Community Status Updates
iristella → Tea-chan
Aχ Amen! Ειδικά για το τελευταίο. I have a feeling we would make quite interesting dracoulinas. *ok επιστροφή στην πραγματικότητα τώρα*
Apr 04 2010 21:42
Tea-chan → iristella
Ευχαριστώ, Ρενιώ μου! Αληθώς ο Κύριος και να είμαστε καλά και όλο πιο καμένες! :gotit: Και φέτος, να μας δαγκώσει βρικόλακας! :hihi2:
Apr 04 2010 21:36
iristella → Tea-chan
Xρόνια πολλά Χριστός ανέστη και να χαίρεσαι το ονοματάκι σου. Πάντα καλά, με κάθε καλό και με υγεία.
Apr 04 2010 20:55
Glaurung → Serperoth
Το nickname δεν έχει σχέση με Γερμανία , είναι καμενιά από Tolkien , εγώ όμως έχω . :P
Ευχαρίστησή μου να δίνω χαρά στο κόσμο , make love , not war :joyful:
Πάντως έχω την εντύπωση ότι είμαστε στο ίδιο γνωστικό χώρο , με τι ασχολείσαι ;
Apr 04 2010 13:23
shinigami94 → VampireGirlization
[IMG]http://th04.deviantart.net/fs30/300W/f/2008/082/3/f/Emo_Easter_bunny_by_kodzuki.jpg[/IMG]
Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη!
Apr 04 2010 10:54
Nozomu → unagi
Επισεις! ^^ Χρονια πολλα! Ειναι απο το Baka to Test to Shoukanjuu... ^^
Apr 04 2010 10:46
imm0rtal → Six Winged Angel
yo mate τι λεει?? να σε ρωτησω πως μπορει κανεις να κανει poll εδω μεσα?? :P
Apr 04 2010 09:44
Anelis → mono
άσε ρε με τον άλεξ είχαμε βγάλει αφρούς από το κακό μας!!!
στείλε στείλε γιατί από βδομάδα πρέπει να αρχίσω hardcorila δουλειά για τη σχολή!
Apr 04 2010 00:53
mono → Anelis
Ήμουν 99% σίγουρη ότι δεν θα σου άρεσε :hihi2: Για το daybreakers λέω...Φαντάσου εμένα σε κάποια φάση με έπιασαν τα γέλια από τους κουβάδες αιματος:borednn9:
Καλώς ήρθες btw, δεν είχα κάρτα να σου στείλω, αν είναι θα προσπαθήσω να κανονίσω κάτι μέσα στη βδομάδα να μας πεις και πώς πέρασες...:P
Apr 04 2010 00:49
Anelis → zade
dude ειληκρηνά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ so far
9-10 απρίλη πέφει screamin fest, θα κατεβείς;
also για το μανγκα του έχω ακούσει τόσα που σιχαίνομαι να το πιάσω ελπίζω τα κινούμενα ζόμπια να με συγκινήσουν
Apr 04 2010 00:33
shinigami94 → VampireGirlization
:roar:
Ευχαριστώ πολύ που μου είπες τι θα γίνει!:ureshii:
[SPOILER]i 'm gonna kill you:madtodeath:[/SPOILER]
Apr 03 2010 21:31
VampireGirlization → shinigami94
ο zero κινδυνευει να πεσει στο level e που ειναι οταν ενα vampire χανει την ανθρωπινη πλευρα του.....για να μην πεισει πρεπει να πιει το αιμα αυτηνης που τον εκανε vampire, ο kaname ομως την σκοτωνει πινει το αιμα της και ο zero πινει το αιμα απο τον kaname για να μην πεισει στο level e!!!
αυτο!!!:canthelp:
Apr 03 2010 20:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed