Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Stefi-chan

tο "Great Teacher Onizuka" δεν το εχω ακουσει XD με τι ειναι? για πες λιγο στορu αν δεν βαριεσαι ;P
Mar 10 2010 00:24
Photo

Black Rock → Serestrum

τώρα το πρόσεξα οτι ακούει μουσική. Α ε τότε αλλάζει το θέμα. Ναι απόλυτη θεά μου θα αμαρτήσω! θέλω το μηλάκι μου τωραααααα... Τ_Τ
Mar 09 2010 23:59
Photo

legeon → croco~boy

ε τότε ψωμάκι ,τυράκι ,σαλαμάκι
Mar 09 2010 23:56
Photo

croco~boy → legeon

Μονο αυγα ξερω να κανω αλλα δεν λεει βραδιατικα...θα μ πεσει βαρυ χαχα :D .
Mar 09 2010 23:36
Photo

Goregasm → DarkElf

Μαλακα κυριακη του πασχα γινομαι 18.περιμενε με...
Mar 09 2010 23:21
Photo

Kenny → Hellraider

Δεν ξέρω αν είδες την απάντηση γιατί ήρθε μετά από πολλές μέρες, αλλά το manga που έψαχνες είναι το Chrno Crusade.
Mar 09 2010 23:19
Photo

Zoro → Scorpion

Αχά, ναι άσε έχω άπειρες απορίες αλα OP (ok πιο λίγες, μόνο ο Oda τις δίνει κυριολεκτικά με το σταγονόμετρο :P), αλλά καλύτερα που δεν μου είπες τπτ, ήδη έχασα κάποιες εκπλήξεις (πραγματική προέλευση Loki κλπ) από την σποϊλερού του forum (και σένα σε είχε σποϊλάρει στην σειρά αν δεν κάνω λάθος). :P Άντε να μάθω πιο πολλά!
Mar 09 2010 23:15
Photo

Goregasm → mono

Σ αγαπαω.μπορει να μν το εννοω.η φραση μετραει.
Mar 09 2010 23:14
Photo

Azathothmono

gomen gomen, stin arxi ixa diavasi ke katalavi lathos ena post su mesa sto rage mou :/
Mar 09 2010 23:06
Photo

monoAzathoth

huh?
Mar 09 2010 23:03
Photo

Scorpion → Zoro

Σχετικα με το σημαδι που εχει στο ματι ο Gerard δεν ειχει ειπωθει τιποτα ακομα το χει απλα η φατσα του. Ναι ο Luxus τα σπαει να κανεις οπωσδηποτε σετακι του ,ειναι απο τους πιο cool χαρακτηρες του ft εχει στυλ ο ανθρωπος .Οσο για τον Zeref και το Gerrard(εμεις στο thread του ft τον γραφουμε με δυο r ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι :P )με προκαλεις να σου πω πολλα αλλα θα κρατηθω .:hiding_something: ξερω οτι εχεις αποριες για ααρκετα παραγματα αλλα να ξερεις οτι ολες σχεδον οι αποριες σου θα απαντηθουν απλα ισως καθυστερησουν λιγο δλδ κατι σαν το One piece που ειδαμε τον Dragon στο Logue town και επρεπε να περιμενουμε 300 επεισοδια για να μαθουμε ποιος ειναι ετσι και στο ft .:Crying2: Οσο για το ava μου οντως ειναι κινουμενο spoiler αλλα καποιος θα καταλαβει οτι ειναι ο Mistgun μονο αφου φτασει στη μαχη με τον Luxus μεχρι τοτε τον περνανε για τον Gerard αλλα και παλι τον MIstgun τον εχει διξει αρκετες φορες χωρις μασκα τουλαχιστον στα προσφατα arc και ετσι δεν θεωρειται τοσο μεγαλο spoile:canthelp:r εμμ Αυτα:ureshii:
Mar 09 2010 22:53
Photo

Black RockMad_Hatter

:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed: Baaaaartz!
Mar 09 2010 22:49
Photo

Zoro → nancy_neko

Ω ναι, σε Narusasukura αναφερόμουν. :P Βέβαια μόλις είδα ότι δεν το εξήγησα καλά στο προηγούμενο vm, εννοούσα ότι ο Sasuke είναι στο επίκεντρο των πάντων σε αυτή την σειρά (ακόμα πιο πολύ από τους άλλους 2 που ήδη είναι superstars), αλλά σαν προτίμηση τον πάω περισσότερο... καλύτερα evil wannabe παρά φλώρος και με ψευτοηθικές πιστεύω. :P Πάντως αν θες την άποψη μου αυτοί οι 3 φταίνε για το ξέπεσμα της σειράς... και αυτό επειδή όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες (καλοί και κακοί) είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες και για να προβάλλονται περισσότερο τα 3 καμάρια μας "χαλάνε" και όλοι οι γύρο τους... :canthelp: (τουλ ενδιαφέροντα αρσενικά υπάρχουν, αλλά τα θηλυκά είναι για σφαλιάρες... όσες έχουν ενδιαφέρον -Konan, Temari, Kurenai, άντε Tsunade- δεν αναπτύσσονται αρκετά, ενώ όσες δεν έχουν είναι πάντα στο επίκεντρο, doin' stupid things -Sakura κυρίως και ας πούμε και Hinata, αν και την πάω, απλά έχει μηδενική ανάπτυξη, just a tool-) Resurrection Gaara από Pein??! :hmmm: Εδώ μπερδεύτηκες ή δεν έχεις παρακολουθήσει κάποιο κομμάτι της σειράς; Γενικά τι παίζει με σένα και την σειρά, ποιο κομμάτι της έχεις παρακολουθήσει και... anime ή manga; :P (το λέω επειδή η Chiyo τον αναγέννησε btw) Όσο αφορά το τέλος της σειράς δεν λέω άλλα... αυτό το parody πιο σοβαρό θα ήταν: [SPOILER][IMG]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2009/353/3/3/Naruto___The_epic_finale_by_Tenshi_no_Hikari.jpg[/IMG] :hahaha:[/SPOILER]Shishio arc ε; I know the feeling... κι εγώ όταν πρότεινα διάφορες σειρές σε κάποια παιδιά τους έκανα αναφορές σε πράγματα που μου άρεσαν και ακόμη δεν ήξεραν (αυτοί), προκειμένου να με θυμούνται σαν τα δουν. :P Το Ruroken το έχω κατεβάσει πάντως και θα δω κάποτε, ενώ ήδη έχω δει το OVA trust & betrayal και ήταν πανέμορφο. ;) ΥΓ: Btw, did you happen to invent the XD emoticon or something; :hahaha:
Mar 09 2010 22:47
Photo

Mad_HatterBlack Rock

If you still need some Bartz [SPOILER] [IMG]http://i41.tinypic.com/2airgxd.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Mar 09 2010 22:39
Photo

Azathothmono

wrong alo katalava :P
Mar 09 2010 22:38