Community Status Updates
shinigami94 → VampireGirlization
Δεν το παίρνω πάνω μου απο μια απλή αναζήτηση εικόνων!:borednn9:(χρειάζεται πολύ κόπο:kakaka:)
Και επειδή φαντάζομαι πως δεν το είδες:[URL]http://www.animeplanet.gr/forum/topic10013.html[/URL]
Και δές τον τίτλο:[COLOR=#ffba00][COLOR=black]Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru [U][B](σαν Vampire Knight)[/B][/U][/COLOR][/COLOR]
Apr 18 2010 16:02
Erisadesu → unagi
στον βυθό της θάλασσας;
πρέπει να εξασκήσεις καλύτερα το unagi σου.
Apr 18 2010 15:52
Zoro → laraska
Καλά ναι εγώ είπα ότι σε μερικές φάσεις μου θύμισε αγόρι και λίγο κιόλας, εννοείται πως κοπέλα είναι στο σύνολο.
Η Erza εγώ απ' όσο έχω καταλάβει είναι ακόμα πιο δυνατή από Natsu και λοιπούς τις ομάδας (και φυσικά πιο αδύναμη από Luxus, Mystgun, Gildarts και master), όμως σιγά σιγά θα την ξεπεράσει ο Natsu, το έχει πει και η ίδια και άλλωστε μιλάμε για shonen. Επίσης είναι και καλά η πιο δυνατή γυναίκα του guild, ωστόσο δεν έχω ιδέα τι θα γινόταν αν τα έβαζε με την Mirajane ή την Jubia, ειδικά με την τελευταία, που είναι σαν το logia του νερού σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει haki, δεν έχω ιδέα τι θα μπορούσε να τις κάνει, αφού δεν έχει επιθέσεις πάγου ή ηλεκτρισμού. Πάντως ξέχασα να σου πω πως πάω πολύ και Mirajane, Lucy και Wendy... γενικά αυτή η σειρά είναι πολύ win στις γυναίκες, όπως σου ξανάπα. :P
Moria ούτε με σφαίρες δεν τον θέλω στο πλήρωμα! Πέραν του ότι θα υπήρχε unbalance με τις δυνάμεις εκεί μέσα, είναι βαρετός, άσχημος και πιάνει άχρηστο χώρο... επίσης δεν έχουμε δει ποτέ κακό να πεθαίνει σε μη flashback στην σειρά, οπότε ευκαιρία για καινοτομία την βλέπω (but Oda can always prove me wrong... ). :P
Apr 18 2010 15:36
luci → imm0rtal
hey καλααααα...:) cosplay πρωτομαγια ε??του χρονου μακαρι να ειμαι εκει γιατι για φετος...καντο καντο καντο καντο παντως!!!xD αμα θες κ στυλιστικη βοηθεια οτι μπορω απο δω θα κανω!:P απ οτι καταλαβα σ αρεσουν κ σενα τετοιου ειδους anime κλπ.. εχεις να μ προτεινεις αλλα περα απ τα κλασσικα π βλεπω εδω?
Apr 18 2010 15:26
matassos → kantoros
afou sou eipa st fb re! kuro (ekeinos me ta nixia! grrrrrrrrrrrr) XD
Apr 18 2010 15:05
unagi → Erisadesu
Δεν μπορείς να καταλάβεις τι χαρά μου έδωσες...........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!! εε δεν γίνονται αυτά .......εγώ που ζω και δεν τα μαθαίνω...
Apr 18 2010 14:47
VampireGirlization → shinigami94
για τις εικονες....!!!
εσυ ξεκινησες!!!!
στο λεω γιατι ειμαι 1000% οτι θα το παρεις πανω σου!!!!χοχοχοχ
Apr 18 2010 14:04
AndroGhost → laraska
δε νομιζω να ειναι απο comix ταινια η οτιδηποτε αλλο.
ειναι απο ενα meme του 4chan και παριστα εναν εβραιο.
τον χρησιμοποιουν κυρις για να δειξουν κατι το εγωιστικο και πανουργο
Apr 18 2010 12:49
DmJapan → SpirosK81
Na eisai kala kamari mou. Dystyxws den exw facebook alla olo kai kati tha broume. xoxoxoxo.
Fantazomai tha exeis yliko apo xthes! :)
Apr 18 2010 12:37
SpirosK81 → DmJapan
THx gia to Add. Prosthese me kai st o Facebook an exeis, na sou dwsw kai photos ktl
Apr 18 2010 12:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed