Community Status Updates

Serperoth → Lucy Heartfilia
Καλημέραααααα:)
Καλό ήταν όντως το βράδυ, ευχαριστώ για τις ευχές^^
Γιατί απαγορεύεται η TV καλέ? (Αν θες να γίνεις κακιά, βάλε από webTV του ΑΝΤ1 *evil* )

Serestrum → iristella
αγριες διαθεσεις βλεπω... μαρεσει μαρεσει... και το κομματι ειναι απο τα αγαπημενα μου...
να και ενα για σενα αγριο αγριο...
[youtube]vOd-T58qHLA[/youtube]

Black Rock → The Tragic Prince
[IMG]http://i40.tinypic.com/20trujm.jpg[/IMG]
BANANA PEEL!

Black Rock → Mad_Hatter
επειδή έχω δύο κάρτες μνήμης και την μία την έχω αλλού γι αυτό δεν ξέρω. Κοίτα ας δοκιμάσουμε πάντως δεν χάνουμε και τίποτα. Το πολύ πολύ να ανεβάσω την αγγλική απλά δεν θα έχω δυνατούς χαρακτήρες

iristella → Serestrum
Kάτι για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σου.
[youtube]opyVdN8GZtc[/youtube]
I hope you like it.

Mad_Hatter → Black Rock
Ωχ το ειχα ξεχασει οτι εσυ εχεις την ιαπωνικη version :(
Δε νομιζω να γινεται, αλλα ας δοκιμασουμε.
Παντως ουτε που μου περναει εμενα απο το μυαλο να σβησω τα saves, 350 ωρες ειναι αυτες:hahaha:.

zade → Pain_GodRealm
Ρε μαν ,τυχαία είδα τις φωτογραφίες σου στο ανάλογα θρεντ και αποφάσισα να επισκεφθώ το προφίλ σου.Φίλε έχεις φοβερό σώμα.Όχι ,δεν είμαι gay και το λέω αυτό ,απλά επειδή πάω κι εγώ αρκετό καιρό γυμναστήριο ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις τέτοια αποτελέσματα.
Πόσα χρόνια σου πήρε για να το πετύχεις αυτό ;

Tea-chan → Jiraiya
Jiraiya-sama shows the way!
[spoiler][IMG]http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/125/0/7/Thank_you_Jiraiya_samaa_by_ladygt93.jpg[/IMG][/spoiler]

Night Wizard Seal → iristella
Iri-san, πήγαινε λίγο στο Σειρές Μάνγκα στο noblesse και σβήσε ένα διπλό πόστ που έκανα καταλάθος Τ_Τ.

Lucy Heartfilia → Serperoth
No problem! Καλο βραδυ (δυστηχως δεν μπορω να δω τηλεωραση καθως ειναι στο σαλονι και μου απαγορευεται η τν)
Καλο βραδυ!:gn2:

Serperoth → Lucy Heartfilia
Βάλε Αρβύλα, σήμερα τα έχει πάρει ο Κανάκης (και με το δίκιο του).
Τα λέμε από αύριο κατά πάσα πιθανότητα. Σόρυ που φεύγω τόσο ξαφνικά, αλλά δεν μπορώ να κάτσω.