Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → kleidokrator

kleide mhpws exeis photos dikes mou kai ths laras apo to sakura syndrome?
Apr 28 2010 15:19
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το ξεκινησα αλλα δεν εχω διαβασει αρκετα για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη. Μολις διαβασω λιγο ακομα (ακομα το παλευω) και μπορω να πω κατι γι αυτο θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθει! Απ οτι φενεται η μανα μου το παει με το πασο της και μεχρι να εχω νετ θα ειναι η εποχη για τις εξετασεις και μετα καπακι χωριο οποτε δε με βλεπω να το συνεχιζω (ουτε και να δω/διαβασω κανενα anime/manga) για αρκετο καιρο.... Κατι που θυμηθηκα προχτες: τα καλυτερα opening σε Naruto-Bleach-One Piece τα εχει το Bleach. Ειδικα αν τα ακουσεις ολοκληρα! Μετα με ελαχιστη διαφορα το ΟΡ!
Apr 28 2010 15:08
Photo

Kenny → psofia

No problem. ^^ Σε περίπτωση που σου έχουν ξεφύγει, δες και τα άλλα δύο έργα του Yasuhiro Yoshiura, δηλαδή το Pale Cocoon και το Mizu No Kotoba.
Apr 28 2010 15:06
Photo

Maya-chanmono

Hey!Ευχαριστω για την υπενθυμιση, το ειχα ξεχασει τελειως. Και για τις ευχές επίσης, will do my best. Μέχρι να αρχίσει το ΄φουλ διάβσμα έχω καιρό γι αυτό. :)
Apr 28 2010 15:02
Photo

FunkyFisch → Getekid

Αχά για τότε μιλάω!Ε ήμουν ενας μακρυμάλλης που το έπεζε φωτογράφος και χαιρόταν :Ρ οταν ακόμα είχες πρωτομπει στο μαγαζι ημουν εκει με την φωτογραφικη!
Apr 28 2010 14:57
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

:) Έτσι μπράβο. Σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι μπορώ να βγάλω καλούς βαθμούς, αρκέι να στρώσω κώλο (σοζ Γαλλικό). Βέβαια το δύσκολο είναι αυτό το τελευταίο^^ Δεν πειράζει:) Αν και it makes me feel warm and fuzzy που νόμζε κάποιος ότι θα ήταν θέμα... *waff*
Apr 28 2010 14:46
Photo

ma_foteini → Nozomu

...to the resque! να'σαι καλά!
Apr 28 2010 14:45
Photo

Shikamaru → Lebw

ax0xa0xa0ax0a00xa.............τι ειναι αυτο τ παιδακι ρε συ κ καλα τραγουδιστης?/αν ειναι δυνατον... ενταξει οι Daft Punk ειναι κορυφαιοι δεν παιζονται οι τυποι τ ιδιο κ οι prodigy αλλα τ τελευταιο album τους δε μαρεσει πολυ δε ξερω γιατι!κ για πες τι ειδη μουσικης ακους?/...
Apr 28 2010 14:36
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: Λολ καλα παμε ,-εγω δεν παω πισω, γι'αυτο και πρεπει να στρωθω (λεμε τωρα) στις εξετασεις μηπως και παρω κανενα βαθμο της προκοπης... :bahhh:!! Συγνωμη που δεν απαντησα χθες αλλα βγηκα πριν δω το μνμ σου...:sigh2:
Apr 28 2010 14:33
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=OxdSl2PLJHA[/URL] i just love this singing... and dont vm yourself its totally uncool...
Apr 28 2010 14:03
Photo

Lebw → evaofadawn

OMG! Eχεις δει τους Gazette LIVE?
Apr 28 2010 13:52
Photo

Nozomu → ma_foteini

Ευχαριστω πολυ! Μολις με εσωσες...:blingeye2:
Apr 28 2010 13:46
Photo

Lebw → Shikamaru

Α, καταλαβα ανερχομενος clubovios δηλαδη? :P Δεν μπορω να πω και εμενα μου αρεσει η ηλεκτpoνικη μουσικη δεν ειναι και η αγαπημενη μου βεβαια αλλα ακουω αρκετα [ας πουμε Prodigy,Daft Punk,Hadouken! αν τους ξερεις], αλλα προτιμω αλλα ειδη μουσικης γενικοτερα. Hehe οχι στ'αληθεια 16 ειμαι δεν προσπαθω να κρυψω την ηλικια μου για να δειχνω νεοτερη, ειναι που το 'χω η ατιμη και μιλαω πολυ φιλοσοφημενα [αστειευομαι φυσικα]. :canthelp: Οσο για το ποιος ειναι ο Justin Bieber, ειναι ενα 15χρονο που... ασε καλυτερα τα λογια ειναι φτωχεια, δες αυτο και θα καταλαβεις... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4[/youtube]
Apr 28 2010 13:42
Photo

Adventurer → FallenSpiritGR

Αμα ειναι για τοσο δεν υπαρχει προβλημα, συνεχισε κανονικα και ευχαριστω για την ενημερωση :)
Apr 28 2010 13:42
Photo

psofia → Kenny

Aααα το Eve no Jikan ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να δω! Μικρό, ωραίο animation, καλή ιστορία. Ελπίζω να δούμε και συνέχεια (;) κάποτε... Thanks!
Apr 28 2010 12:52