιστορία. Εκτός και αν διάβασες την σκέψη μου γιατί όντως δε με τραβάνε τόσο σαν ιστορίες. :P
Νταξ, πέρα από την πλάκα, σε γενικές γραμμές, στο arabasta μου άρεσε πολύ όλη αυτή η συνωμοσία που είχε στήσει ο κροκ αλλά μέχρι εκεί. Στο sky island, αν εξαιρέσεις πως μας έβγαλε την ψυχή έως να φτάσει στον ένελ, είχε πολύ ωραία νοήματα και γενικά όλο αυτό που είχε γίνει(με τον προγονο/πατερα/τι στο καλο ήταν του wiper) και τον πρόγονο ενός άλλου του οποίου το όνομα αγνοώ, ήταν πολύ συγκινητικό. Στην τελική όμως μου φάνηκε λίγο υπερβολικό, αλλά όπως είπα, one piece είναι.
Και για να στην σπάσω, η μάχη με τον κάκου μου άρεσε! Απ' την άλλη βέβαια, ίσως θα ήταν καλύτερα αν είχε μείνει κανονικός, χωρίς φρούτο. Και για να στην σπάσω ακόμα περισσότερο(:P) το thiller bark σαν ατμόσφαιρα(γιατί η ιστορία ήταν λίγο χαζή- εξαιρείται ο brook) μου άρεσε αρκετά. Μου φέρνει κάτι σε ταινίες του tim burton.:rolleyes:
Mar 01 2010 14:13
Erisadesu → SpirosK81
..... άρα είναι σωστό να λέμε το κατάνα οι κατάνες
όπως λέμε το κανάτα οι κανάτες
το μπανάνα οι μπανάνες
το ίδιο ισχύει για τις πετυχημένες μπισκότες που λένε οι συμπατριώτες μου
προερχόμενοι απο χώρες τις πρώην ΕΣΣΔ.
Mar 01 2010 14:13
SpirosK81 → Erisadesu
Άλλο η γραμματική, άλλο η ορθογραφία, άλλο το συντακτικό. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι.
Mar 01 2010 11:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed