Community Status Updates

Erisadesu → LethalMike
TOP απο Big Bang
boyband της Κορέας
και πρωταγωνιστής μιας νέας κορεάτικης ταινίας
για τον πόλεμο της κορέας.

Erisadesu → LethalMike
Μη μου μιλάς έτσι με φτιάχνεις λολ...
αλλά εισαι πολύ μεγαλός για μένα.

LethalMike → Erisadesu
λοιπον κοψε τα βρισιδια και ακου, ο jj abrams ειναι οντως σε ενα βιντεο των lonely island μονο στο cool guys don't look at explosion και νομιζω το εκανε γιατι το εδειξαν στα MTV awards κατι τετιο και σκασε δεν εισαι γρια. :mador2:

Erisadesu → LethalMike
ποια λινκ???
εγώ σε ρώτησα αν ο JJ abrams υπάρχει κάπου στα
βίντεο των Lonely islands....
θα με τρελάνεις βλαμένο.

LethalMike → Erisadesu
εγω σου εδωσα τα λινκ, τωρα απο εδω και περα βγαλε τα περα μονο σου,
Και σιγα την γρια, 28 εισαι ακομα, μια χαρα εισαι, εχεις ακομα ζωη μπροστα σου ;)

Black Kaiser → iristella
Καλά, και εγώ για το teh_lulz σε ρώτησα καταρχάς, και μου απάντησες πιο σοβαρά απο ότι περίμενα. Θα μου πεις ήταν ψιλοάσχετη smartass ερώτηση ή απλά δεν έχει όρεξη να απαντάς σε ανοησίες. :sadist:
[SIZE=2]Αλλά :
Δεν μπορείς να βγάλεις όμως το συμπέρασμα πως τα δύο άτομα ψήφισαν για πλάκα μόνο και μόνο επειδή δεν δικαιολόγησαν την άποψη τους, σωστά ? Αν ψηφίσεις σε ένα poll μια επιλογή με την οποία εσύ συμφωνείς αλλά δεν την ποστάρεις κιόλας δεν σημαίνει ότι ψήφισες για teh_luz. Εξάλλου δεν ξέρεις καν αν τις επόμενες μέρες κάποιος τελικά θα γράψει γιατί ψήφισε αρνητικά.[/SIZE]
Δηλαδή αν σου έλεγα "Κάντο unlock, θέλω να ψηφίσω "οχι" και να γράψω την δικαιολογία μου γι'αυτό θα το ξεκλείδωνες ? :twisted:

Erisadesu → LethalMike
ρε σκατό με δουλεύεις;
με βρήκες γριά γυναίκα και άρχισες τις βλακείες;

LethalMike → Erisadesu
ειναι αυτος που εφτιαξε το σεναριο του λοστ και σταρ τρεκ.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Zv58vpY0CT8[/URL]

Black Kaiser → iristella
[QUOTE]Είναι μια τελείως υποθετική συζήτηση που βασίζεται πάνω σε ένα ερώτημα με αυτονόητη απάντηση (aka: Ναι)[/QUOTE]
To γεγονός ότι ψήφισαν 2 άτομα "όχι" στο poll δεν αναιρεί την παραπάνω δικαιολογία όμως για το κλείδωμα του thread για την Animax ?
:p