Jump to content

Community Status Updates

Photo

Scorpion → Zoro

OP δεν ειναι και δεν νομιζω οτι θα γινει αλλα οδευει θετικα αμα προχωρησει κι αλλο το anime και το manga θα ταν ωραιο να χαμε κανα sub forum :ureshii:fairy tail αν και κοματακι δυσκολο
Mar 15 2010 18:14
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Μαντεψε β ρηκα κατι τελεια colorings απο το Edoras του FT και ειπα να στα αφησω εδω manga spoiler:thatsit: [SPOILER][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2010/024/4/1/welcome_to_edoras_by_axone213.jpg[/IMG][/SPOILER] Aθτο θελω να το βαλω για sig αλλα επειδη ειναι manga spoiler 8α με δειρουν[SPOILER][IMG]http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/059/c/c/Edoras_and_Earthland_Natsu_by_huhlo.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2010/027/8/5/Fairy_Tail_169_Page_20_Lucy_by_Spitfire95.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://th02.deviantart.net/fs71/300W/f/2010/054/2/6/EdoNasu_by_hyugasosby.png[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2010/055/3/3/Edo_Luce_by_ColaCherry.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2010/028/9/d/To_Edoras_by_mirko_kun.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2010/043/d/9/E_Lucy___Fairy_Tail_171_by_Yata_garasU.jpg[/IMG][/SPOILER]
Mar 15 2010 18:12
Photo

iristella → SotosProtos

Χαίρομαι που σου άρεσε! Το τέλος του ήταν ίσως μία από τις ωραιότερες καταλήξεις που έχω δει.
Mar 15 2010 16:54
Photo

Azathoth → Nozomu

varieme tora, tha su po mesa stin evdomada :D
Mar 15 2010 16:19
Photo

Kenny → Strange Loop

FMA. Kenshin = υπερεκτιμημένο του κερατά. Το anime, at least. Κάποια στιγμή θα πιάσω το manga, να δω πως ήταν το original. Φυσικά όλα αυτά είναι LOLOPINIONS.
Mar 15 2010 15:46
Photo

Strange Loop → Kenny

Ποιο ειναι το πραγματικα καλο? Δε ξερω αν ειναι το FMA ή το rurouni kenshin και το εχω απορία..
Mar 15 2010 15:39
Photo

Phantom Duck → Radagast

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Κοίτα, κι εγώ έχω τεράστια αντιπάθεια στα παιδάκια και γενικά στους νέους χαρακτήρες, το Evangelion δεν μπορώ να μου πω πως μου άρεσε, ενώ έχω κόψει πολλούς πόντους σε σειρές όπου παιδάκια μονοπωλούν τις θέσεις των πρωταγωνιστών όπως το ΝΟΕΙΝ. Παρ' όλ' αυτά, to Toward the Terra το ευχαριστήθηκα όσο λίγες σειρές, και αν θυμάμαι καλά κι εσύ το ίδιο. Όσο shounen είναι το Terra, άλλο τόσο είναι και το Zeta Gundam. Βασικά όχι, το Zeta είναι ακόμα πιο σοβαρή σειρά, ίσως να μην το χαρακτήριζα καν shounen. Τα παραπάνω δεν στα λέω σαν φανμπόυης, απλά έχω δει τα γούστα σου και είμαι σίγουρος πως η σειρά πραγματικά θα σου αρέσει πολύ, αρκεί να νερώσεις λιγουλάκι το κρασί σου. Δεν σου μιλάω για οποιαδήποτε άλλη σειρά από τα δεκάδες spin offs, αναφέρομαι στην (κατά κοινή ομολογία) καλύτερη ίσως σειρά Gundam που φτιάχτηκε ποτέ και (κατά την γνώμη μου) μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει γενικά. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως για να την καταλάβεις πλήρως θα πρέπει να δεις την πρώτη σειρά Mobile Suit Gundam η οποία ναι, παρ' όλη την πρωτοπορία της, ίσως να σου φανεί κιτς και shounen, ειδικά σε σύγκριση με το Legend of the Galactic Heroes. Anyways, σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω κολλήματα σε σειρές που αρέσουν σε όλους αλλά δεν πρόκειται να τις δω στον αιώνα τον άπαντα χωρίς να υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος (π.χ. Dead Leaves, Kemonozume μου χαλάνε τη διάθεση και μόνο που βλέπω screenshots). Απλά αν ποτέ αποφασίσεις να δεις κάποια σειρά Gundam, ξέρεις από που να αρχίσεις :hehehe: [/SIZE][/FONT]
Mar 15 2010 15:34
Photo

Nozomu → Azathoth

oxi kala einai ;) mias k eipes omonoia apo poia e3odo na vgw? xD
Mar 15 2010 15:32
Photo

Azathoth → Nozomu

na pume kata tis 12.30 omonia? ti les? i thes noritera? :O
Mar 15 2010 15:29
Photo

Radagast → Phantom Duck

Άραξε μαν, άλλωστε όπως είπα έχω δει κάποια επεισόδια και υπάρχουν πράγματα που αμέσως μου έδειξαν πως δεν πρόκειται για αριστούργημα. (πες με αυστηρό αν θες, δεν έχω πρόβλημα, ή εκλεκτικό ή και κολλημένο) Εγώ πιο πολύ κόλλησα γιατί είδα "βαριές κουβέντες" και υπερβολές στο thread. Aλλιώς δεν θα πόσταρα. Απ'τη στιγμή που υπάρχει δλδ το logh, δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες υπερβολές, τουλάχιστον όσο αφορά το genre του από άτομα που δεν το έχουν δει. Άλλωστε πάρτο και ως recommendation για να δει κάτι πραγματικά καλό στην κατηγορία που το παιδί ανέφερε. :) In any case, δεν αμφιβάλλω πως κάποια gundam ίσως αξίζουν τον χρόνο τους, ακόμη περισσότερο για mecha ή shounen fans φυσικά, και το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό, αλλά μαν απ'τη στιγμή που χάνουν σε ρεαλισμό σε ηλικίες χαρακτήρων και σε κάποιες άλλες λεπτομέρειες, (που οκ μπορείς να πεις πως προσωπικά με απωθούν και είμαι και κολλημένος) για μένα ήδη ξεφεύγουν απ'τη συνολική ποιότητα ενός πραγματικού αριστουργήματος. (το αριστούργημα είναι βαριά λέξη για να το πεις, θεωρώ πως ελάχιστα anime μπορούν να μπουν σε αυτή τη κατηγορία, γιατί υποτίθεται πρέπει να είναι σχεδόν αψεγάδιαστα). Χωρίς αυτό να κάνει τα gundam άσχημα watches βέβαια. Θέμα γούστου είναι όλα. Απλά με το γούστο που έχω, θα προτιμήσω προς το παρόν να δω άλλους τίτλους. Ίσως κάποτε νά 'ρθει και η σειρά του, για την ώρα είναι stalled/dropped. Άλλα όπως ξέρεις ούτε mecha ούτε shounen fan είμαι, ούτε fan μεγάλων franchise γιατί πάντα χάνουν ποιότητα στην πορεία (λογικό είναι), και ακόμη περισσότερο αντιπαθώ τα young chars να κάνουν dominate σε μια σειρά. (για παρόμοιους λόγους ούτε το nge με ξετρέλανε να καταλάβεις) Δεν ξέρω πόσο με καταλαβαίνεις αλλά έτσι το βλέπω εγώ.
Mar 15 2010 10:46
Photo

Omoikane → Vampire Princess

Διαβασα οτι μαθαινεις κ εσυ ιαπωνικα.Αν επιτρεπεται,σε ποιο φροντιστηριο?
Mar 15 2010 08:22
Photo

laraska → One Winged Bird

diavasa pws sou arese ws ena shmeio to monster ... alla den katalava an sou arese polu , tespa ... an thes kati pou na sugkrinetai me to monster , me ta idia peripous stoixeia ktl .... orma sta manga 20th century boys , 21st century boys ... kai pluto . einai tou idiou dhmiourgou , phgaine kiolas sta analoga themata na deis loipa stoixeia . na ksereis , allo anime san to monster , den uparxei .
Mar 15 2010 07:17
Photo

1451 → Loke

[url]http://www.youtube.com/watch?v=Rk_pVgXhZO8&feature=related[/url] i did it for the lulz
Mar 15 2010 03:38
Photo

Loke → 1451

ελα μωρε φασιστες mods και admins... τι να περιμενεις με kenny & dante εκει πανω .. lulz
Mar 15 2010 03:29
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ωχ, τι πάθαν τα νετιά σου δλδ; Νετάδικο indeed, σαν γνήσιος εξαρτημένος του net που την έπαθε μπόλικες φορές, πήγαινα αρκετά τις πρώτες φορές... αλλά τώρα, πχ το καλοκαίρι που δεν είχα πάλι, είναι θέμα αν πήγα 2-3 φορές όλο τον Αύγουστο (+ καμιά φορά από κάνα wireless φίλου, αλλά μικροπράγματα). Όσο περνάει ο καιρός δεν κολλάς τόσο. :P Καλό ξεκίνημα με το Berserk, περιμένω εντυπώσεις λοιπόν... αν και, σε περίπτωση που ξέρεις αν θα έχεις νετ ξανά σύντομα, πιστεύω είναι καλύτερα να το αρχίσεις σπίτι με την ησυχία σου (εκτός κι αν σχεδιάζεις να το κατεβάσεις και να το φέρεις εκεί μετά). Αγαπημένος by far είναι ο Luxus ως τώρα... έχει και την ηλικία μου είδα, οπότε ανέμενε set σύντομα :P. Είμαι fan των cool χαρακτήρων και αυτός τα έσπαγε (κρίμα που έφυγε, τον θέλω πίσω πιο κει!). Πάω και Mistgun, Gerard, Gray, Gazille, Gildatz (πραγματικά κρίμα που έχασε κάποια "κομμάτια" του), Erza, Mira, Lucy, Wendy, Loki... ενώ, εκεί που δεν το περίμενα, από kawainess και χαρακτήρα συμπάθησα την Jubia πιο πολύ απ' όλα τα θηλυκά. Μου άρεσε πολύ που την "ανακύκλωσε" όπως κάνει ο Oda, μόνο που την βρήκα πιο ενδιαφέρουσα από όλους τους Baroque Works... την δείχνει και αρκετά με τον Gray και έχει καλές φάσεις. Ειδικά όταν μπήκε στο guild και άλλαξε εμφάνιση έγινε uber (yup, έχω αδυναμία στις bad turn good female χαρακτήρες [SIZE=1]γκουχρόμπιν[/SIZE]). :love: Αλήθεια ο Mashima ανακυκλώνει αρκετούς κακούς σε καλούς σε σημείο που νομίζω το παρακάνει κάπως (ο Gazille όντως teddy bear έγινε τώρα, όπως τον είχε πει ο Natsu την πρώτη φορά, αν και τον πάω και πάλι), αλλά είναι τόσο ενδιαφέροντες σχεδόν όλοι τους που θα στενοχωριόμουν αν πήγαιναν χαμένοι... τουλ δεν το κάνει με τόσο lame τρόπο όπως στο Naruto. :)
Mar 15 2010 02:33