Community Status Updates
Nighteyes → Arya_Stark
Απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει thread γι αυτό το anime. Αν το έχεις δει και θέλεις να μιλήσεις γι αυτό, μπορείς να φτιάξεις εσύ thread.:D
Mar 16 2010 23:54
Arya_Stark → Nighteyes
Γειααα,
βοήθησέ με σε κάτι, γιατί το έψαξα στο search και δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Θέλω να βρώ το thread μιας παλιάς ανιμε σειράς που λέγεται: Kimagure Orange Road. :)
Please, αμα μπορείς να το βρεις (αν υπάρχει)... κάνε ένα ψυχικό, και δώσε μου το λινκ....
Mar 16 2010 23:35
Nozomu
→
Azathoth
banzai! exw na tin aggi3w kati aiwnes tin kaseta mou... xD kairos na tin 3eskonisw... :p
Mar 16 2010 23:02
shinigami94 → VampireGirlization
Έχω αρχίσει να νευριάζω:hiding_something::whistling:
Mar 16 2010 21:25
VampireGirlization → shinigami94
μπορει αλλα.....σιγουρα το σκεφτηκες!!
ρε το dance in the vampire bund δεν το βρισκω πουθενα στο animeseason.....τι θα κανω???
Mar 16 2010 21:17
Ptomahawk → Nighteyes
Ε καλά, εγώ στα meetings κοντεύω να γίνω γραφικός, τόσο που το προμοτάρω :P
Mar 16 2010 21:11
Nighteyes → digitaltracker
Στο Dousoukai που είχαν αναφέρει παραπάνω. Δεν έχει subs. Είχε πολύ γέλιο όμως παρόλ' αυτά. Γίνεται το έλα να δεις εκεί μέσα.
Δεν ξέρω ποια λες. Κάτι τέτοια τα ξέρει η Eri. Αν και η α2α σίγουρα, αφού τα ξέρει όλα.
Mar 16 2010 20:43
digitaltracker → Nighteyes
[QUOTE=Nighteyes;375950]Τέτοιες σειρές έπρεπε να βγάζουν και όχι ξενέρωτα παραμυθάκια του γλυκού νερού(Ή τουλάχιστον, όχι μόνο τέτοια. Πήξαμε πια...). Τα ταμπού στα τάρταρα και οι αλήθειες στην φόρα.[/QUOTE]
Sorry αλλα χαθηκα... :( σε ποια σειρα αναφερεσαι?
Α και κατι ακομα... ποιος ειναι ο τιτλος της σειρας με τους "μπαλαρινους"? χεχε πρεπει να εχει πολυ γελιο!
Mar 16 2010 20:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed