Community Status Updates
Dorothy → Kamen Tantei Zura
Και τι θα κάνεις δηλαδή, θα με ταπεινώσεις? Θα με προδώσεις? Θα με πληγώσεις? Μην μπαίνεις στον κόπο, όλα αυτά τα έκανες ήδη! Η καρδιά μου έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα μετά από όλα αυτά που της έκανες. Και τώρα κάνεις τον αθώο και τον πιστό. Όχι, αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ, κύριε μου! Μου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια, και κοιμάμαι τώρα στα σανίδια, για να μου μιλάς εσύ για την ξανθομαλλούσα, που έτσι και την πετύχω, θα της βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα! Και ιδού! Το κολιέ που μου χάρισες, όταν μου ψυθίριζες ότι είμαι ο μόνος για σένα! Πάρτο κι αυτό, μαζί με την καρδιά μου!
Apr 01 2012 15:06
Dorothy → OdyMonaxos
Καλέ, μην μου προσβάλλεις το άβαταρ κι εσύ! Είναι εορταστικό.
Apr 01 2012 15:05
Kamen Tantei Zura → Dorothy
Δεν ντρέπεσαι; Τι είναι αυτά που λες, νεαρέ -αν είσαι νεαρός δηλαδή-;! Μην διαβρώνεις την φήμη μου. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που κάθεσαι και μου λες. Ω! Ken, πού έμπλεξες; Να αμαυρώνουν το όνομά σου! Και πώς τολμάς να λες την αγαπημένη μου Μπάρμπι πατσαβούρα; Δεν είναι μια απλή πατσαβούρα! Είναι Η πατσαβούρα. Είναι η καλύτερη απ' όλες. Ω, Μπάρμπι τι έμελλε σ'εσένα, να σε λένε απλή πατσαβούρα. Δεν θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα όμως, εγώ ο πρίγκιπας Ken θα τακτοποιήσω την υπόθεση και την απρεπή συμπεριφορά σου.
Apr 01 2012 14:58
Dorothy → Kamen Tantei Zura
Και τι ήταν δηλαδή αυτή η νύχτα ανάμεσα μας, μου λες?! Απλά μια νύχτα πάθους για σένα? Μου κατέστρεψες τη ζωή, μου έφαγες την αγνότητα μου, και τώρα με αρνιέσαι για την πατσαβούρα την ξανθιά?!
Apr 01 2012 14:55
Kamen Tantei Zura → Dorothy
Πάντα την Barbie αγαπούσα μόνο. Μην διαδίδεις φήμες για το πρόσωπο του Ken.
Apr 01 2012 14:49
Kalamaris → Osama Bin Laden
Ο ναι.Παντως καλυτερα να καταστρεψουν το σαιτ παρα να με ξανακανουν μπιμπερ φανμποι.Why is it always me?:sadist:
Apr 01 2012 14:45
Kalamaris → Osama Bin Laden
Ενοειται πως ειναι πλακα μην το χαλας.Play along and have fun xp
Apr 01 2012 14:39
Kalamaris → Kamen Tantei Zura
Μπαρμπι σετ FTW.
Και παει με της kai ε?Αδερφια δεν ειστε?Σκοπευω και γω να κανω κατι τετοιο με τη μαγια στο κοντινο μελλον x)
Apr 01 2012 14:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed