Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Serestrum

Καλά πήρες το orange box ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ;
May 11 2010 21:50
Photo

Vampire Princess → TheChoSenOnE

Ναι εγώ είμαι....:blush2: Κ εσύ fan του Final Fantasy Versus XIII είσαι?
May 11 2010 20:42
Photo

Hanzo → LethalMike

Bασικα αυτο που παιζουν οι blessthefall δεν εχει και πολυ σχεση με metalcore.Post hardcore/συγχρονο screamo του σωρου ειναι. Και μαλιστα τωρα που εφυγε ο Craig εχει πεσει πολυ η ποιοτητα τους.Και τοτε και τωρα φλωροι δηλαδη παραμενουν απλα παλια γραφαν και κανα καλο τραγουδακι (black rose dying,guys like you κλπ) ενω τωρα ο τυπος δεν ακουγεται στα αχρειαστα καθαρα φωνητικα. Τεσπα απλα πληροφοριακα αν θες να ψαχτεις με emo/screamo πηγαινε στα 90s και ακου τιποτα πραγματικα καλο οπως Orchid,Saetia,Hot cross και Pg.99. Aπο metalcore δοκιμασε να ακουσεις Converge η August Burns Red ακομα και Between the buried and me αν εχεις υπομονη.
May 11 2010 20:23
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

CONGRATS! Αν και καθυστερημένα (λόγω ανωτέρας βιας, δεν με έβαζε χτες^^) Κλασσικό Greek Way. Εγώ εδώ μια χαρά-πολύ καλά. Τέλειωσε το σχολείο ρε!!! PARTY TIME BISHES!
May 11 2010 14:39
Photo

unagi → galexia

lol πες μου ότι τα avatar σου είναι από την σκηνή όπου ο sebastian βάζει κορσέ στον ciel χαχαχα
May 11 2010 14:08
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Λοιπόν ακολούθησα την suggestion σου και τελικά είδα τα 4 πρώτα eps του House of Five Leaves. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, η πλοκή είναι πολύ ενδιαφέρουσα ενώ επίσης κανένας χαρακτήρας της σειράς δεν μου έχει φανεί βαρετός ! Kαι πάνω απο όλους : Yaichi FTW ! Κρίμα που είναι μόνο 12 επεισόδια. Btw kάθε πότε βγαίνει καινούριο episode?
May 11 2010 12:06
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

Ήμουν απασχολημένος ολιγον τι και δεν μπόρεσα να έρθω. Ελπίζω να κανονίσουμε άλλη μια φορά πριν ξεκινήσουν οι εξεταστικές (δηλαδή το Μουντιάλ :p)
May 11 2010 12:02
Photo

Black Rabit → Getekid

Μαθηματικάααα!!!Πωωωω τι μου έκανες τώρα....στο σχολείο ηταν το αγαπημένο μου αντικείμενο αλλά πλέον....εχω ξεχάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (6 χρόνια χωρίς να ακουμπίσεις καν κάτι στο κάνουν αυτό...)και το χρωστάω ακόμα στη σχολή:wet2: Σε βρήκα στις φωτογραφίες!!:hihi2:Εγώ δεν έκανα cosplay αλλά ήμουν συνέχεια στο πάρτυ μιας και έμενα με μία απο τις maids!Την τελευταία μέρα ήμουν πολλές ώρες και στο bar. Αχ ήταν ωραία~!!!!:awww: Πάντως αν δεις τις φωτογραφίες από τότε , θα διαπιστώσεις πως ήταν εκεί και ο Παναγιώτης (Hawkeye από one piece στο δικό μας πάρτυ) ως Harlock, η Κωσταντίνα (Riku απο ff10) ως μία από τον Harlock και ο Γιάννης Adventurer (που έβγαζε φωτογραφίες) ως ένα καφέ πλάσμα απο το Harlock (ναι ναι ήταν ομαδικό!!) Σημαδιακό αυτό το maid cafe τελικά!!!:ureshii:
May 11 2010 08:15
Photo

Anelis → zade

σωστός ο τύπος εκτός από την atlas ball εκεί χωράει ολόκληρος Hogan να περάσει μέσα καλώς, στείλε όταν είναι τελειωμένη η μπόμπα με τα όλα της και βλέπουμε
May 11 2010 04:31
Photo

iristellaKenny

[youtube]nS1pxcxSlxY[/youtube] Οh I love this fandom. Μερικοί είναι θεούληδες.
May 11 2010 00:21
Photo

Tenshi → Kenny

Να σαι καλα μαν που [S]διεγραψες τα ποστ[/S] Μετακινησες τα ποστ στο metal section γιατι οντως η συζητηση αρχισε να ξεφευγει με τους heavy και ασηκωτους! :P (και φυσικα το ειπα για πλακα αυτο που ειπα, για να μην παρεξηγηθω) carry on [IMG]http://fc04.deviantart.net/fs41/f/2009/034/7/6/Team_Fortress_Fan_Girls_by_T03nemesis.jpg[/IMG] [IMG]http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/020/0/8/Anime_by_Tiger205.jpg[/IMG] and [IMG]http://fc06.deviantart.net/fs34/f/2008/237/5/b/High_Noon_by_Liquidsilk.jpg[/IMG]
May 11 2010 00:05
Photo

zade → Anelis

[URL]http://www.toplessrobot.com/2010/05/9_useful_items_for_surviving_the_zombie_apocalypse.php[/URL] Υοhohoooo! Το στόρυ για τη βόμπα το ετοιμάζω.Επίσης σχεδόν έχω καταλήξει σε αυτό που έλεγα με τα ζόμπι.Έχει μέσα και αιγυπτιολογία...
May 10 2010 22:48
Photo

Kenny → Satou no Kumo

Avatar και sig είναι από το καταπληκτικό manga Ikigami. Σου στέλνω pm με τα στοιχεία μου. ^^
May 10 2010 21:20
Photo

Satou no Kumo → Kenny

χελοου kenny αν θες την "romancing the 80s" στειλε μ πμ εχει πιασει αραχνες εδω περα :' βτγ απο ποιο μανγκα ειναι το σιγκ σου; cheers
May 10 2010 21:00
Photo

croco~boy → iristella

Δεν την παλευω !! Επειδη εχω μαυρο background δεν το προσεξα! Ευχαριστω γ την εξυπηρετηση.......επιπλεον δεν εχω ιδεα τ επαθα. Λες να φταει το καλοκαιρακι;; H μαλλον εκαψα τα εγκεφαλικα μ κυτταρα απο το πολυ διαβασμα χαχα!!
May 10 2010 17:52