Community Status Updates
veg3ta → Hyuuga_Nikorasu
Πρωτη φορα βλεπω τοσο τρολλαρισμα σε visitor message :blurah5:
Το τελευταιο αλπουμ των Rhapsody δε με ξετρελανε, ελπιζω αυτο να ειναι καλυτερο! Ενα απο τα κομματια που εστειλες ακουγεται promising
Οσον αφορα το αλλο θεμα, νομιζω ηρθε καιρος να αναβαθμισουμε το KPT και να το παμε στο επομενο επιπεδο :hehehe:
Mar 31 2010 16:29
°•πίΟu-πίΟu•°™ → MisaYoshiko
Τπτ... Χαρα μου να προσηλυτιζω ατομα σε αυτο το υπεροχο ανιμε! :P
Mar 31 2010 15:36
zade → Anelis
ΑΑΑΑΑ ακόμα ; Σε παρακαλώ πολύ από τα βάθη της σπλήνας μου ,τέλειωνέ το! Έχω τόσες πολλές ιδέες που θέλω να σου εμπιστευθώ ,τέλειωνε αυτή για να πάμε στο ζουμί.
Σκέψου το κάπως σαν idiot's test!
Το Κόμικντομ είναι 16-18 Απρίλη.Να είσαι εκεί.Επίσης για κοίτα στα θρεντ με τα άνιμε ένα πολύ πρόσφατο θρεντ που άνοιξα.Θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει.
Mar 31 2010 15:35
Mad_Hatter → The Tragic Prince
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=joRZL671Esk&feature=related[/URL]
Mar 31 2010 14:52
zafoulis → VampireGirlization
Λοιπον εγω τα κατεβασα τα επισοδεια απο το animearth.com δεν τα ειδα online, με ελληνικους υποτιτλους και HD αναλυση. Τωρα αν θες να τα δεις online πανε στο [url]www.fairytailepisodes.com[/url] και καπου λεει Fairy Tail Episodes επεισης θα δεις οτι εχει το manga που ειναι βεβαια πιο μπροστα στη ιστορια του anime οπως καθε manga αλλωστε αν δεν κανω λαθος.
Mar 31 2010 14:18
GhostPrince → VampireGirlization
γενικος ολα τα ηδη....xD (εκτος απο ecchi ...μου τη σπανε δεν χερω γτ) :P
κυριως μαρεσουνε περιπετειας με ανατροπες ... πλοκη..(κατι βασικο)...και τετιου ιδους anime.... 8α λεγα βλεπω περισοτερο....shounen....seinen...kai τετια....αλα βλεπω και αρκετα romance...shoujo...drama...anyway...X D
Mar 31 2010 13:02
minuu → VampireGirlization
oxi 3ereis ti?egw dn eime tupos p tu aresun ta romatza k afta g afto eklhssome p m aresei t vampire knight.alla da3ei thanks g ts protaseis
Mar 31 2010 12:32
Black Kaiser → DarkElf
Μάλλον δεν είναι η μοίρα του Kakashi να γίνει ποτέ hokage. Τέλοσπάντων, το μόνο καλό είναι πως θα δούμε μερικούς ωραίους χαρακτήρες όπως ο Itachi και ο Sasori. Ξέρεις μερικές φορές το trolling μιας στιγμής μπορεί να κάνει αργότερα το manga πιο ενδιαφέρον.
Στο Bleach τα filler τα κατεβάζω αλλά τα βλέπω σε fast forward (κάποια τα κάνω skip τελείως). Το σημερινό είναι το προτελευταίο των filler. Άλλο ένα και μετά μπαίνουμε επιτέλους σε canon. Ως τότε έχουμε το manga το οποίο πάει καλά. Θα δούμε καινούριο bankai την επόμενη εβδομάδα.
Mar 31 2010 12:03
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, τελικά μάλλον είναι πραγματικά spoilers. Και εγώ δεν το πίστευα όταν τα πρωτοάκουσα. Ήμαρτον, τι άλλο θα σκεφτεί ο Kishimoto. Αν μην τι άλλο είναι και στο κλίμα των ημερών με τις νεκραναστάσεις. Τόσες μάχες άδικα δηλαδή, θα δούμε πάλι επαναλήψεις. Dead people should stay dead. Αλλά τι να λέμε, νεκρανάσταση έχει ξαναγίνει στο Naruto επομένως δεν είναι έκπληξη.
Μετά απο αυτό μην ξανακούσω για "trolling" στο thread του Bleach :p
Mar 31 2010 11:46
DarkElf → VampireGirlization
Καλημέρα!Καλά,εσύ?Ευχαριστώ για το friend request!Βλέπω είσαι vampire knight fan.Μόνο anime ή διαβάζεις και το manga?
Mar 31 2010 11:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed