Community Status Updates
Azathoth
→
Nozomu
boris na postaris kiolas sto thread gia na simvulepsume emis i gamiades :C /psonio mode
Mar 04 2010 19:58
Nozomu
→
Azathoth
nai re su oxi apo twra oootan einai... xD Ennoeite! :O an k opws eipa einai ligo noobikia logo tou oti einai oi 8ematikes k dn tis exw polu peira3ei... alla gia tote 8a kanw ena service :P
Mar 04 2010 19:55
Robin-Chwan → Zoro
Λοιπον στο μονο που μπορω να σου απαντησω χωρις να σου κανω spoil ειναι οτι και ο Mistgun και ο Luxus κανουν αρκετες εμφανισεις. Ειδικα ο τελευταιος.
Και τωρα μπαινεις στο αγαπημενο μου arc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Btw η τουρτα ειναι με μοκα, σοκολατα και κρεμα (Mε bonus φραουλες!). Σου εχω πει οτι θελω να ασχοληθω με τη ζαχαροπλαστικη!!:8):
Mar 04 2010 19:50
Azathoth
→
Nozomu
kala ok, den nomizo na xriazete na pume ora apo tora etsi den ine? :P to event ine se 17 meres :O ala tha feris kartes oposdipote :P
Mar 04 2010 19:47
Tea-chan → Zoro
Σου ευχήθηκα και στο thread, αλλά κι από κοντά...
[B]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! [/B]
Είθε η Robin να σε συνοδεύει στα όνειρά σου!
Mar 04 2010 19:46
Nozomu
→
Azathoth
really?:blingeye2: arigatooo! Απλα οπως εγραψα ωρες ωρες hikkikomorιαζω κ επειδη δν 3ερω κανεναν 8α ειμουν λιγο ετσι:emptyonexg1: :P Οποτε πες μου τι ωρα 8α πας περιπου κ που 8ες να βρε8ουμε... :ureshii: (Ευχαριστω ειπα? :P )
Mar 04 2010 19:46
Zoro → Robin-Chwan
Weee, thanks again, love chocolate, love waffles (or whatever that thing in the base-top is)! :clap:
Btw ωραίο το Phantom Lord arc, σχεδόν το τελείωσα... ο Gazille φάση σαν κακός, το μόνο που με χάλασε είναι που οι μάχες είναι αρκετά προβλέψιμες (so far), ελπίζω πιο κει να βελτιώνονται, όπως στου OP!
Επίσης πάω ακόμα πιο πολύ Mistgun (βοήθησε και τον master να αναρρώσει, νίκησε τόσα phantom subdivisions και πολύ μυστήριο γύρω του) και Luxus (γιατί ανάμεσα σε τόσους φλώρους shonen chars με ηθικές χρειάζεται και ένας b4$7@rd καλός!). Αλήθεια ο τελευταίος παίζει κάναν μεγάλο ρόλο πιο κει (πλακώνεται με το guild, γίνεται κακός/καλός κλπ)... δεν θέλω spoil, απλά αν πιο κει αυτός και ο Mistgun κάνουν πιο πολλές εμφανίσεις. :P
Mar 04 2010 19:42
Zoro → endless_inspiration
Thank you PJ-chan, εκτιμώ την σκέψη! :)
Btw το ava σου να τολμήσω να ρωτήσω από που είναι (μου θύμισε έναν χαρακτήρα από το fairy tail και ταυτόχρονα λίγο τον Lelouch... which is it?)?. :?
ΥΓ: Άπαιχτη profile pic! :P
Mar 04 2010 19:32
Vampire Princess → kantoros
Γιατί να μην περάσεις?
Εσύ προσπάθησε για το καλύτερο, για να μην το μετανιώσεις αργότερα(κάτι ξέρω)....:tensai:
Τέλος πάντων, θα πας εσύ αύριο στο πάρτυ?
Mar 04 2010 18:34
Nighteyes → kelborn3
Nα ταν μόνο αυτό το οποίο επαναλαμβάνεται, καλά θα ήταν. Πάντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.:D
Mar 04 2010 18:34
Black Rock → Erisadesu
[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/9420/suiseinekomimilm5.gif[/IMG]
may the desu be with you ~nyan :3
Mar 04 2010 18:29
kelborn3 → zade
Tπ ρε.Καλο download και καλη παρακολουθηση.Παντα χαιρομαι να βοηθαω να διαδοσουμε κλασσικες αξιες.Τοσες φορες που το ειχα δει στο cartoon network και στον ant1 νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος να πουμε που το ηθελε.Χαιρομαι που το θυμαται και αλλος :riiight:
Mar 04 2010 17:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed