Community Status Updates
Erisadesu → unagi
το φρυδάκι του είανι λίγο καραμανλής σε σύγκριση με του kame αλλά δεν βαριέσαι.
Apr 08 2010 19:31
Zoro → Robin-Chwan
Δεν είχες ή δεν έχεις (ακόμη) νετ δλδ; :P
Α, το Percy Jackson με έψησε το trailer της ταινίας, άκουσα ότι δεν ήταν τόσο πιστή στο βιβλίο βέβαια, αλλά καλή περιπέτεια/δράση και πάλι. Μετά την αποτυχία του Clash of the Titans έχω ανάγκη να δω κάτι πιο χαλαρό και πετυχημένο με τους θεούς του Ολύμπου. :wet2: (bookworm σαν την Robin btw, έτσι!)
Thx για το σετ!
Apr 08 2010 19:26
croco~boy → Daz
χαχα δεν υπαρχει το παρατσουκλι της nighteyes στα ελληνικα *επεσα απο το κρεβατι*...ακου εκει [S]μαυροματα[/S] νυχτοματα!!
Apr 08 2010 19:19
Robin-Chwan → Scorpion
Ειμαι ερωτευμενη με το set σου (ΜΟΝΟ με το set σου). Πραγματηκα respect. Εγω θα εβαζα εκεινο που ειπαμε αλλα οταν μου εστειλες τις εικονες ξεχασα να τις παρω (ehee...-.-') Βαλτες λιγο στο profile μου να ειμαι σιγουρη και την επομενη φορα που θα μπω θα βαλω επιτελους set Arya!
Και παλι μεγιες το set. Αν εβαζες και το ονομα ετσι θα ησουν ολοκληρομενος! (Και να σκεφτεις οτι δεν εχεις διαβασει ακομα το 3ο βιβλιο. Καποια στιγμη να αρχισεις και την τριλογια (με τα 5 βιβλια) Percy Jackson and the Olympians. Μονο το 1ο βιβλιο ειναι στα Ελληνικα αλλα αξιζει. Και ειναι πολυ μικροτερα τα βιβλια απο το Eragon, Eldest & Brisingr. Και, για να ξερεις, θα σου αρεσει ο πρωταγωνιστης αυτη τη φορα οποτε σου το συστηνω ανεπιφυλ.....wait.....what? Τι λεω Παναγια μου?? Ξου, inner bookworm ξου.... Γκουχ, καλυτερα τωρα. Η αποχη απο τα anime τοσον καιρο φταιει....)
Apr 08 2010 18:31
unagi → Erisadesu
oooo thanks eri εχω να παρατηρήσω οτι το φριδακι του είναι το κάτι άλλο....
Apr 08 2010 18:11
Erisadesu → unagi
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9871/lollitop2.gif[/IMG]
[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/1149/lollitop3.gif[/IMG]
Apr 08 2010 17:56
Erisadesu → unagi
o T.O.P απο τους Big Bang :
[IMG]http://img67.imageshack.us/img67/5178/top16cn4.jpg[/IMG]
η φωτό μου είναι απο ένα αποτυχημένο jifaki με αυτόν να χορεύει.
Apr 08 2010 17:55
Robin-Chwan → GhostPrince
Σε μπεδρεψα ε? Σορρυ....
Εχω νεα αλλα δεν ειναι και τοσο καλα. Δεν πιανω νετ και μπαινω ελαχιστα πλεον. Λιγο ακομα και θα τρελαθω (θα πηδηχτω απ το παραθυρο....) Κατα τα αλλα βαρεμαρα.....
Apr 08 2010 17:35
Robin-Chwan → Zoro
Αρα ΟΡ. Ωραια γιατι ειχα αρχισει να τρομαζω...
Σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα επι 2 βδομαδες δεν ειχα καθολου νετ. 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!! Εχω αρχισει και καινουρια σειρα βιβλιων απο τη βαρεμαρα μου. (Percy Jackson and the Olympians) Ετσι οπως παω θα καταντησω bookworm...
Μεγιες το set btw!
Apr 08 2010 17:31
unagi → Erisadesu
Για κάποιον περίεργο λόγο όποτε βλέπω το αβαταρ σου σκάω στα γέλια...ποιος είναι ο τυπάς?
Apr 08 2010 17:22
zade → Anelis
Kαλά δεν πειράζει.Έχω πίστη σε εσένα.Βtw αυτό τώρα το είδα.Παρόλο που γύρισα από την Κων/πολη εδώ και 2 μέρες ,ακόμα δεν μπορώ να βρω το ρυθμό μου.
Σκριμφεστ δεν μπορώ ,για μένα το ταξιδι για Αθήνα διαρκεί 5 ώρες οπότε να το κάνω δύο συνεχόμενα Σαβ/κα δεν παίζει ,είναι overkill.
Καλά να περνάς.
Apr 08 2010 17:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed